June 22, 2021

Herbert ja Mahut nelinpelin finaalissa

  • Pierre-Hugues Herbert ja Nicolas Mahut, rohkeasti

“Roland-Garrosilla ei ole enää ranskalaisia”. Lausumalla yksikköön lausunto, joka seurasi Richard Gasquetin eliminointia Rafael Nadalia vastaan ​​Pariisin turnauksen toisella kierroksella, ei ole konjugoitu monikkona. Torstaina 10. kesäkuuta tricolor-pari Pierre-Hugues Herbert-Nicolas Mahut, joka kruunattiin Pariisin okkeriin vuonna 2018, voitti kolmessa erässä kolmen tunnin pelin jälkeen kolumbialaisia ​​Juan Sebastian Cabal-Robert Farahia vastaan, siemen nro 2.

Kilpailussa viidennestä Grand Slam -tittelistä ranskalaiset ovat ottelun alusta lähtien ottaneet voittajien palvelukseen Wimbledonissa ja US Openissa vuonna 2019, lämmittäneet yleisöä Simonne-Mathieun kentällä, ennen kuin välittömästi liittyä pisteet.

Sitten neljä pelaajaa taistelivat kovassa taistelussa ja tulivat ulos ratkaisevassa pelissä. Yksipuolinen tasapeli, jonka kolumbialaiset voittivat 7-2.

Takaisin seinälle toisessa erässä, Pierre-Hugues Herbert ja Nicolas Mahut pyyhkivät kolme ottelupistettä ennen varastamansa kolumbialaisten heiton ja poimien 5-5. Uudessa ratkaisevassa pelissä he tasoittivat toisen sarjan (7-6, [7-2]).

Säännöllisemmin ranskalaiset ottivat vastustajansa johtoon viimeisen sarjan alusta (2-0). Edun he säilyttivät, rohkeutta, säästää kaksi läpimurto palloa pelin päättyessä (6-4).

Ranskalainen duo kohtaa finaalissa kazaksit Alexander Bublikin ja Andrey Golubevin, voittajat aiemmin päivällä espanjalaisia ​​Pablo Andujaria ja Pedro Martinez Porteroa vastaan.

  • Anastasia Pavlyuchenkova kaikki rauhassa

Roland Garrosilla tänä vuonna naisten turnauksen tulos lupaaa olla ennennäkemätön. Torstaina 10. kesäkuuta neljä nuorta naista löysi jännityksen Grand Slamin välierissä.

Päivän ensimmäisessä julisteessa Anastasia Pavlyuchenkova, 32e maailmasta, teki lyhyen teoksen slovenialainen Tamara Zidansek, 23, 85e maailmalla, eliminoitu suorina sarjoina (7-5, 6-3).

Vaikeuksissa noustessa verkkoon (4/10 pistettä tällä alalla), venäläinen kertoi kokemuksestaan ​​ja teki tauon sopivalla hetkellä. Varastettuaan palvelun nuorelta slovenialaiselta kolmannen kerran, hän voitti ensimmäisen kierroksen (7-5).

Toisella kierroksella hän hyötyi vaikeuksistaan ​​kärsivän vastustajansa monista virheistä (yhteensä 33 pakotettua virhettä) saadakseen sisäänheittonsa toisen sarjan alusta (2-0). Tamara Zidansek laittoi sen heti takaisin. Palattuaan arvoon 4-3 slovenialainen menetti jälleen palvelunsa pahimpina aikoina ja hävisi 6-3 1 tunnin 34 pelin jälkeen Philippe-Chatrierin kentällä.

Anastasia Pavlyuchenkova, joka täyttää 30 ensi kuussa, pelaa ensimmäisen Grand Slam -finaalinsa. Kosto venäläisten maailman ykkönen juniorien joukossa 15-vuotiaana. Hän tapaa kreikkalaisen Maria Sakkarin ja tšekkiläisen Barbora Krejcikovan toisen välierän voittajan.

Lue lisää