June 24, 2021

Zemmour, mahdollinen ehdokas, joka huolestuttaa RN: ää

Eric Zemmour päästää huhun ilkikurisesti äläkä ruoki sitä huomaamattomasti heikentyessään. Polemisti Figaro, joka tallentaa lähes miljoonan katsojan huippuyleisön CNews-päivittäin joka päivä, onko hän ehdokas vuoden 2022 presidentinvaaleissa? Hän antaa sen uskoa eikä millään tavoin lannistaa uskollisiaan, jonka ensimmäisessä listassa Jacques Bompard, Orangein (Vaucluse) pormestari (entinen kansallinen rintama) järjestää sen varjossa. Kansallisessa rallissa (RN) kohautimme olkapäitämme pitkään. Mutta Marine Le Pen on pitänyt sopivana palata kahdesti tällä viikolla ehdokkaaksi “Mikä palvelisi objektiivisesti” Emmanuel Macron.

Lue myös Marine Le Penille Eric Zemmourin ehdokkuus vuonna 2022 “auttaisi Emmanuel Macronia nousemaan kärjessä”

Eric Zemmour, joka täyttää tänä kesänä 63 vuotta, väittää olevansa osa gaullistista ja bonapartistista perinnettä, mutta on selkeämmin äärioikeistolla, paljon radikaalisemmalla linjalla kuin Marine Le Pen. Hän popularisoi helposti kirjoittajan Renaud Camuksen “suuren korvaamisen” opinnäytetyön, osallistui syyskuussa 2019 Marion Maréchalin ystävien järjestämään “oikeuksien sopimukseen” ja hänet tuomittiin kolme kertaa – vuonna 2011 – provosoinnista rotusyrjinnän vuoksi. vuosina 2018 ja 2020 muslimien vihan yllyttämisestä.

Hänelle hän sanoi sen ja kirjoitti sen, “Marine Le Pen on aina ollut vasemmalla puolella”. Hänen vihamielisyytensä, samoin kuin Robert Ménard, Béziersin (Hérault) pormestari, joka on valittu kansallisen kokouksen tai RN: n Philippe de Villiersin tuella täydellisen “demonisoinnin” strategiassa ja joka aikoo pakottaa vapauttaa itsensä äärioikeiston tunnisteesta mieluummin on positiivinen. “Mitä enemmän murtumat korostuvat, sitä enemmän meidän on näytettävä yhdistävänä voimana, kertoo puolueen varapuheenjohtaja Jordan Bardella. Se on taistelu, jonka aiomme käydä radikaaleimpia vastaan, eikä äärioikeistolaista vihaa kansallista rallia ei turhaan. “

“Ehkä meidän on ryhdyttävä toimiin”

Kuukausien aikana hypoteesi Zemmour-ehdokkuudesta vuonna 2022 on enemmän tai vähemmän muotoiltu. Huhtikuussa perustettiin varainhankintayhdistys “Eric Zemmourin ystävien” puolueelle. Jacques Bompard laati jopa luettelon Provence-Alpes-Côte d’Azurin alueelle. “Zemmour-komiteoiden kunniapuheenjohtaja”, nimeltään “Zou! Luettelo, joka poistaa järjestelmän » ja sitä johtaa Valérie Laupies, entinen FN-ehdokas Tarasconissa (Bouches-du-Rhône). Politicon mukaan Eric Zemmour olisi myös etsinyt kampanjapäällikköä.

Sinulla on 55,69% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Katso sivustoa täältä