June 22, 2021

Etelä-Korean armeija kritisoi naisiin kohdistuvaa “taaksepäin suuntautuvaa kulttuuria”

Tunteet, jotka Etelä-Koreassa herätti seksuaalisen väkivallan uhriksi joutuneen alivirkailijan itsemurha, pakottaa hallituksen aloittamaan laitoksen uudistuksen, kun herää kysymys avautumisesta naisille asepalvelukseen. Presidentti Moon Jae-in muistutti armeijoiden kunniaksi muistopäivästä sunnuntaina 6. kesäkuuta. “Patriotismiin kuuluu myös niiden suojeleminen, jotka sitoutuvat puolustamaan kansaa”. Hän pyysi anteeksi “Takana olevaan kulttuuriin kasarmissa” mikä johti sotilaan kuolemaan 22. toukokuuta. Herra Moon lupasi uudistuksen, jonka pääpiirteet pitäisi paljastaa elokuussa.

Sillä välin M: n itsemurhaa koskeva tutkimus jatkuuminä Lee (vain hänen sukunimensä on paljastettu), ilmavoimien pääkersantti, joka on määrätty 20: llee Ilmavoimien hävittäjälaivue Seosanissa maan länsirannikolla. Eräs kollega hyökkäsi nuorta naista vastaan ​​3. maaliskuuta pidetyn illallisen jälkeen. Seuraavana päivänä esimiehensä tekivät kaikkensa saadakseen hänet estämään kantelun tekemisen. Illallisen isäntä jopa neuvoi häntä vaipumaan yrittämällä saada hänet tuntemaan syyllisyyttä kertomalla hänelle, että juhlissa olevat ihmiset “Voi vaikuttaa”.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Nuorten hylätty Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in

Mminä Lee pyysi siirtoa, mutta hänen tehtävänsä toukokuun alussa klo 15e Seongnamissa Soulin eteläpuolella sijaitseva erityisoperaatioiden laivue on vain pahentanut tilannettaan. Kiusaaminen alkoi uudelleen itsemurhaan asti. “Tragedia johtuu seksuaalisen häirinnän lisääntymisestä, erityisesti niiden tahojen toimesta, jotka yrittivät suostuttaa uhrin löytämään epäillyn kanssa yhteisen pohjan”sanoi hänen asianajajansa, Kim Jeong-hwan. ”Hyökkäykset olisivat lisääntyneet, kun epäillyt ymmärtäisivät, ettei uhri voinut tehdä valitusta. ” Nuoren naisen draaman lisäksi ilmavoimien puolustusministeriölle toimittama raportti pitää hänen kuolemaansa “Yksinkertainen vahingossa tapahtunut kuolema”.

“Hyökkäys, irtisanominen”

Nämä paljastukset herättivät voimakkaita reaktioita maassa, joka on herkkä #metoo-liikkeelle. Presidentin verkkosivuilla 31. toukokuuta käynnistetty vetoomus, jossa kehotettiin valaisemaan tätä tragediaa, oli kerännyt 357 009 allekirjoitusta 8. kesäkuuta. Tekijä pidätettiin 2. kesäkuuta, ja ilmavoimien esikunnan päällikkö kenraali Lee Seong-yong erosi. 4. kesäkuuta vihjelinja keräämään suosituksia häirintätapauksista. “Pelkäämme, että M: n suhdeminä Lee on vain jäävuoren huippu, huolestuttaa ministeriötä.

Sinulla on jäljellä 39,67% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tutustu tähän