August 2, 2021

Imran Khan ei “ole varma” siitä, ovatko uiguurit sortojen uhreina Kiinassa

Aina nopeasti tuomitseva islamofobia, joka hänen mukaansa on syömässä Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, Imran Khan tahallaan sulkee silmänsä vainoille, joihin muslimivähemmistöön kuuluvat uiguurit asettuivat suurimmaksi osaksi Pakistanin portille, ovat uhreja. Kiinan Xinjiangin maakunnassa. Haastatteli sunnuntaina 20. kesäkuuta amerikkalaisen uutissivuston toimittaja Axios, Pakistanin pääministeri kyseenalaisti Xi Jinpingin hallinnon Länsi-Kiinassa toteuttamat ankarat sortotoimet 11,5 miljoonalle turkkia puhuvalle sunniinille, jotka asuivat tällä alueella vuosisatojen ajan.

Mielivaltaisista pidätyksistä, kidutuksista, sterilointikampanjoista ja pakkotyöstä, joiden uiguurit ovat tunnetusti uhreja, joista miljoona pidätetään leireissä “Deradikalisaatio”, YK on säännöllisesti tuominnut herra Khan ilmoittaa, ettei “Olla varma siitä, mitä sanomme” ja kumoaa sen, “Kiinalaisten mukaan näin ei ole”. Ikään kuin hän ei olisi kuullut suositusten määrää tai nähnyt satelliittikuvia, jotka ovat tulleet maailmaan vuodesta 2017 lähtien.

“Mitä ongelmia meillä onkin kiinalaisten kanssa, puhumme heidän kanssaan suljettujen ovien takana”, toistaa vain herra Khan. Kriketin kansallisen joukkueen entinen kapteeni, joka oli vallassa elokuussa 2018, väittää, että Kiina “Oli yksi suurimmista ystävistä” Pakistanin. “Kun olimme todella pulassa, kun taloutemme kamppaili, Kiina tuli apuun. Siksi kunnioitamme hänen tapaansa olla ”, hän selittää.

Massiivinen internointi

Pysyykö hän hiljaa niiden kymmenien miljardien dollareiden takia, joita Peking pistää maahansa, joista monet ovat lainoja, nykyään noin kaksi kolmasosaa Pakistanin ulkomaisista investoinneista? “Katson, mitä Palestiinassa, Libyassa, Somaliassa, Syyriassa, Afganistanissa tapahtuu … Aloitanko puhua kaikesta? Keskityn siihen, mitä tapahtuu rajallani, kotimaassani ”, hän väittää herättävänsä kysymyksen Kashmirista, jonka Pakistan on kiistänyt Intian kanssa vuodesta 1947.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös “Kiinan ja Pakistanin välillä” Silk Roadista “on tullut velkakäytävä”

Hänen mukaansa, “100 000 kašmirilaista tapettiin” ja “9 miljoonaa vangittu” sitten “800 000 intialaista sotilasta lähetetään” tulitaukolinjalla. Länsi kuitenkin näyttää“Tekopyhyys”, väittää herra Khan tilanteesta “Mikä koskee Pakistania enemmän kuin mitä tapahtuu muualla maailmassa”. Ja varsinkin Kiinassa, jossa muslimien massainternaatio voi ilmeisesti jatkua sen hyväksynnällä.

sivuston