August 2, 2021

Viisi vuotta kansanäänestyksen jälkeen Brexitin vaikeasti saavutettavat edut

Analyysi. Britannian hallitus rekrytoi. “Etsimme johtajaa uudelle hallitusyksikölle” Brexit Opportunities “, ilmoitus Twitterissä, Lauantai 19. kesäkuuta, David Frost, Boris Johnsonin johdolla toimiva Eurooppa-ministeri. Työprofiili? “Visioajat, kekseliäät ja omistautuneet ihmiset auttavat maan suunnan muokkaamisessa”, täsmentää Euroopan unionin (EU) kanssa tehdyn avioerosopimuksen entisen pääneuvottelijan, yhtä ystävällisen diplomaatin kuin hän on pelokkaasti Brexitin puolesta.

Kuinka saada kaikki irti Brexitistä? On aliarviointia sanoa, että tämä on kokopäiväinen työ, joka vaatii paljon mielikuvitusta. Viisi vuotta 23. kesäkuuta 2016 pidetystä EU-jäsenyyttä koskevasta kansanäänestyksestä, jos on vielä liian aikaista laatia lopullista arviota tälle suurelle geopoliittiselle tapahtumalle Yhdistyneelle kuningaskunnalle ja muulle unionille, on myös vaikea kieltää sen epävakautta vaikutukset jo voimakkaasti työssä. Mitä tulee sen hyötyihin, niitä on edelleen vaikea tunnistaa. Tästä syystä Downing Streetin työtarjous.

Rajoittava käytäntö

Covid-19-pandemiaan liittyvällä kaupan jyrkällä hidastumisella on ollut huomattavia vaikutuksia Yhdistyneen kuningaskunnan ja sen tärkeimmän kauppakumppanin EU: n välisiin virtauksiin. Tästä syystä on vaikeaa mitata Brexitin erityisiä vaikutuksia. Se on epäilemättä kielteinen, koska avioero on pakottanut, koska 1On Tammikuussa Yhdistyneen kuningaskunnan viejät joutuivat vastaamaan aikaa vieviin ja kalliisiin tulli-ilmoituksiin. Britannian veroviranomaisten mukaan maitotuotteiden vienti laski 90% vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä vuoden 2020 ensimmäiseen neljännekseen verrattuna, viskin osalta 32% ja lampaanlihan 14%. Kaupungin kohtalo on edelleen epävarma odotettaessa Lontoon ja Brysselin välistä sopimusta rahoituspalveluista, jotka ovat merkittävä osa kansallista vaurautta.

Vielä on liian aikaista sanoa, tuottaako Brexit globaalin Britannian, mutta kotimaassa avioeron syövyttävä voima EU: n kanssa on kiistaton

Lontoo, joka on valinnut “kovan Brexitin”, ei ole enää liikkumisvapaus, ja eurooppalaiset, jotka kokeilevat onneaan Ison-Britannian rajoilla, näkevät muutoksen maahanmuuttopolitiikassa: heidät käännetään pois (kuten muutkin eurooppalaiset), jos sinulla ei ole työtarjousta, jonka vuosipalkka ylittää 25600 puntaa (29900 euroa). Tällä rajoittavalla politiikalla on vakavia pitkäaikaisia ​​seurauksia maalle, jonka dynamiikkaa on syyttänyt maahanmuutto ja joka on edelleen hyvin riippuvainen ulkomaisesta työvoimasta.

Sinulla on 56,47% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.Miksi et kokeile tätä