June 22, 2021

Terry Dupin, “Dordogne-hullu”, syytetty useista “salamurhayrityksistä”

Entistä sotilasta Terry Dupinia, joka pidätettiin 31. toukokuuta Dordogne’ssa pitkän metsästyksen jälkeen, syytettiin useista “salamurhayrityksistä”, kuten perjantaina 11. kesäkuuta ilmoitettiin Périgueux’n syyttäjältä Solène Belaouarilta.

Terry Dupin syytettiin “Raskennetusta tahallisesta väkivallasta, joka tehtiin hänen entiselle sivuvaimolleen aseen käytöllä tai uhalla ja pariskunnan lasten läsnä ollessa, laillisen uusintatilan tilassa, [pour] murhayritystä miehelle, joka seurasi entisen sivuvaimonsa tosiseikkojen tapahtumahetkellä ”, varten “Salamurhayritys kohdistettiin useisiin santarmimiehen sotilaisiin” ja varten “Kolme muuta henkilöä kohdennettu murhayritys”, yksityiskohtainen Mminä Belaouar lehdistötilaisuuden aikana Périgueux’ssa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Terry Dupin, GIGN: n pidättämä “Dordogne-hullu”, oli vaikea oikeudellinen menneisyys

Vakavasti loukkaantuneena kurkussa pidätyksen aikana 29-vuotias entinen sotilas ei joutunut vankilaan sairaalahoidon vuoksi. “Hänestä tulee helpotus, kunhan hänen terveydentilansa edellyttää sitä pidätettyjen henkilöiden hoitoon erikoistuneelta sairaalarakenteelta”, kertoi Mminä Belaouar, täsmentäen, että epäillyn pidätys oli määrätty.

Osuuskunta

Hän oli sairaalassa Bordeaux’n yliopistollisen sairaalan vankilahallinnon vastuulla “Ei pysty puhumaan” vammojensa vuoksi, mutta “Toisaalta hän pystyy ilmaisemaan itsensä kirjallisesti”, kertoi myös syyttäjä korostaen, että herra Dupin «S ”[étai]ei osoittanut yhteistyötä tutkijoiden kanssa ja [qu’il était] jopa pikemminkin kysyttävä selitettäväksi “.

Jo neljä kertaa tuomittu entiseen vaimoonsa kohdistuvasta väkivallasta, hälytyspistoolilla ja 30-30-kaliiperisella Winchester-kiväärillä aseistettu nuori mies pakeni 30. toukokuuta metsäisellä ja vaikealla alueella pääsyllä Lardin-Saint-Lazaren kaupunkiin. hyökännyt entiseen kumppaniinsa kotona ja ampunut hänen ystävänsä saavuttamatta häntä.

Hän loukkaantui vakavasti pidätyksessään, joka tapahtui kolmekymmentäkuusi tuntia myöhemmin, GIGN-santarmien kostotoimilla, joihin hän itse avasi tulen useita kertoja. Tämän miehen löytäminen oli saanut aikaan yli 300 santaria ja GIGN: n jäsentä, joita myös helikopterit ja muut panssaroidut ajoneuvot olivat tukeneet.

Lue myös Dordogne, entinen “aseellinen ja vaarallinen” sotilas, jota santarmit ajoivat perheväkivallan jälkeen

Maailma AFP: n kanssa

virallinen lausunto