June 24, 2021

Salton suuret tavoitteet – Fuzzy Skunk

TFT: n, France Télévisionsin ja M6: n pyrkimyksistä kilpailla Netflixin kanssa syntynyt Salto-foorumi on tyytyväinen tiettyyn epäilyyn, kun se käynnistettiin lokakuussa. Se on lisännyt hyvien yllätysten määrää viime viikkoina. Ensin hankittiin Pieni kirves, kirjoittanut Steve McQueen, minisarjat julkaisivat perjantaina 26. helmikuuta, joka tapahtuu Lontoon länsi-intialaisessa yhteisössä. Seurasi perjantaina 16. huhtikuuta Audrey Fleurotin tulkitsema hullun lahjakkaan ihmisen ahdistusten esikatselu: HPI on sittemmin rikkonut hyllyjen katselukertoja TF1: llä.

Lue myös Ranskassa valmistettu SVOD-alusta Salto käynnistyy ensi viikolla

Kakun kakku Salto sai käsiinsä näyttelyssä “Friends: The Reunion”, kuuden New Yorkin ystävän ensimmäisen tapaamisen jälkeen, kun komediasarja lopetettiin vuonna 2004, lähetetty samanaikaisesti Yhdysvalloissa (HBO Max) ja Ranskassa. . Tällä “vallankaappauksella”, jonka voimme sanoa lopullisesti heikentäneen Saltoa, on kaikki jättipotti: torstaina 27. toukokuuta, päivänä, jona se siirtyi verkkoon, show oli 21% alustan kokonaiskulutuksesta, 31%: n hyppy laituriliikenteessä päivän aikana.

Salto ei välitä tilaajiensa lukumäärästä eikä ohjelmien hankintakustannuksista.

Tällä hetkellä on vaikeaa arvioida näiden kolmen toiminnan vaikutusta: foorumi ei kommunikoi tilaajiensa lukumäärästä tai ohjelmien hankintakustannuksista. Mutta tee kannattavasta ostaa iso pala, kuten erityinen jakso Ystävät (jonka tiedämme vain, että kukin näyttelijä sai Lajike, vähintään 2,5 miljoonaa dollaria – 2 miljoonaa euroa – osallistuminen) edellyttää liittymien valtavaa kasvua.

Amerikkalaisten mastodonien esimerkin mukaan ranskalaiset huolehtivat tilaajiensa epämääräisyydestä, jonka arvioidaan olevan tammikuussa 200 000 (mukaan lukien ilmainen kokeilujakso). Kaikuja. Ainoat tiedot, jotka alustan toimitusjohtaja Thomas Follin myönsi: yksi viidestä SVOD-alustan tilauksesta on nyt Salto. Tämän kasvupyrähdyksen tulisi hyötyä tämän tyyppiselle palvelulle tyypillisestä räikkävaikutuksesta, jota Covid-19-pandemia vahvistaa: kun tilaus on tehty, vaikka vain Ystävät, osa uusista rekrytoiduista pitää sen. Webedian Allociné-sivustolle toukokuussa 2020 tekemä tutkimus osoitti, että vain joka kymmenes vastaaja ajatteli “SVOD-palvelun tilauksen lopettaminen lukituksen lopussa”.

Sinulla on 68,18% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Katso, mitä löysin