June 24, 2021

Republikaanit kysyvät 15 000 ihmistä löytääkseen ehdokkaansa

Republikaanien (LR) puolue haastattelee 15 000 hengen paneelia yrittääkseen valita ehdokkaansa vuoden 2022 presidentinvaaleihin, joka nimitetään “Marraskuun aikana”, ilmoitti keskiviikkona 9. kesäkuuta oikeistopuolueen presidentti Christian Jacob.

”Teimme yhteistyötä Gérard Larcherin kanssa [le président du Sénat] mielipidekyselyjen valmistelusta 15 000 ihmisen paneelissa, kuten Cevipof [le Centre de recherches politiques de Sciences Po, qui mène des enquêtes d’opinion sur de très larges échantillons] », sanoi Jacob lehdistötilaisuudessa. Tämän tutkimuksen tulos, josta “Ensimmäinen aalto julkaistaan ​​noin 20. syyskuuta ja toinen lokakuussa”, sallii“Ilmoita prosessista” ehdokkaan valinta “Kiistattomat tieteelliset perusteet”hän väitti.

Tulosten perusteella “Joko meillä on ehdokas, joka murskata ottelun, tai olemme valintaprosessissa, jonka valmistelemme etukäteen”, täsmensi puolueen presidentti.

Antibesin pormestari Jean Leonetti on vastuussa tämän prosessin valvonnasta, erityisesti “Olla yhteydessä toisiinsa”. “Valmistelee menetelmää koskevan työn, joka ehdotetaan poliittiselle toimistolle ja kansalliselle neuvostolle viimeistään syyskuun lopussa.”.

Lue myös yhteenveto: Republikaanien pelko: oikea keskellä eksistentiaalista kriisiä

Ehdokkaat ovat edelleen epävarmoja

Mitkä nimet lähetetään tälle paneelille, joka koostuu ihmisistä, jotka “Tunnustaa itsensä oikeiston ja keskuksen arvoissa” ? ”Useat ehdokkaat ovat ilmaisseet halunsa testata. Tämän työn aiomme tehdä Jean Leonettin ja Pascal Perrineaun kanssa ” Cevipofista, vakuutti herra Jacob.

Toistaiseksi vain Xavier Bertrand (entinen LR) on virallistanut ehdokkuuden presidentinvaaleihin kieltäytymällä ideasta etusijasta. Mutta muut valmistautuvat enemmän tai vähemmän avoimesti, Valérie Pécressestä (entinen LR, Libres!) Michel Barnieriin Laurent Wauquiezin välityksellä, samalla kun puolueen johto kamppailee luopumaan François Baroin -hypoteesista.

Herra Jacobille, “Tavoitteena on selvästi saada ralliehdokas”, auto “Kyse ei ole pelattavasta pelistä tai lämmityksestä toisiaan vastaan”. Tässä mielessä hän korosti “Aktivisteiltamme saadut varaukset” vuoden 2016 esivaaleissa.

Huolimatta prosessin nopeuttamista koskevista vaatimuksista, LR: n aikajana pysyy samana: saada ehdokas kantamaan oikean ja keskuksen arvoja “Marraskuun aikana”. Alueellisen, “Aiomme aloittaa uuden jakson, joka on presidentinvaalien aika”, “Saapumispisteen tavoite” levätä “Marraskuu”, vaati LR: n presidenttiä.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Alueellinen 2021: republikaanien pelko kuono-vaikutuksesta

Maailma AFP: n kanssa

verkkosivuston linkki