June 24, 2021

ratkaiseva ääni republikaanien puolesta

Jotkut vaalit ovat ratkaisevampia kuin toiset. Jos kaikki poliittiset vaalit ovat tärkeitä myös julkisen elämän kannalta, alueellisilla 20. ja 27. kesäkuuta pidettävillä vaaleilla on erityinen merkitys puolueelle Les Républicains (LR). Viimeinen äänestys ennen vuoden 2022 presidentinvaaleja, heillä on mahdollisuus antaa syke maalle ja maalata muotokuva puolueesta, joka oli kerran johtaja, mutta putosi “toiseen divisioonaan” Emmanuel Macronin vaalien jälkeen vuonna 2017. .

Lue myös yhteenveto: Republikaanien pelko: oikea keskellä eksistentiaalista kriisiä

Paperilla oikeus on edelleen vakiintunut Ranskassa. Se omistaa seitsemän kolmestatoista suuralueesta, ja sen odotetaan säilyttävän suurimman osan niistä. Valtaosa senaatista, LR, on lisäksi 50 prosentin yli 9000 asukkaan kaupungeista. Kansalliskokouksessa puolueella on lukumääräisesti suurin ryhmä enemmistön jälkeen. Kansallisella tasolla hän kuitenkin kamppailee, jumissa lähes ennennäkemättömässä tilanteessa V: n allae Tasavallan presidentti Emmanuel Macron toiselta puolelta ja kansallisen rallin (RN) presidentti Marine Le Pen toiselta puolelta. Näin ollen yhtäkään sen mahdollisista ehdokkaista (erityisesti Xavier Bertrandia, Hauts-de-Francen presidenttiä ja tässä vaiheessa vakavimpana pidettyä vaihtoehtoa) ei toistaiseksi anneta vaalien toisella kierroksella. äänestäjien tekemät presidentinvaalit. Paikallinen jättiläinen, kansallinen kääpiö, lyhyesti sanottuna.

Jotkut oikealla puolella toivovat kuitenkin, että nämä alueelliset vaalit muuttavat tilannetta. Sen hän luo “Dynaaminen” suotuisaa, jolla puolue voisi surffata seuraavien kymmenen kuukauden aikana yrittäessään ohittaa ensimmäisen kierroksen baarin vuonna 2022.

“Laukaisualusta”

“Tavoitteena on vakiinnuttaa asemamme, yrittää saada aikaan värejä, arvojamme kuten Auvergne-Rhônes-Alpesissa”, kertoo Ainin sijainen ja edustajakokouksen LR-ryhmän puheenjohtaja Damien Abad. “Haasteena on ylläpitää ja vahvistaa läsnäoloamme alueilla”, selittää puolestaan ​​Christian Jacob, puolueen presidentti. Maan miehenä Seine-et-Marnen varajäsen varoittaa turbulentteja joukkojaan, jotka haluavat nähdä puolueen nimittävän ehdokkaan mahdollisimman nopeasti: se on hänen «Implantointipaikka» mikä LR on “Relegitimera”. “Usko, että rakennamme itsemme uudelleen pelkällä ehdokkaan nimeämisellä, on analyyttinen virhe”, hän jatkaa.

Sinulla on 58,34% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

toinen