June 24, 2021

Summer Game Fest -ilmoitukset – Fuzzy Skunk

Kesä ei ehkä saavu vielä yhdentoista päivän ajaksi, kanadalainen Geoff Keighley, entinen toimittaja, josta tuli videopelialan uskollinen herrasmies, halusi “aloittaa” torstaina 10. kesäkuuta “Summer Game Fest” – kesävideollaan. pelifestivaali.

Vuonna 2020 bulevardia tarjottiin tämän myynninedistämistapahtumasarjan ensimmäiselle painokselle, kun taas E3, tähän mennessä väistämätön vuotuinen videopelinäyttely, menetettiin ensimmäisen kerran 25 vuoden aikana Covid-19-pandemian aiheuttajana.

Tänä melkein kesänä 2021, ja vaikka E3 valmistautuu 12. kesäkuuta tekemään suuren paluunsa – varmasti verkossa eikä enää Los Angelesin kokouskeskuksessa – kilpailu on väistämättä kovempaa, molempien tapahtumien kaikki taistelevat houkutellakseen julkaisijoita ja varaa arvostetuimmat ilmoitukset.

Lue myös E3: 2021-painos, toisin kuin kukaan muu Los Angelesin videopelinäyttelyssä

Willy-nilly, Geoff Keighley, onnistui kuitenkin pitämään puolitoista tuntia kestävän konferenssin ja saavuttamaan tämän mukavan siirron: saada japanilainen kustantaja Bandai Namco julkistamaan kotona ensimmäiset kuvatElden Ring, yksi tämän hetken odotetuimmista peleistä.

Tämän yllätyksen lisäksi illalla nähtiin joukko ilmoituksia uusista tuotteista (Pieni Tinan ihmemaa) ja mainosvideoita aiemmin julkaistuihin peleihin. Se oli myös mahdollisuus antaa puheenvuoro vieraille, kuten näyttelijä Giancarlo Esposito, joka herättää Far Cry 6 (jossa hän soittaa Fidel Castron innoittamaa diktaattoria) tai Aaron Keller,Overwatch 2, joka paljasti joidenkin hahmojen uuden ilmeen.

Tässä on nopea yleiskatsaus uusista ominaisuuksista Pikselit.

  • Eniten odotettu peli: “Elden Ring”

Tämä on peli, jota kaikki odottivat, ja jonka kaikki toivoivat näkevänsä tänä iltana, uskomatta siihen todella: Elden Ring, uusi otsikko Hidetaka Miyazaki, jo johtajana Pimeät sielut, Veren kautta tai Kirves. Ilmoitettu kaksi vuotta sittenElden Ring oli toistaiseksi antanut vain pienen luun pureskelemaan Miyazaki-faneja: lupauksen yhteistyöstä kukaan muu kuin saagan kirjoittaja GRR Martin Valtaistuinpeli.

Tällä kertaa se on se: näimme Elden Ring. Ja jos emme ole kovin yllättyneitä kuvista (melko lähellä Pimeät sielut, mutta maailmassa a priori vähemmän claustro – me jopa ratsastamme siellä), olemme kuitenkin iloisia saadessamme tietää, että se julkaistaan ​​21. tammikuuta PC: llä, PlayStation 4: llä ja 5: llä sekä Xbox One: lla ja Series X: llä | S. Toistaiseksi ja niin lähellä…

  • Omituisin peli: “Tiny Tina’s Wonderland”

Jos se sulkeutui Elden Ring, Summer Game Fest -konferenssi avattiin ilmoituksella uutuudesta: Pieni Tinan ihmemaa. Tämä ottaa hahmon, joka ilmestyi Bordelands 2 ja työntää sen peliin, jossa on upea maailmankaikkeus, joka on täysin irrotettu Gearbox Softwaren ja 2K: n muusta futuristisesta saagasta.

Ihmemaa näyttää innoittaneen roolipelien koodit: Tinaa, ahdettua ja epävakaa nuori tyttö, joka muistuttaa videopelistä Harley Quinnia, verrataan siten “pelimestariin”, joka ohjaa pelaajaa tässä seikkailussa missä on mahdollista taistella lohikäärmeitä vastaan ​​aseilla.

Julkaisu on suunniteltu PC: lle ja konsoleille vuoden 2022 alussa.

  • Ranskalaisin peli: “Metal Slug Tactics”

Metallinen etana on palannut. Pikselirakenne on edelleen olemassa, myös joitain aseita ja merkkejä. Mutta pelin mekaniikka muuttuu. Kiihkeän ammunnan sijaan, jossa pelaaja etenee vasemmalta oikealle, taistelualue kulkee vuorotellen, ja siksi on välttämätöntä lyödä vetoa hänen strategiatajustaan ​​eikä taitostaan ​​ohjaimessa. Tämän sopeutumisen haaste: pysyä uskollisena vuonna 1996 käynnistetyn franchising-hengen hengelle pitäen samalla sen erittäin nopea dynamiikka. Tätä varten ei tarvitse luottaa SNK: n japanilaiseen, vaan ranskalaiseen duoon, joka on ohjauksessa: Leikir Studio ja DotEmu.

Julkaisupäivää ei tiedetä.

  • Hiljaisempi peli: “Planet of Lana”

Haluamme liittää Eric Chahiin ja hänen Toinen maailma (kolmekymmentä vuotta tänä vuonna) pelien kirjoittajuus, joka koostuu vain menemisestä oikealle, itsepäisesti, antamalla itsellesi kertoa matkan varrella tarina. Olemme sittemmin nähneet Aben Odysseiatai viime aikoina melkein mietiskelijöitä Sisällä, Pienet painajaiset tai Harmaa. Lanan planeetta näyttää saavansa tämän perinnön ja korostaa runouttaan pensselillä: jolla kaikki sen koristeet piirrettiin käsin. Kiehtova.

Vuonna 2022 PC: llä, Xbox Onella ja Series X | S.

  • Viihdyttävin peli: “Two Point Campus”

Two Point Studiosin kehittäjät pistävät jälleen suuren annoksen brittiläistä huumoria hallintapeleihin. Jälkeen hassu Kahden pisteen sairaala, löydämme ensimmäiset kuvat Kahden pisteen kampus, sen jatko tapahtuu akateemisessa maailmassa.

Kyseinen kampus näyttää siltä, ​​että se olisi tullut suoraan Monty Python -elokuvasta. Tapaamme ritarit, jotka istuvat amfiteatterin penkeillä kuin jättiläismäisen lentokoneen valmistuksessa. Pelin otsikko ja ensimmäiset visuaalit ovat saattaneet vuotaa muutama päivä sitten Microsoftin verkkokaupassa, tämä ensimmäinen video saa sinut todella istumaan tämän yliopiston penkkeihin, joissa näytät siltä, ​​että kaikki muu kuin opiskelu.

Julkaisu on suunniteltu vuodelle 2022.

Jo liian pitkä Kuolema kuihtunut hänellä on “ohjaajan leikkaus”; Seurata Suola ja pyhäkkö nimetty Suola ja uhraus ; Seurata Jurassic World Evolution nimetty Jurassic World Evolution 2, mikä on edelleen loogisempaa; foorumi ja toimintapeli Aurinkotuhka on edelleen niin värikäs ja sen tekijöiden allekirjoittamaHyper Light Drifter ; emme ole vieläkään kuulleet roolipelistä Vampyyri: Naamiot Verilinjat 2 mutta toisaalta löysimme moninpeli-ampuja Vampyyri: Naamiot – Verijahti.

Lue myös Los Angeles Video Game Show: aikataulu ja linkit seuraamaan E3 2021

Luin tätä