August 2, 2021

ja Assane Diopista tuli Ranskan kansallissankari

Kun Netflix ilmoitti meille saapumisestaan ​​kuusi kuukautta sitten talven ja synnytyksen syvyydessä, uutiset otettiin vastaan ​​utelimella, ilman innostuksen puhkeamista. Kalifornian foorumin uusimmat näytelmät ranskalaiselle populaarikulttuurille – Vampyyrit Bellevillessä Vallankumous hurja vimma – kannustettiin olemaan asettamatta rimaa liian korkealle: Omar Sy Arsène Lupinin teeman nykyaikaisessa muunnelmassa menestystä ei ollut taattu.

Alustatilastojen mukaan sarjaa on katsellut 76 miljoonaa kotitaloutta ympäri maailmaa.

Viisi tyylikkäästi pakattua jaksoa tapaus oli ohi. Lupiini on voittanut kotona, mutta myös koko Netflix-planeetan (joka näyttää maapallolta, paitsi että Kiinaa ei ole). Yrityksen tilastojen mukaan sarjaa on katsellut 76 miljoonaa kotitaloutta ympäri maailmaa (Netflixin kannalta vain kahden minuutin katselu tilillä sen arvioimiseksi, että sisältöä – sarjaa tai elokuvaa on katsottu), tai enemmän kuin mikä tahansa muu.

Itse Yhdysvalloissa herrasmiehen murtovarkauden uudelleensyntyminen on noussut kolmannelle sijalle alustan katsotuimmissa sarjoissa, samalla kun se on saanut kiitosta. Atlantin yli, Lupiini onnistunut missä Koskemattomat ja Jurassic World oli epäonnistunut, joten Omar Sy oli tähti.

Lue arvostelu “Lupiini”: Omar Sy pölyttää Arsène Lupinin puvun

Nämä viisi ensimmäistä jaksoa olivat vain puolet ensimmäisestä kaudesta, joka oli omistettu päähenkilön uudelleen määrittelemiselle. Sarjan pääesittäjänä ja luojana britti George Kay toistaa yhä uudestaan, Lupiini ei ole Maurice Leblancin XX-luvun alussa kirjoittamien romaanien mukauttaminene vuosisadalla, mutta ranskalaisen myytin nykyaikainen keksiminen.

Kiinnitysten prinssiä kutsutaan Assane Diopiksi, Babacarin (Norsunluurannikon näyttelijä Fargass Assandé) pojaksi, kauhistavan epäoikeudenmukaisuuden uhriksi joutuneesta senegalilaisesta maahanmuuttajasta, joka on pahamaineisen talousparonin Pellegrinin (Hervé Pierre, ranskalainen ogresque) käsissä. Lapsen hurskaudella yhtä paljon kuin pahantahtoisesti, nuoresta miehestä tuli kansainvälisen varas, joka päätti kostaa isänsä. Tässä pyrkimyksessä Assane Diop vaarantoi oman poikansa Raoulin elämän, jonka sieppaaminen merkitsi tauon tämän ensimmäisen kauden kahden puoliskon välillä.

Mystifikaation henki

Ensin ilmoitettiin vuoden lopulle ja sitten kesäksi, joten maahanmuuttajan pojan aloittaman taistelun loppu yhteiskunnan pylvästä vastaan ​​ei siis ole odottanut päivänseisauksen asettamista verkkoon. Nämä vaihtelut kalenterissa olivat joka tapauksessa vain harhaluuloja, kuten Omar Sy sopi France Interistä: päivämäärä 11. kesäkuuta oli vahvistettu pitkäksi aikaa. « mutta teimme kuin yllätys olisi vuoden lopussa ”. Laitamme tämän manipuloinnin mystifikaation hengelle, joka kylvää sarjaa, pikemminkin kuin algoritmeille, jotka säätelevät Netflixin ohjelmointia, vaikka toinen hypoteesi on todennäköisempi.

Sinulla on jäljellä 50,92% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

etsi täältä