June 24, 2021

LR antaa itsensä marraskuuhun saakka nimittää ehdokkaansa

He kehottivat häntä etenemään, päättämään päivämäärästä, jolloin presidenttiehdokkaan nimestä päätetään. Lopuksi, Les Républicains (LR) -puolueen pomo Christian Jacob ilmoitti kalenterista keskiviikkona 9. kesäkuuta. Ilman nopeuttaan asiaa hän ei myöskään ratkaise kysymystä järjestöstä tai etuoikeudesta, jotta “Päättää”, kuten ilmaus menee oikealle, potentiaalisille ehdokkaille. Samana aamuna strategisessa komiteassa kokoontuneet puolueen johtajat pyysivät Antibesin pormestaria Jean Leonettia työskentelemään “Prosessi ehdokkaan valitsemiseksi oikeiston ja keskustan poliittisista perheistämme”.

Lue myös yhteenveto: Republikaanien pelko: oikea keskellä eksistentiaalista kriisiä

“Aloitamme ministeriö- ja aluevaalien jälkeisenä päivänä uuden järjestyksen, presidentinvaalit, mikä johtaa meidät marraskuussa saamaan presidenttiehdokkaan”, selitti Christian Jacob lehdistötilaisuuden aikana. “Tavoite”hän jatkoi “Rallikandidaatti” ilman “Lämmittää klaaneja toisiaan vastaan”.

Konkreettisesti johdon idea on käynnistää kaksi suurta mielipidekyselyä Ranskan poliittisen elämän tutkimuskeskuksen (Cevipof) kanssa 15 000 jäsenen paneelissa. “Oikean ja keskuksen arvoihin”. Ensimmäinen pitäisi palauttaa 20. syyskuuta, toisen odotetaan olevan lokakuussa. “Nämä tutkimukset valaisevat Leonettin valintaprosessia”, sanoi Christian Jacob. Lyhyesti sanottuna joko luonnollinen ehdokas tulee esiin näiden tutkimusten lopussa, tai puolue päättää toteuttaa solmimisjärjestelmän, jossa Jean Leonetti on työskennellyt. Ei kiihtyvyyttä, mutta syksyllä nimetty ehdokas, kuten johto kuvitteli jonkin aikaa.

Ensisijainen järjestetään kahdessa kuukaudessa?

Joten paperilla asiat ovat yksinkertaisia. Itse asiassa kukaan ei näytä ymmärtävän samaa asiaa puolueen sisällä, koska sanat ovat niin epäselviä. Joten primaarien vastainen, tämä kalenteri on jumalatar. Heille se ei ole enempää eikä vähempää kuin tapa, jolla Christian Jacob säästää aikaa välttääkseen ensisijaisen, suosimalla sydämenkandidaatin François Baroinin unelmapalautusta. Xavier Bertrandin kannattajat toivovat myös, että tämä viive sallii entisen ministerin syntymän, joka kieltäytyy itsepäisesti osallistumasta mihinkään sisäiseen kilpailuun.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Presidentinvaalit 2022: vaalivaale jakaa jo oikeuden

Kuinka, järjestää vaalien kovaa vastustaja, miten järjestää vaalit vain kahdessa kuukaudessa, kun vuoden 2016 vaali oli vaatinut melkein kahdeksantoista kuukautta valmistautumista? “Olen tyytyväinen huomatessani, että laadulliset mielipidetutkimukset auttavat selventämään presidenttiehdokkaamme. Kaikkien on ymmärrettävä, ettemme ole tallissa, mutta meidän on oltava takana ehdokkaat, joilla on parhaat mahdollisuudet päästä toiselle kierrokselle ”, vahvistaa Ainin sijainen, LR-ryhmän pomo kansalliskokouksessa ja Xavier Bertrandin tuki Damien Abad.

Sinulla on 28,89% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

voit käyttää tätä sivustoa