June 24, 2021

Microsoftin “Video Game Netflix” on tulossa pian tabletteihin ja televisioihin

Xboxin, Microsoftin videopelihakemisto, ilmoitti 10. kesäkuuta dematerialisoidun pelipalvelun tulevasta lanseerauksesta, samanlainen kuin Googlen Stadia-järjestelmä. On selvää, että Xbox Game Pass Ultimate -palvelun tilaajat, jotka maksavat kuukausittaisen tilauksen vapaasta pääsystä sadan pelin luetteloon, voivat lähitulevaisuudessa pelata samoja pelejä lataamatta niitä verkkoselaimelta. tai jopa TV-ruudulla erityisen sovittimen kautta.

Microsoft ei ole ilmoittanut tämän uuden palvelun tarkkaa julkaisupäivää, joka on ensin saatavana Australiassa, Brasiliassa, Meksikossa ja Japanissa ennen sen laajentamista muihin maihin, mutta se on suunniteltu tähän. vuosi. Yhtiö väittää myös keskustelevansa kytkettyjen televisioiden valmistajien kanssa voidakseen tarjota palveluitaan suoraan näillä näytöillä – pelaamiseen tarvitaan vain ohjain. Testiversio palvelusta on jo ollut saatavana syyskuusta lähtien älypuhelimilla.

Laajakaistayhteys

Digitaalisilla pelipalveluilla on kuluttajille se etu, että ne eivät vaadi tehokkaiden ja kalliiden konsolien tai tietokoneiden ostamista ja tarjoavat välittömän pääsyn suuriin peliluetteloihin. Ne edellyttävät kuitenkin Internet-yhteyttä. vakaa ja nopea, mikä tekee niistä epäkäytännöllisiä alueilla, joilla ei ole laajakaistayhteyttä, ja heitä on myös kritisoitu virrankulutuksestaan. Stadialla, Googlen vertailukelpoisella järjestelmällä, oli sekava julkaisu, joka osittain liittyi alennettuun peliluetteloon, mikä edellyttää lisäksi jokaisen pelin ostamista erikseen – Xbox-tarjonta rakentuu siihen. , Microsoftin palvelussa jo tarjolla olevassa kattavassa luettelossa, johon pääsee helposti yksinkertaisen tilauksen avulla.

Uuden palvelun esittelyn aikana Xbox viittasi myös hintojen ja tarjousten mahdollisiin muutoksiin joissakin maissa, “Joten useammat pelaajat ympäri maailmaa voivat nauttia mukaansatempaavimmista ja hauskimmista peleistä riippumatta laitteestaan, asuinpaikastaan ​​ja taloudellisesta tilanteestaan”, pieni Microsoft.

Perusasiat