June 22, 2021

G7 Cornwallissa testin arvoinen Boris Johnsonille

Kaksi päivää Carbis-lahdella, perjantaista 11. – sunnuntaihin 13. kesäkuuta, spa-hotellissa, josta on henkeäsalpaavat näkymät kultaiselle hiekkarannalle, jota 5000 poliisin suojaa tunkeilijoilta, MI5-tiedustelupalvelu ja HMS-lentotukialus Walesin prinssi ylitys. Valikossa on paljon kalaa ja joitain paikallisia juustoja ja jopa vaahtokarkkeja seikkailunhaluisemmille lauantai-iltana pidettävän grillin aikana… Boris Johnson valitsi Cornwallin kauneuden Englannin länsipuolella länteen järjestämään tämän G7: n, josta se on isäntä ja jolla on historiallinen merkitys useammassa kuin yhdessä suhteessa.

Ensimmäinen maailman voimakkaimpien demokratioiden henkilökohtainen tapaaminen pandemian alkamisen jälkeen, ensimmäinen Euroopan kiertue Joe Bidenille, ensimmäinen merkittävä kansainvälinen tapahtuma Brexitin jälkeiselle Yhdistyneelle kuningaskunnalle: panokset ovat lukuisat ja huomattavat. Amerikan, Kanadan, Japanin, Ison-Britannian, Ranskan, Saksan ja Italian johtajien on osoitettava olevansa valmiita lopulta auttamaan massiivisesti köyhiä maita rokottamaan väestönsä, toimimaan päättäväisesti ilmastovaaraa vastaan ​​ja vakuuttamaan, että heidän “7 ”On edelleen merkitystä Kiinan suurvallan väitteen edessä, kun se tuottaa vain 40% maailman taloudellisesta rikkaudesta.

Boris Johnsonille testi on kaksinkertainen: hänen on saatava G7 menestymään ja tartuttava tilaisuuteen osoittaa, että avioeron jälkeinen “Global Britain” -hanke Euroopan unionin (EU) kanssa ylittää brexitereiden vuosien ajan käyttämän onton iskulauseen. Tätä varten “Rokotteen yläosa”, kuten Elysee kuvaa, Ison-Britannian pääministeri lupasi: “Rokota koko maailma vuoden 2022 loppuun mennessä”. “Kyse on todellisen suunnitelman ehdottamisesta tämän saavuttamiseksi”, varoitti entistä työväenpuolueen pääministeriä Gordon Brownia, joka yhdessä useiden muiden johtajien (entinen pääministeri Tony Blair tai Uuden-Seelannin entinen pääministeri Helen Clark) kanssa kehotti G7-maita lopulta osoittamaan anteliaisuutta ja jakamaan paremmin sen rokotteet muun maailman kanssa, kun taas alle 2% afrikkalaisista rokotetaan (nyt yli puolet brittiläisistä aikuisista). “G7 voi lopulta pysäyttää tämän pandemian. On kiireesti tarpeen paitsi jakaa välittömästi ylimääräiset annokset myös taata riittävät varat paikallisen rokotustuotannon stimuloimiseksi “, Brown lisäsi Blavatnik School of Governmentin isännöimässä konferenssissa Oxfordissa.

Sinulla on jäljellä 62,07% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

pop-sivustolle