June 22, 2021

LR: n valitut virkamiehet pyytävät Thierry Marianin poistamista vaaliluetteloista

Thierry Mariani, Provence-Alpes-Côte d’Azurin kansallisen rallin (RN) tukema ehdokas (PACA), estetäänkö häntä äänestämästä omaa listaansa 20. ja 27. kesäkuuta? Tämä on objektiivinen, poliittinen ja symbolinen tavoite, johon Avignonin viisi asukasta pyrkivät ja jotka ovat jättäneet tiistaina 8. kesäkuuta kaupungin tuomioistuimessa vetoomuksen pyytää Marianiin poistamista vaaliluetteloista.

Hakijoiden joukossa: alueneuvos Les Républicains (LR), kulttuurista vastaava valtuutettu Michel Bissière ja kaksi muuta LR: n jäsentä, Michel Rabemahefa ja Serge Perramond, 1re Vaucluse-vaalipiirissä. Pyynnön esittää yksiselitteisesti Xavier Cachard, PACA: n presidentin (LR) historiallinen asianajaja Renaud Muselier, joka kilpailee uudestaan ​​valitsemisestaan ​​ja jonka pääkilpailija on herra Mariani.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Alueellinen vuonna 2021: PACA: ssa Renaud Muselier ja Thierry Mariani puhaltaa iskussa

Näiden ehdokas LR: n tukien toiminta, johon lisätään kaksi Avignonin naista, jotka varmistavat “Toimi kansalaisina”, perustuu suurelta osin Ketju ankka 2. kesäkuuta tässä viikkolehdessä on osoitettu, että Mariani oli rekisteröitynyt vuonna 2020 Vaucluse-pääkaupungin vaaliluetteloihin, mikä perustui hänen kotipaikkaansa kaupungissa kalustetun huoneiston vuokrasopimuksella. . . Yhden RN: n paikallishahmojen omistama huoneisto, jossa ehdokas tunnustaa vastauksessaan viikkolehtiin “Ei viettää elämäsi, vaan nukkua siellä joskus”.

Samassa artikkelissa herra Mariani vahvistaa, ettei hän ole maksanut asuntoveroa kaupungissa, ja toimittaa lopulta todisteet siitä, että verohallinto on antanut hänelle ilmoituksen vuodelta 2020.

Vuokrattavissa

Toimiessaan seitsemän päivän kuluessa vaaliluetteloiden virallisesta julkaisemisesta 28. toukokuuta kantajat katsovat näiden seikkojen perusteella, että Marianilla ei ole todellista kotipaikkaa Avignonissa eikä hän ole asunut siellä kuusi. kuukautta jatkuvasti. Kaksi ehdoista, jotka vaaditaan olemaan luetteloissa.

Esittelyn tueksi he lisäävät joitain lisätietoja, jotka pyrkivät todistamaan, että huoneistossa ei ole merkkejä käyttöasteesta. Siten hakijoiden valtuuttama haastemies meni ilmoitettuun osoitteeseen ja ilmoitti naapurin todistuksen, joka varmistaa, että ”Asunnot ovat kausivuokralaisia (…) ja että hän ei tunne asukkaita jatkuvien muutosten takia ”.

Sinulla on jäljellä 43,04% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

koti