June 24, 2021

Avoin tutkimus youtubeur Papacitoa vastaan ​​hänen videonsa jälkeen, jossa hän simuloi “vasemmiston” murhaa

Youtubeur oli huvittunut raivostuneista reaktioista hänen viimeiseen videon provokaatioonsa. Mutta tällä kertaa Ugo Gil Jimenezin, alias Papaciton, on vastattava oikeuteen. Pariisin syyttäjänvirasto ilmoitti keskiviikkona 9. kesäkuuta aloittavan tutkinnan videokuvaajaa vastaan, “julkisen provokaation johtajat eivät ole seuranneet henkilöiden elämää tai koskemattomuutta vastaan ​​tehtyjä hyökkäyksiä”. Lauantaina tämä vaikutusvaltainen nationalistisen ja virilistisen alueen YouTube-pelaaja, jolla on yli 100 000 tilaajaa, oli julkaissut videon “Puhtaasti tieteellinen” jonka tavoitteena on “Testaa, onko vasemmisto luodinkestävä”.

Toisen saman liikkeen YouTuberin seurassa Code Reinho, entinen ampuma-aseiden erikoisasiantuntija, Papacito, pukeutunut sotilaallisiin väsymyksiin ja mustaan ​​barettiin, naamioi mustanahkaisen mannekiinin “vasemmistolaisten” joukossa, t -paita parveni termiin “dhimmi” (termi, joka alun perin ilmaisi islamilaisilla mailla asuvia ei-muslimeja, jonka fascosfääri otti pilkata ketään “Vaarantaa” islamia kohtaan) ja iskulause “äänestän kommunistiksi”.

“Olemme uusi hype”

“Tässä maassa on 6% ihmisistä, jotka äänestävät Jean-Luc Mélenchonin puolueen puolesta. Ehkä heillä on köyhyys, jos jotain odottamatonta tapahtuu lähivuosina”, ironisesti videon kaksi sivutapahtumaa. Sitten he ketjuttaa vitsejä “vasemmistolaisten” ympärille ennen kuin he ampuvat nuken. Seuraavassa on sarja, jossa kaksi miestä, miekka ja pistooli kädessä, neuvoo ampuma-aseiden hankkimisessa. “Jotta hänen väitteensä kuultaisiin”. Videon lopuksi, hauska Papacito kuvataan puukottamalla mannekiinia kovasti.

Kuvakaappaus presidenttiehdokkaan Jean Luc Mélenchonin online-tilassa lähettämästä puheesta 7. kesäkuuta.

Katsottu yli 100 000 kertaa ennen sen poistamista YouTube-alustalta, La France insoumise -operaation johtaja Jean-Luc Mélenchon tuomitsi videon. “Kutsu murhaan”, mutta myös suuri osa poliittisesta luokasta pääministeri Jean Castexin saakka, joka tuomitsi sen “Varauksetta ja tiukimmalla tavalla”, Tiistai. Joten itse täydessä myllerryksessä sen jälkeen, kun hänen sanansa pätivät “Piirturit” ennustaa a “Vakava tapaus tai murha” vuoden 2022 presidentinvaalikampanjan viimeisellä viikolla Jean-Luc Mélenchon ilmoitti aikovansa tehdä valituksen youtubeurista.

Lue salauksen purku: Jean-Luc Mélenchonin vastahyökkäys osoittamalla äärioikeistolaiseen väkivaltaan

Polemisti Eric Zemmourin tukemana Ugo Gil Jimenez hyötyi myös sivuston pitkästä haastattelusta Nykyiset arvot, jossa hän aina puolusteli hilpeästi “Humoristinen video, varmasti valtavan provosoiva”, ja selitti, että sen tarkoituksena on osoittaa “Mitä vasemmistolaisille tapahtuu terrori-iskun yhteydessä” ja “Heidän politiikkansa tulokset”.

Alun perin Toulouse, espanjalaisten maahanmuuttajien pojanpoika, entinen näyttelijä, josta tuli bloggaaja, Papacito korottaa keskiaikaisia ​​arvoja – hän kutsuu itseään Visigothien kuninkaaksi -, vireyttä ja perinteitä, joita hän vastustaa harhaanjohtavalle moderniteetille. YouTuber kuuluu pieneen kansallismielisten ja virilististen videokuvaajien ryhmään – Raptor Dissident, Vadek – joka on suosittu tietyn nuorten yleisön keskuudessa. “Taistelu Internetistä, olemme voittamassa sen, ehkä vaalitaistelu, katsokaa Zemmouria (…), olemme uusi hype ”, hän vakuuttaa haastattelussaan Nykyiset arvot.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Äärimmäisoikeistolaiset levittävät verkkoaan Internetissä, “propagandan superelimenä”

saat lisätietoja