June 22, 2021

Pariisissa purettiin laaja prostituutioverkosto

”Sitkeä verkko, melko rönsyilevä, erittäin jäsennelty ja tuottoisa. “ Epäilemättä yksi tärkeimmistä ihmiskaupan tapauksista Itä-Euroopan maista päättyi Pariisissa viime vuosina. Pariisin oikeuspoliisin (PJ) kohoava tukahdutusprikaati (BRP) on tiistaina 1. päivänäOn Kesäkuussa puri kansainvälisen prostituutioverkoston, jonka hienostuneisuus yllätti tutkijat.

Kuuden kuukauden tutkimukset olivat välttämättömiä ketterän verkon rakentamiseksi, joka pystyi hyödyntämään odottamattomia mahdollisuuksia: monet kausivuokra-asunnot jäivät tyhjiksi keskellä Covid-19-kriisiä. Kaikkiaan 16 henkilöä on pidätetty joulukuusta 2020 lähtien; kuusi heistä vangittiin, muut jätettiin vapaiksi oikeudellisessa valvonnassa. Laskettiin 25 uhria – luku on todennäköisesti todellisuutta pienempi.

Takavarikoitu rikollinen omaisuus on 92 000 euroa käteistä, kaksi huoneistoa, jotka sijaitsevat pääkaupungin kauniiden alueiden sydämessä, 7e ja 17e kaupunginosat ja… skootteri. Takavarikoitujen ja menetetyksi tuomittujen varojen hallinnointia ja takaisinperintää käsittelevälle virastolle (Agrasc) annettiin noin 3 miljoonaa euroa.

Ketjussa eteenpäin poliisi ei käyttänyt vain tavanomaista valvontaa ja merkittäviä teknisen tutkinnan resursseja. Heidän oli myös luotettava Ukrainan ja Latvian viranomaisten kansainväliseen yhteistyöhön, erityisesti verkoston johtajien toimesta.

Huomattu sosiaalisissa verkostoissa

Nuorilla 18-25-vuotiailla naisilla oli erinomainen sosiaalinen ja kulttuurinen taso alkuperämaassaan. He olivat usein opiskelijoita arvostetuissa yliopistoissa ja yhden heistä lääketieteen viidentenä vuonna. Mutta he olivat myös haavoittuvia ja kohdennettuja sinänsä: huollettava lapsi, vakavasti sairas vanhempi … Lupauksen korkeasta tulosta oli tarkoitus pakottaa heidän kättään ja hyväksyä sopimus, jota heidän tutkijoille antamiensa lausuntojen mukaan ei tehty. jätti huomiotta mitään.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Alaikäisten prostituutio “vaikuttaa michetonnageen” ja hyväksikäyttöön “vaikuttaa kaikkiin sosiaalisiin taustoihin, kaikkiin maantieteellisiin alueisiin”

Sosiaalisten verkostojen tiliensä kautta heitä lähestyttiin Länsi-Euroopan maissa asuvien väitettyjen naisten profiileilla, jotka olivat usein vääriä, ja tarjottiin heille työtä siellä – erittäin – miellyttävästä palkasta. Siitä lähtien käynnistettiin uskomattoman monimutkainen logistiikkaketju.

Sinulla on 72,6% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

selitys