June 22, 2021

Luodaan Wild West, ranskalainen genre-elokuvatuotantoyhtiö

”Suurin kauhuelokuva, jolla on suurin budjetti, on maailma sellaisena kuin se on tänään. Olisi sääli, jos elokuvantekijöiden mielikuvitus olisi vähemmän voimakas kuin maailman tila! “, julkaisee Capriccin tuottajan ja jakelijan Thierry Lounasin, joka tiivistää uuden genreteatterielementin Wild West hengen: se on luotu Vincent Maravalin, Wild Bunchin tuottajan ja jakelijan kanssa, ja sen tavoitteena on tuoda esiin uusi ranskalaisten elokuvien aalto, joka liikkuu todellinen ja fantastinen, toisin sanoen yhteydessä ajan myrskyihin.

Villin lännen luomisesta ilmoitetaan virallisesti keskiviikkona 9. kesäkuuta Bordeaux’ssa, uuden yrityksen pääkonttorissa, jossa paljastetaan kaksitoista elokuvaprojektia. Digitaalinen erikoistehosyhtiö, jota johtaa Daniel Danesi, avaa Bordeaux’n sivuliikkeen (Digital Bordeaux) voidakseen työskennellä mahdollisimman tiiviisti kirjoittajien kanssa.

Elokuvamaailmassa Capricci nähtiin tutkijana, kun Studio Canalin alumnien perustama minimajuri Wild Bunch laajensi palettiaan tekijäelokuvasta perhekomediaan. Vuonna 2016 Thierry Lounas perusti Sofilm-genren residenssilaboratorion, josta Just Philippotin ensimmäinen ”ominaisuus” tuli esiin, Pilvi (2020), mukana Suliane Brahim, Comédie-Françaiselta (se tulee teattereihin 16. kesäkuuta). Tarina heinäsirkkakasvattajasta, joka ei kykene toimeentuloon, alkaa pakottaa ruokkimaan hyönteisiään omituisella tavalla.

Wild Bunch on puolestaan ​​myynyt kansainvälisesti Hauta (2016), Julia Ducournaun ensimmäinen täysielokuva, jossa tarkastellaan antropofagiaa ja eroottista fantasiaa syödä nuoresta aikuisuuteen joutuvasta tytöstä – hänen toinen “piirteensä”, Titaani, Agathe Roussellen ja Vincent Lindonin kanssa, on juuri valittu kilpailuun Cannesissa.

Teroita mielikuvitusta

Sofier de genren avulla Thierry Lounas avasi rikkomuksen, jonka muut tuottajat lainasivat tänään. Muistutuksena on, että tammikuussa Parasomnia-tuotanto syntyi Marc Missonnierin (Fidélité-tuotokset) yhdistyksestä Sony Pictures Francen pomo Stéphane Huardin kanssa. Kolme pitkää elokuvahanketta, jotka Sony on rahoittanut miljoonalla eurolla, on parhaillaan käynnissä, ja teatteriesitystavoite on vuonna 2022. Kyse on myös nuoren yleisön kadehtimisesta – joka tunnetaan teattereista poistumisena – katsomassa elokuva suurella näytöllä.

Thierry Lounas, Wild Westin perustaja: “Uusi ranskalainen aalto tulee olemaan sukupuoli vai ei”

Sinulla on 48,97% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

verkkosivustomme