June 24, 2021

Emmanuel Macronille löi miehen oikeudenkäynnissä tuntemattoman oikeudenmukaisuudesta syytetyn epävarmat motivaatiot

Kerran. Kahdesti. Kolmasti. Sitten viimeinen hidastettuna. Valencian rikostuomioistuin, Torstai 10. kesäkuuta, on leikannut Emmanuel Macronille kaksi päivää aiemmin tehdyn iskut kaikista näkökulmista. “Täysin mahdoton hyväksyä” syyttäjä Alex Perrin. Mutta ennen kaikkea poliittisen väkivallan ilmaisu, jonka sen kirjoittaja Damien Tarel melkein väitti istunnossa: “Minusta tuntui investoivan se, mikä edustaa juuri ennen suljettuja” keltaisia ​​liivejä “ja joiden ääntä ei voitu kuulla, ja ranskalaiset yleensä. “

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Macron löi: tarina kampanjasta kovan jännityksen alla

28-vuotias Drômois tuomittiin kahdeksantoista kuukauteen vankilaan, mukaan lukien neljä kuukautta vapaaehtoisesta väkivallasta ilman työkyvyttömyyttä julkisen vallan hallussa olevalla henkilöllä. Jäljellä oleviin 14 kuukauteen liittyy kahden vuoden koeaika, johon sisältyy psykologisen hoidon velvoite. Tuomioistuin lisäsi päätökseensä kolme ylimääräistä rangaistusta: aseen pitämisen kielto viideksi vuodeksi, julkisen tehtävän pysyvä hoitaminen ja kansalaisoikeuksien, kansalaisoikeuksien ja perheoikeuksien riistäminen kolmeksi vuodeksi. Käsiraudat – sitoumusmääräys on annettu – Damien Tarel lähti äänettömästi, ilman että kukaan olisi vielä täysin ymmärtänyt ideologista magmaa, joka työnsi tämän oikeudenmukaisesti tuntemattoman nuoren miehen sellaiseen eleeseen.

“En halua asettaa demokratiaamme oikeudenkäyntiin”

Kaksi tuntia aikaisemmin tuomioistuin löysi hänen pitkät hiuksensa ja hänen valitsemansa, harkitun sanavaraston. Hänen lukihäiriönsä ja korkea älyllinen potentiaalinsa diagnosoitiin lapsuudessa, ennen isänsä kuoleman traumaa, vuosien työttömyyttä ja RSA: ta. Mutta myös hänen intohimonsa Japania kohtaan, ritarillisuus ja keskiaikaiset taistelut, joita hän hyödynsi käynnistämällä kolme pientä yhdistystä “Pieni kuoleva maalaiskaupunki” Saint-Vallier. Ja hänen ” inho “ Emmanuel Macronille, kuka “Edustaa erittäin hyvin maamme kaatumista”, hänen mukaansa. Joka edustaa pääasiassa presidentin instituutiota ja Ranskan demokratiaa, yksi arvioijoista huomauttaa hänelle. “En halua asettaa demokratiaamme oikeudenkäyntiin, mutta en löydä, että koko Ranskan väestö valitsi hänet”, vastasi Damien Tarel. Täällä me olemme.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Xavier Crettiez: “Presidentin saama isku kertoo vähän väkivallasta ja paljon poliittisen toiminnan kehityksestä”

Joten oliko hän tullut Tain-l’Hermitageen (Drôme) tiistaina 8. kesäkuuta lyödäksesi valtionpäämiehiä? Ei hän oli “Ei lainkaan tule siinä hengessä”, vakuuttaa syytetty. Juuri hänellä oli “Harkittu” ystävänsä Arthur C.: n kanssa, joka myös asetettiin poliisin pidätykseen, mutta jonka vaikutuksia ei säilytetty “Jotain merkittävää”. Kuten yllään keltaiset liivit tai heiluttaen Ranskan lippua, mutta se vaati pidätystä. Tai heittää hänelle muna tai vaniljakastike, mutta ystäväni oli varoittanut häntä, että muna, “Se voi olla vaarallista”, joten hän oli luopunut ajatuksesta. Lopuksi, se on isku enemmän tai vähemmän spontaani.

Sinulla on 49,59% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Siirry URL-osoitteeseen