June 24, 2021

Axa France vapauttaa 300 miljoonan euron budjetin 15 000 ravintolalle

Vakuutusryhmä Axa ilmoitti torstaina 10. kesäkuuta, että se vapauttaisi 300 miljoonan euron kirjekuoren kattamaan osan terveyden kriisistä johtuvista menetyksistään ja useita satoja heitä haastoi useita kuukausia. euroa 15 000 ravintola-asiakkaalta.

”Haluamme tukea ravintola-asiakkaitamme uudelleen avaamisessa. On tärkeää laittaa taaksemme tämä vaikeus, oikeudellinen epämääräisyys, jonka olemme kokeneet ravintoloitsijoiden kohdalla. Tämä ratkaisu ei ole korvaus, se on tapahtuma ”, sanoi Europe 1 – lehdessä Thomas Buberl, Axa – ryhmän toimitusjohtaja, vahvistaen pariisilainen. ”Tarjoamme kaupan monille ihmisille, jotka eivät ole pyytäneet mitään, jopa kadonneille ihmisille [en justice] on nyt oikeus tähän kauppaan ”, lisäsi vakuuttaja.

Useat sadat Axa-asiakkaiden ravintolaomistajat ovat viime kuukausina saattaneet vakuutuksenantajan oikeuteen päätöksillä, jotka ovat varmasti ristiriitaisia, mutta usein toistaiseksi hävinneitä ryhmälle. Toistaiseksi yhtiö on kirjannut noin 1500 oikeudenkäyntiä. ”Pahoittelen kaikkea mitä tapahtui, koska väärinkäsitys jakoi meidät ravintoloiden kanssa. Olemme nähneet, että muutoksenhakutuomioistuimet ovat ratkaisseet useaan suuntaan. Haluamme laittaa tämän taakse “vaati herra Buberl.

Lue ”Maailman” pääkirjoitus: Covid-19: eläkettä tarvitsevat vakuutusyhtiöt

Ensimmäiset maksut kesäkuussa

– Axalla on 100 miljoonaa asiakasta, 15 000: lle me asetimme pöydälle 300 miljoonaa. Se on todella suuri summa ”, hän sanoi ja lisäsi, että ryhmän edustajat työskentelevät nyt kentällä arvioidakseen kunkin asiakkaan tarpeet. Ensimmäisten maksujen pitäisi tapahtua kesäkuusta ja jatkua syyskuun loppuun, kertoi Axa Francen uusi toimitusjohtaja Patrick Cohen.

Covid-19-kriisin puhjettua suuri joukko yrityksiä sekä hotelli- ja ravintoloita joutui sulkemaan kuukausien ajan eristämistoimenpiteiden vuoksi. Niiden, jotka toivovat, että vakuutuksenantaja korvaa liiketappionsa, on oltava pettynyt, ja useimmat yritykset selittävät, etteivät ne korvaa pandemiaan liittyviä tappioita. Useat restauroijat ovat kiistäneet tämän tulkinnan.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Vakuutuksenantajat sulkevat pois Covid-riskin, ravintoloitsijat itkevät kyynisyyttä

Maailma AFP: n kanssa

Voit kokeilla tästä