June 24, 2021

Femidisidin symbolin Julie Douibin kuolema Bastian kokouksissa

Ei vain nimettömänä numerona, kolmannes, ilmestyi 146 Ranskassa vuonna 2019 laskettuun naispuoliseen tappamiseen. Julie Douib, joka tapettiin 34-vuotiaana L’Ile-Roussessa (Haute-Corse), nosti julkisuutta mielipide siihen pisteeseen asti, että se on Grenellen kannustin perheväkivaltaan (3. syyskuuta – 25. marraskuuta 2019). Tämä on “Oppikirjan tapaus”, sanoo tuomari.

Bastiassa torstaina 10. – keskiviikkona 16. kesäkuuta avautuvan symbolin oikeudenkäynti ei kuitenkaan ole vain Haute-Corsein Assize Courtissa, mutta Bruno Garcia-Crucianin (44) syytetty nuoren naisen, äidin murhasta. kahdesta poikastaan, nyt 13- ja 10-vuotiaita. Mies, joka näyttää olevan pidätetty, oli mennyt L’Ile-Roussen santarmiin 3. maaliskuuta 2019 klo 11.25, alle puoli tuntia sen jälkeen, kun hän oli ampunut kolme kertaa automaattisella Glock 17 -kaliiperisellä 9 mm parabellumillaan. Julie Douibilla, asunnossaan, joka sijaitsee merenrantakaupungissa.

Lue myös Le Monde -lehden toimittajien kertoman naisvammaisten tutkimusten vuosi

Jos Bruno Garcia-Cruciani talletti aseensa ja tunnustuksensa armeijan työpöydälle, hän kiisti perustaneensa rikollisen projektin: kysymys ennakoinnista, jonka vuoksi häntä kohdellaan elinkautiseen vankeuteen, on keskustelujen ydin. Viimeinen laukaus, kun uhri oli maassa, loukkaantunut, käpertynyt parvekkeelleen ja suojautunut kädellään, “Näyttää teloitukselta”, tiivistää syytteeseenpanomääräyksen Maailma pystyi kuulemaan. Viimeisessä henkäyksessä uhri uskoo alla olevaan naapuriinsa, jonka onnettomuus on varoittanut ja joka salaa kulkee polkuja asunnon portailla Bruno Garcia-Crucianin kanssa: ”Hän tappoi minut. “

Pitkä lasku helvettiin

Tutkimuksessa todettiin, että jälkimmäinen oli huolehtinut pistoolin kuonon varustamisesta äänenvaimentimella, mutta oli myös tutkinut Internetissä kaksi päivää aiemmin avainsanoilla “Lauseke murhasta”. Hän oli kuullut verkossa helmikuusta lähtien 6 309 matkustamiseen liittyvää sivua ja miettinyt erityisesti miten “Asu Thaimaassa” tai utelias Marrakechin säästä.

Lue kyselymme: Feminisidit, ilmoitetun rikoksen mekaniikka

Bruno Garcia-Cruciani oli myös aiemmin myynyt kaksi autoa verkkosivustolla ja tarjonnut lentolippuja Toulonissa asuvalle sisarelleen ja vävelleen, jotta he voisivat tulla viettämään viikonlopun. 3. maaliskuuta Korsikalla ja pitää huolta hänen kahdesta pojastaan. Lopuksi hän oli uskonut sukulaisille vihan vaikutuksen alaisena “Että hän aikoi tappaa hänet”, joka myös uhkasi vihallaan miestä, jota hänen entinen tyttöystävänsä hiljattain treffasi tai julisti menevänsä “Päätä Borgon vankilaan”, lähellä Bastiaa.

Sinulla on jäljellä 50,78% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

valitse resurssit