June 22, 2021

Joe Biden palauttaa Yhdysvaltojen kuvan ulkomailla poistamatta epäilyjä amerikkalaisesta demokraattisesta mallista

Vaikutus on upea. Joe Bidenin saapuessa Valkoiseen taloon Yhdysvaltain presidentin imago Washingtonin tärkeimpien liittolaisten joukossa on parantunut huomattavasti, ja se vetää maansa omaa ilmettä kahden vuosikymmenen ajan pidetyn Pew Tutkimuskeskus, julkaistu torstaina 10. kesäkuuta. Tämä tutkimus koskee kymmenkunta maata, lähinnä Eurooppaa, joissa kyselyt tehtiin maaliskuussa ja huhtikuussa.

Vuonna 2020 Saksassa vain 26 prosentilla vastaajista oli suotuisa kuva Yhdysvalloista, nyt 59 prosenttia. Tämä parannus on samanlainen Ranskassa, jossa myönteiset mielipiteet vaihtelevat 31 prosentista 65 prosenttiin, kuten Kanadassa (35 prosentista 61 prosenttiin), Australiassa (33 prosentista 48 prosenttiin) tai Japanissa (41 prosentista 71 prosenttiin). %). %).

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Yhdysvalloissa Joe Bidenilla on ensimmäisiä esteitä

Tämä erittäin voimakas parannus johtuu suurelta osin ominaisuuksista, jotka uskotaan Barack Obaman entiselle varapuheenjohtajalle. Vaikka valtaosa valituista noin viidestätoista tutkitusta maasta katsoi edeltäjäänsä Donald Trumpiin ” vaarallinen “(72%) ja” ylimielinen “(90%), Joe Bidenin arvioidaan päinvastoin” pätevä (77 prosenttia, republikaanien 16 prosentin sijasta) tehtäviensä hoitamiseksi. Suuremmat enemmistöt pitävät sitä myös johtaja linnake ”(62%, Donald Trumpin 46 sijasta).

Amerikkalaisen demokratian kuva on nyt heikentynyt

Tämä taito on havainnollistettu parantamalla tuomiota Covid-19-epidemian hallinnasta Yhdysvalloissa, vaikka Saksa, Kiina tai kaikki ovatkin selvästi jäljessä siitä. Euroopan maista. Vuonna 2020 vain 15% haastatelluista valituissa maissa koki Yhdysvaltojen hoitaneen pandemiaa hyvin: nyt 37% ajattelee niin.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös “Joe Biden jatkaa häpeämättömästi Trumpin kauppa- ja teknologiasotaa”

Enemmistö on jälleen kerran ylivoimainen (75% edeltäjänsä 17 prosentin sijaan) luottavat myös Joe Bidenin kykyyn ottaa vastaan ​​” hyvät päätökset ulkopolitiikassa ”. Tämä pätee erityisesti Ruotsiin (85% Donald Trumpin 15 prosentin sijaan vuonna 2020), Ranskassa (74% 11%: n sijaan) tai Saksassa (78% 10%: n sijaan). Joe Bidenin mainitsemat pääakselit ovat myös arvostettuja, kuten paluu Maailman terveysjärjestöön (86%), Pariisin ilmastosopimuksen mukainen sopimus (82%) tai demokratioiden huippukokouksen projekti (85%).

Sinulla on 37,66% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Katso se täältä