June 24, 2021

G7, huippukokous tarkassa terveystarkkailussa

Satamakylät, hiekkarannat ja huimaavat kalliot. G7-maiden (Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat, Kanada, Saksa, Ranska, Italia, Japani) valtionpäämiesten ja vieraiden on määrä tavata tässä Cornishin niemimaalla 11.-13. Kesäkuuta huippukokouksesta (Australia, Intia, Etelä-Korea, Euroopan unioni).

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös G7 Cornwallissa testin arvoinen Boris Johnsonille

Jos valittu asetus näyttää idylliseltä, lisäksi sääennusteen mukaan lempeän taivaan alla, huippukokous itsessään lupaa olla painajainen paikalla oleville toimittajille. Ensimmäinen este: majoituksen löytäminen alueelta, jolla on rajoitetusti hotellikapasiteettia. Etsi sitten kuljetuspalvelujen puuttuessa tapa päästä lehdistökeskukseen, joka sijaitsee Falmouthin pikkukaupungissa, noin 40 kilometrin päässä hotellista, jossa neuvottelut käydään Carbis Bayssä.

Kun nämä varautumiset on ratkaistu, on alistuttava surrealistiselle terveysprotokollalle, joka on kuvattu jokaiselle akkreditoidulle toimittajalle lähetetyssä ”kirjasessa”. Menettely, jota edes jo rokotetut eivät voi toivoa pääsevänsä. Opas on selkeä ” ihmisten rokotustila ei millään tavalla muuta tarvetta noudattaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa voimassa olevia säännöksiä ja solidaarisuustoimenpiteitä “, niin että maa on huolissaan intialaisen variantin tapausten määrän noususta.

Akku testejä

Tapahtuman järjestäjät laativat siksi ohjeet yli kymmenelle sivulle. Vähintään kahden metrin etäisyys jokaisen henkilön välillä, pakollinen naamio, joka rajoittaa ihmisten määrää tiloissa, kuten pandemian kärsimissä maissa on tapana.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Covid-19: B.1.617.2-muunnoksen eteneminen saattoi kyseenalaistaa Yhdistyneen kuningaskunnan purkamisen

Mutta ennen kaikkea jokaiselle osallistujalle, jolle on toimitettu saapumisen yhteydessä asianmukaisesti PCR-testi, on tehtävä todellinen lisäkokeiden määrä: yksi päivässä, joka aamu, suoritettava itse 30 minuuttia ennen lähtöään majoituksestaan. Joka voidaan jättää vain« kun negatiivinen tulos on syötetty ”. Päivittäinen ruokavalio, jolla on jotain lannistaa enemmän kuin yksi.

Tulosten osalta ne on ilmoitettava tietyllä Internet-sivulla kullekin osoitetun yksilöllisen tunnistenumeron ansiosta. Tämä ei riitä osoittamaan valkoista tassua, koska viimeinkin on tarpeen toimittaa NHS: n (National Health System, Ison-Britannian kansanterveysjärjestelmän) vahvistusviesti lopuksi G7-lehdistökeskukseen pääsemiseksi. Lopuksi ohjeissa suositellaan “Voimakkaasti” olla osallistumatta muuhun toimintaan edes ” virkistys “, huippukokouksen aikana suunniteltujen tapahtumien ulkopuolella.

Miksi et saa lisätietoja