June 22, 2021

seuraa Los Angelesin videopelinäyttelyn sivussa Summer Game Fest -juhlatilaisuutta livenä

Videopelien faneille Electronic Entertainment Expo (E3) on joulu ennen aikaansa. Useiden päivien aikana kulkue loppuunmyytyjä lehdistötilaisuuksia, paljastetut julkaisupäivät, ilmoitetut projektit ja yksinomaiset videoparaatit näyttelyssä, joka pidetään yleensä Los Angelesissa ja jota pidetään yhtenä alan tärkeimmistä.

Aikavälillä 12. – 15. Kesäkuuta tämä vuoden 2021 painos on ennennäkemätön useammalla kuin yhdellä tavalla, koska se seuraa näyttelyn peruuttamista vuonna 2020 Covid-19-pandemian vuoksi ja että näyttely pidetään verkossa.

Lue myös E3: 2021-painos, toisin kuin kukaan muu Los Angelesin videopelinäyttelyssä

Missä seurata tapahtumaa?

Helpoin tapa seurata konferensseja on mennä virallisille E3-kanaville (YouTube, Twitch, Facebook). Mutta mieltymystesi mukaan voit myös mennä kumppanimedian alustoille (ilmoitettu E3-verkkosivustolle) tai eri tapahtumien järjestäjien tavallisille kanaville (linkit on mainittu kunkin vieressä). heidän välillään).

Torstai 10. kesäkuuta

 • Ennen E3: Summer Game Fest -juhlat (kello 20 Ranskan aikaa – täytyy nähdä täällä tai täällä)

Noin kolmenkymmenen studion (mukaan lukien PlayStation, Activision tai Epic Games) ilmoitukset sekä tunnettujen vieraiden, kuten rock-yhtye Weezer, läsnäolo ovat toisen Summer Game Festin avajaisohjelman ohjelmassa. Tämä Amazonin tukema videopelifestivaali käynnistettiin vuonna 2020 E3: n peruuttamisen jälkeen. Se näkyy nyt tapahtuman (melko houkuttelevana) alkupalana.

Perjantai 11. kesäkuuta

Päivä ennen E3: n julkaisua julkaisija Koch Media käynnistää konferenssinsa Summer Game Festin aikana.

Tämän saksalaisen mediaryhmän nimi ei välttämättä ole kovin hyvin tiedossa suurelle yleisölle. Se julkaisee kuitenkin tällä nimellä useita pelejä Euroopassa, kuten viimeisimmät Ritaruus II. Tämä yritys on myös julkaisijan Deep Silver emoyhtiö, joka tunnetaan post-apokalyptisestä ampujasta. Metro Exodus. Myönnetään myös, että tapahtumalle käynnistetyn Twitch-kanavan nimi “Me tiedämme jotain et tiedä” kiehtoo meitä paljon.

 • Ennen E3: IGN Expo (klo 22 – katso se täältä)

IGN: lle tulee olemaan kiireinen viikko. Tämä videopeleihin erikoistunut sivusto tarjoaa ensin uusille tuotteille omistetun “esittelytapahtuman” (myynninedistämistapaamisen) Summer Game Festin yhteydessä, ennen kuin se kattaa E3: n, josta se on yksi tärkeimmistä mediakumppaneista.

Lauantai 12. kesäkuuta: Päivä 1

 • Ennen E3: Guerrilla Collective -konferenssi (klo 17 – katso täältä), jota seuraa Wholesome Direct (klo 19)

Guerrilla Collective on vuonna 2020 käynnistetty nuori festivaali, joka keskittyy indie-pelaamisen uutuuksiin. Tätä seuraa Wholesome Direct -keskustelu, tapahtuma, joka on omistettu kokonaan söpöille ja rentouttaville peleille.

 • E3-julkaisu: Ubisoft Forward -konferenssi (klo 21 – katso täältä)

Uskollisena E3: lle ranskalainen yritys on alan ensimmäinen raskas paino, joka pitää siellä konferenssin. Tällä hetkellä Ubisoft on maininnut, että se olisi kysymys Far Cry 6, ampuja julkaistiin lokakuussa, ja uusia ominaisuuksia Assassin’s Creed: Valhalla tai Rainbow Six Siege. Of «Yllätyksiä» mainitaan myös, ehkä ne liittyvät uuteen peliin Rabbidit tai arlésienne Hyvän ja pahan ulkopuolella 2.


Devolver haluaa pelata häiriötekijöitä E3: n aikana. Kuten joka vuosi vuodesta 2017, itsenäisiin peleihin erikoistunut kustantaja tarjoaa parodiakonferenssin. Tapahtumasta ilmoittava twiitti ennakoi erityisesti uutisia Hotline Miami 3.

 • Gearbox Entertainment -konferenssi (klo 23 – katso E3-kanavilla)

Texan-studio ei tee siitä salaa Rajamaat tulee olemaan tapahtuman päälinja. Tämä vuonna 2009 käynnistetty franchising on elokuvasovituksen kohteena, mukaan lukien Cate Blanchett. Sen johtaja Eli Roth (Hostelli), on konferenssin erityisvieras. Muut ilmoitukset, esimerkiksi koskevat Godfall, Veli aseissa tai miksi ei Duke Nukem, on katsottava.

Lue myös Hyväntahtoiset ja lohduttavat “terveelliset” videopelit voittavat

Sunnuntai 13. kesäkuuta: Päivä 2

XBox- ja Bethesda-fanit voivat peruuttaa sunnuntai-iltadrinkin katsomaan tämän sunnuntain keskustelua.
 • Xbox- ja Bethesda-konferenssi (klo 19 – katso täältä tai täältä)

Sinun ei tarvitse olla ennustaja tietääksesi sen Halo Ääretön, joka odotetaan ennen vuoden loppua ja on läsnä konferenssin virallisella julisteella, tulee olemaan hyvä paikka tapahtuman aikana, jonka pitäisi kestää puolitoista tuntia.

Tämän ensimmäisen E3-konferenssin avulla Xbox (Microsoft) ja Bethesda ( Skyrim jonka amerikkalainen jättiläinen on ostanut maaliskuussa), pelaajat toivovat kuulevansa joistakin odotetuista nimikkeistä, kuten tähtikenttä. Emme saa myöskään jättää pois joitakin ilmoituksia muilta studioilta, jotka on ostettu Bethesdan emoyhtiöltä ZeniMaxilta, kuten ranskalainen Arkane (Deathloop) tai Texans Id Software (Doom).

 • Square Enix -esitys (Klo 21.15 – katso täältä tai täältä)

Tämä erittäin kiireinen päivä päättyy Square Enixin 40 minuutin esittelyyn. Kustantaja lupaa julkistaa uuden projektin Montrealin studiostaan ​​ja antaa uutisia Elämä on outoa: Todelliset värit.

 • Warner Bros Interactive Presentation (kello 23 – katso E3-kanavilla)

Pelaajat olivat kärsimättömiä saadessaan uutisia lippupeleistä, jotka oli mukautettu Warner Bros. -elokuvista Tylypahkan perintö (tapahtuu maailmankaikkeudessaHarry Potter), Gotham Knights (Lepakkomies) tai Itsemurharyhmä. Mikään näistä ei näytä olevan ohjelmassa: studiot nimeivät tapahtuman viime hetkellä Takaisin 4 verta sen määrittämiseksi, että esitys keskittyy tähän moninpeliin ja zombie-ampujaan suunniteltu lokakuussa.

 • PC Gaming Show (klo 23.30 – katso täältä)

Näppäimistö- ja hiiripelien ystävät voivat katsella tätä tapahtumaa, jota PC Gamer -media on järjestänyt vuodesta 2015 lähtien. Ohjelma on jo ilmoitettu verkkosivustollaan, ja voimme saada uutisia seuraavasta Bordeaux-pelistä Shiro Gamesilta tai saada yksinoikeudella tietoa strategiapelistä. Ihmiskunta Pariisin studiosta Amplitude.

Maanantai 14. kesäkuuta: Päivä 3

 • Take-Two-vuorovaikutustapahtuma (klo 19.15 – katso E3-kanavilla)

Meillä ei ole vielä tarkkaa tietoa siitä, missä muodossa Take-Two osallistuu E3: een. Mutta sinun on pidettävä silmällä tätä kustantajaa, joka omistaa kaksi olennaista franchising-sopimusta: GTA ja Bioshock.

 • Indie Showcase Conference (klo 21 – katso E3-kanavilla)

Tämän itsenäiseen pelaamiseen liittyvän konferenssin sisällöstä on suodatettu vähän tietoa. E3: n ja Kansainvälisen pelikehittäjien yhdistyksen (IGDA) välinen kumppanuus kuitenkin perustettiin tänä vuonna, jotta “taiteellinen” peli voidaan paremmin esitellä. Koska lukemattomien menestystarinoiden lisäksi, jotka vievät mediatilan E3: n aikana, tämä esitys on myös paikka, jossa syntyy itsenäisten studioiden tekemiä jänteitä.

 • Capcom-esitys (klo 23.30 – katso E3-kanavilla)

Kanssa Monster Hunter: nouse sitten Resident Evil: Kylä, Capcom käynnisti maaliskuussa ja huhtikuussa kaksi vuoden alun merkittävintä peliä. Yhtiön odotetaan tuovan lisää sisältöä pelaajille osana E3: ta. Lisäksi meillä on uutisia Monster Hunter -tarinat 2, tarkoitettu matkapuhelimille sekä The Great Ace Attorney Chronicles, joka kokoaa yhteen tämän lakimiehiä edustavan franchisingin vanhemmat jaksot.

Tiistai 15. kesäkuuta: Päivä 4

Tässä dematerialisoidussa E3: ssa Nintendo käyttää kaavaa

Tämä ennalta nauhoitettu esitys, jonka pitäisi kestää 40 minuuttia, on yksi E3: n isoista kappaleista. Nintendo on täsmentänyt, että se on omistettu pääasiassa Switch-peleille, jotka julkaistaan ​​vuonna 2021, vaimentamaan huhuja tämän konsolin uuden, tehokkaamman mallin ilmoituksesta.

Vuonna 2017 lanseerattu Switch on alkanut päivittää, ja japanilaisen valmistajan on käsiteltävä alan kehitystä Sonyn ja Microsoftin uuden sukupolven konsolien julkaisemisen jälkeen. Fanit odottavat siis uutisia Zelda: Villin hengitys 2 koska se ilmoitettiin vuoden 2019 E3-versiossa.

 • Bandai Namco -esitys (23:25 – katso E3-kanavilla)

E3: n lopussa tämä konferenssi on melko huono. Rakastajat tumma fantasia ei kaipaa sitä, koska he toivovat, että tiedämme lisää pelistä Elden Ring. Miksi ? Koska sitä myydään Hidetaka Miyazakin, myyttisen sarjan luojan, yhteistyön hedelmänä Pimeät sielutja kirjan kirjoittaja Valtaistuinpeli, George R.R Martin.

 • E3-palkintojenjakotilaisuus (keskiviikkona 16. päivä kello 1:45 – katso E3-kanavilla)

ES3: n (Entertainment Software Association, ESA) jäsenet, jotka yhdistävät amerikkalaisia ​​videopelien kustantajia ja järjestävät E3: n, työskentelevät yhdessä erikoistuneiden toimittajien kanssa jakamaan palkintoja odotetuimmille peleille.tutustu tähän sivustoon