August 2, 2021

kahdentoista syytetyn osalta vaaditaan enintään kuuden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus

Kahden päivän oikeudenkäynnin aikana he antoivat kasvot verkkoriskiin, joka kohdistui 18-vuotiaan vihan puhkeamisen uhri Milaan islamin kantojensa jälkeen marraskuussa 2020. Syyttäjä pyysi tiistaina 22. kesäkuuta keskeytettyjä rangaistuksia enintään kuuden kuukauden pituinen vastatoimi 12: aa Pariisista syytettyä nuorta vastaan “Lynching 2.0” teini-ikäisen.

Syyttäjä pyysi näitä vastaan Harceleurs a “Varoitusrangaistus” : Kolme heistä keskeytti kolme kuukautta vankeutta, syytettiin häirinnästä ja kuusi kuukautta ehdollista vankeutta yhdeksälle syytetylle, jotka palautettiin häirinnästä ja kuoleman uhasta. Epäselvyyden hyväksi syyttäjä vaati vapauttamaan kolmastoista syytetyn.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Milan tapaus: Pariisin tuomioistuimessa kaksi oikeudenkäyntiä yhdessä

Suurin osa 18-29-vuotiaista syytetyistä myönsi kuulemistilaisuuden olevan marraskuussa 2020 lähetettyjen vihaviestien kirjoittajia vastauksena uuteen virukseen tulleeseen videoon, jossa Mila kritisoi islamia. Alunperin kaikkialta Ranskasta suurin osa heistä kielsi tietävänsä, että Mila joutui verkkokiusaamisen uhriksi, a “Tsunami”. Kaiken kaikkiaan he kieltivät siten osallistumisensa a «Raid» digitaalinen.

Syyttäjä tuomitsee syytettyjen “kiertämisen”

Tämä salvo tuli kuitenkin kymmenen kuukauden kuluttua ensimmäisestä vihaaallosta teini-ikäistä kohtaan, joka joutui jättämään koulunsa ja elämään poliisin suojeluksessa oltuaan tuhansien Internetissä uhkaavien viestien kohteena, syyttäjä korosti.

Hän halveksii “Kiertäminen” ja “Huono perustelu” syytetyt, “Värikartta tyhmyydestä ja vihamielisyydestä läheisyydessä, joka vaihtelee kokista, joka haluaa laittaa Milaan kukkulan, psykologian opiskelijalle, joka haluaa leikata vartaloaan veitsellä”.

Lue myös Mila-tapaus selitti: islamin loukkaukset, lukiolaisten uhkaukset ja “kömpelö” poliittinen reaktio

Kuuleminen, joka on yksi ensimmäisistä verkkohäirinnän uusista rikoksista, “On lisättävä tietoisuutta syytetyille ja muille: Internetissä ei ole nimettömyyttä”, totesi jälleen syyttäjän edustajan.

Löydä heidät syyllisiksi, ”Se kertoo näille nuorille [Mila] ei ole nyrkkeilysäkki, josta voit päästää höyryäsi vapaasti ” ja “Sosiaaliset verkostot eivät ole villi länsi ilman sääntöjä”, hän sanoi. “Pyydän teitä asettamaan perustan hieman vähemmän villille maailmalle, asettamaan uudet säännöt”, ilmoitti sillä välin Me Richard Malka, Milan asianajaja, siviilipuolue oikeudenkäynnissä. Hän vaati 5000–10 000 euroa vahingonkorvauksia kullekin vastaajalle.

Lukea: Mila-tapaus tai online-vihan kierre

Maailma AFP: n kanssa

vierailla site