June 22, 2021

Pariisissa Anne Hidalgo pakotettiin selvittämään sijoitusprojektinsa

Kokoukset ovat yhteydessä toisiinsa, yhä herkemmin. Pariisissa valitut virkamiehet paraatiivat taloudellisen avustajan Paul Simondonin, ensimmäisen varapuheenjohtajan Emmanuel Grégoiren, toisinaan valtavasti pormestari Anne Hidalgon toimistossa. Yksi puolustaa piirissään luvattua terveyskeskusta, toinen mediakirjastoa, kolmas vetoaa asumiseen, puistoon tai pyöräteille. Lähtiessään kaikki ihmettelevät. “Mitä tulee hatusta?” “, ihmettelee Philippe Goujon, kaupunginjohtaja (Les Républicains)e kaupunginosassa. “Odotamme kaikki valkoista savua”, vahvistaa avustaja.

Jännityksen ei pitäisi kestää kauemmin. Useiden lykkäysten jälkeen toimeksiannon sijoitusohjelma – PIM, sisäisessä ammattikiellossa – on “Viimeisteltävänä”, osoittaa kaupungintalon. Se esitetään epäilemättä Pariisin seuraavalle neuvostolle heinäkuun alussa, vuosi Anne Hidalgon vaalien jälkeen. “Tämä on kauden strategisin hetki”, pitää yksi sosialistisen pormestarin pääedustajista. Kampanjalupausten ja budjettirajoitusten välisen shokin aika, jota Covid-19: n aiheuttama kriisi vahvisti entisestään, mikä vähensi kaupungin tuloja ja lisäsi sen menoja. Millaisia ​​hankkeita voidaan toteuttaa näissä olosuhteissa? Kumpi pitäisi siirtää tai jopa hylätä? Pitäisikö meidän leikata yleisesti budjetteja, valita prioriteetit?

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Pariisissa oikeisto tarttuu prefektiin valvomaan kaupungin tilejä perusteellisesti

”Majoitus on tehty turvalliseksi. “ Kommunistien joukossa olemme jo liioittaneet hyvät uutiset helpotuksella: suunniteltujen investointien pitäisi saavuttaa 25% Pariisin sosiaalisista asunnoista tavoitellusti. Toiset ovat huolestuneempia etenkin ympäristönsuojelijoiden keskuudessa. “Olemme kampanjoineet yhdessä ilmaston ja sosiaalisen tilanteen puolesta, ja investointiohjelman on heijastettava tätä sitoutumista, toteaa valittujen ympäristönsuojelijoiden suojeluspyhimys Fatoumata Koné. Tällä hetkellä emme kuitenkaan näe selkeää suuntaa. ” Toinen valittu ekologi Emile Meunier on huolestunut: ”Tämä suunnitelma ei ehkä vastaa ilmastohaastetta. ”

15 miljardia euroa hankkeita

Pariisin neuvoston sosialistien presidentti Rémi Féraud vaatii rauhaa: ”Enemmistöryhmien on oltava kohtuullisia, eivätkä ne saa siirtyä yksipuoliseen hallintaan. Sijoitussuunnitelman on oltava uskollinen sitoumuksillemme sekä pääalueittain että kaupunginosittain. “

Sinulla on 57,22% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Lue