July 31, 2021

Maailmanloppu, pahuuden jumala, äitien kosto ja virkistävä kuntosali: ideoitamme sarjaan

AAMULUETTELO

Alustat ovat tietysti päättäneet olla päästämättä lomailijoita menemään ilman varusteita, joten viikon runsas sato. Hänen laukkuunsa mahtuimme yhtä helposti yllättävään ennakointisarjaan kuin ranskalaisen elokuvan klassikko, uusi Marvel-sarja, sekä ironisen ja selkeän katsauksen amerikkalaisen kotiäidin elämään tuolloin. kirjoittanut Ronald Reagan.

“Makea hammas”: naiivi, traaginen ja viehättävä maailmanloppu

Maailmanloppumarkkinat ovat kyllästyneet. Ydinvoima, planeettojen välinen, ilmasto tai virus, näemme yhtä paljon siirtymistä yhdeltä alustalta toiselle kuin kuulolaitteiden mainostamista yhdysmerkillä “Kysymys mestarille”. Tästä ylikuormituksesta syntyi epäluottamus Makeahammas särkyy. Sarja on sovitettu itsenäisen amerikkalaisen elokuvan ohjaajan ja käsikirjoittajan Jim Licken sarjakuvasta Jim Mickleen, ja se sisältää Gusin (Christian Convery), joka tunnetaan nimellä “Sweet Tooth”, pandemian korkeudessa syntyneen mutantin lapsen seikkailut. on pyyhkinyt pois suurimman osan ihmiskunnasta. Gus ei ole ainoa mutantti. Pieni poika käyttää peurakarvia, toiset sekoittavat ihmishahmon sian, lampaan tai kissan piirteisiin. Guksen on lopulta jätettävä turvapaikkansa pois siitä, mitä epäilyttävä isä on jättänyt miesyhteiskunnasta.

Jos luetellaan sarjan ainesosat – erittäin söpö nuori sankari, sivuvaali, entinen amerikkalainen jalkapalloilija, joka on muunnettu hybridimetsästykseksi, paljon mukavampi kuin miltä hän näyttää (Nonso Anozie), nuori sissi, joka haluaa tulla mutanttien apuun , puolisotilaallinen järjestö, joka näyttää palaavan Capitolilta 6. tammikuuta seuraavana päivänä, meillä ei ole aavistustakaan Makeahammas. Nämä johtuvat armon ja sujuvuuden kanssa, jolla Jim Mickle (joka ohjasi myös yli puolet jaksoista) ja hänen tiiminsä tasapainottavat kauhua ja naiivisuutta, fiktio-päihtyvyyttä ja ennustusten painoarvoa tuottaakseen tarinan, joka on yhtä paljon velkaa Mark Twain samoin kuin Richard Mathesonille. Thomas Sotinel

“Sweet Tooth” -sarja, jonka on luonut Jim Mickle yhdessä Nonso Anozien, Christian Converyn, Stefania LaVie Owenin, Adeel Akhtarin kanssa (Yhdysvallat, 2021, 8 x 50 min). Netflix, pyynnöstä.

“Peto täytyy kuolla”: kosto on lämmin ruokalaji

On tietysti ilo löytää näyttelijöitä, joilla on tutut kasvot, tietämättä heidän nimeään: Cush Jumbo, upea Lucca Quinn Hyvä taistelu, Jared Harris, nähty Tšernobyl, ja jopa Billy Howle, joka pelaa mm Käärme. On myös uteliaisuutta nähdä Cecil Day-Lewisin romaani, jonka Claude Chabrol on jo mukauttanut vuonna 1969, siirretty osaksi Wight-saarta tänään. Onko tämä tarpeeksi sijoittaa Peto täytyy kuolla brittiläisten trillereiden vuotuisen erän yläpuolella? Saatamme rakastaa heitä – etenkin heidän näyttelijöitään, kun he ovat englantilaisia ​​- detektiivisarjat luonteeltaan pyrkivät yhdistämään samat ainesosat kaikissa muodissa.

Sinulla on 57,72% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

blogi