June 22, 2021

Joe Biden ja Boris Johnson mykistävät Pohjois-Irlannin kiistansa

Ei ole kysymys niiden välisten erojen levittämisestä ja G7: n pilaantumisesta, jonka pitäisi edustaa yhtenäistä rintamaa demokratioille, jotka kohtaavat pandemian ja ilmaston lämpenemisen haasteita. Ensimmäisen kasvokkain tapaamisensa torstaina 10. kesäkuuta Carbis Bayssä Cornwallissa juuri ennen Ison-Britannian, Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin ja Ison-Britannian pääministerin Boris Johnsonin isännöimää huippukokousta. halusi korostaa heidän “Yhteiset kohdat”, heidän “Täydellinen harmonia” vaikka uskomme Downing Streetille, Pohjois-Irlannin erittäin jännittyneessä asiassa.

Sinä aamuna, Ajat paljasti, että Valkoinen talo oli kesäkuun alussa käskenyt yhtä Lontoon eniten rajoitettuja diplomaatteja Yael Lempertia kertomaan Lord David Frostille, Ison-Britannian Eurooppa-ministerille, kaikista pahoista asioista, jotka hän ajatteli hallituksen asenteesta Johnson, joka kieltäytyy tullitarkastukset, jotka ovat vielä välttämättömiä maakunnassa Brexitin jälkeen. Tämä asenne “Herättää” Pohjois – Irlannin ja Irlannin jännitteet “Pakottaa huomiota” Yhdysvaltain presidentistä, joka väittää irlantilaiset juurensa ja jolla oli tilaisuus sanoa ennen vaalejaan pitävänsä Brexitiä virheenä – ja Boris Johnson «Klooni» de Donald Trump.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Boris Johnson: “G7: n on asetettava tavoitteekseen tarjota miljardi annosta rokotteita kehitysmaille vuoden 2022 loppuun mennessä”

Yhteinen vastuu

Eurooppalaiset ja britit vastustavat ‘Pohjois-Irlannin pöytäkirjan’ soveltamista, joka on avioerosopimuksen osa, joka säätelee maakunnan kaksoisasemaa sen jälkeen, kun se on poistunut EU: sta – se on edelleen osa Yhdistynyttä kuningaskuntaa, mutta on edelleen Euroopan tavaroiden sisämarkkinoilla. Pöytäkirjan tarkoituksena on välttää fyysisen rajan asettaminen Irlannin saarelle. Johnsonin hallitus allekirjoitti sen vuoden 2019 lopussa, mutta jälkimmäinen kieltäytyy nyt Suur-Bretagnesta Pohjois-Irlantiin kulkevien tavaroiden tullitarkastusten asettamisesta. sillä perusteella, että ne aiheuttavat liikaa häiriöitä väestölle. On totta, että tämä Irlanninmeren raja on herättänyt paljon turhautumista uskollisessa yhteisössä, joka pitää sitä hyökkäyksenä brittiläiselle identiteetilleen.

Kyynärpään jouset ja vaihdot mielihyvistä avioliittoonsa, kun heidän vaimonsa kävivät paljain jaloin rannalla: Carbis Bayn jälkeen Joe Biden ja Boris Johnson ovat tehneet kaikkensa saadakseen erimielisyytensä maahan. “On hienoa kuulla Joe Biden ja hänen hallintonsa, heillä on niin monia asioita, joita he haluavat tehdä kanssamme, turvallisuudesta Naton ja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Se on todellinen raikasta ilmaa ”, huudahti innostuneempi Boris Johnson kuin koskaan torstaina. Kahden miehen kahdeksankymmenen minuutin haastattelu oli “Erittäin tuottava”, sanoi puolestaan ​​Joe Biden.

Sinulla on jäljellä 43% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

viittaus