August 4, 2021

kaksi veljeä ja sisar kohtaavat nuoremman veljensä murhanhimoisen hulluuden

Haluat pitää heidät takaisin, kuten ripustaisit vankalle oksalle ennen sukellusta mustaan ​​veteen. Tämän nelinkertaisen murhan pakkomielteisyydessä he eivät ole mikään muu kuin kärsivät siitä mahdollisimman lähellä.

Marguerite, Ronan ja Jean-Noël kantavat samaa nimeä kuin syytetty Hubert Caouissin. Hän on heidän nuorempi veljensä, ja hän on esiintynyt tiistaina 22. kesäkuuta lähtien Loire-Atlantique Assize Courtissa Nantesissa tapettuaan Pascalin, Brigitten, Sébastienin ja Charlotte Troadecin, jonka ruumiin hän sitten kuljetti, paloitti, teurasti ja poltti. ennen kuin sirotettiin 379 lihapalaa saniaisiin ja siruihin talonsa ympärille Pont-de-Buisissa, Finistèressä. Hänen kumppaninsa, Lydie Troadec, syytetään hänen rinnallaan “rikospaikan muuttamisesta” ja “ruumiiden kätkemisestä”. Pascal oli hänen veljensä, Brigitte, hänen sisarensa. Sébastien ja Charlotte, hänen veljenpoikansa, olivat 20–18-vuotiaita. Kuten Hubert Caouissin, Lydie Troadec oli vakuuttunut itsestään, että hänen veljensä oli varastanut kultasauvoja isältään.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Troadec-tapaus: oikeudenkäynti alkaa Nantesissa neljä vuotta rikosten jälkeen

Jean-Noël Caouissin astuu ensimmäisenä Assize Courtin baariin torstaina 24. kesäkuuta. Hän alkaa puhua äänensä tukahduttaen. Hän toipuu, pyytää anteeksi, hänen kurkkunsa on jälleen sidottu.

“Minä… anteeksi, en halunnut itkeä … minulla ei ole oikeutta … siellä olevien perheiden surun edessä …”

Et ole vastuussa mistään, sir ”, sanoi varovasti presidentti Karine Laborde.

” Kuulen. Joo. Mutta se ei muuta mitään… ”

Helmikuussa 2017 Jean-Noël kuuli television ilmoittaneen koko perheen kuolemasta paviljongissa Orvaultissa (Loire-Atlantique).

“Sanoin itselleni, toinen perhedraama. Toimittajat tekevät siitä paljon. Ja minä zapped. “

Muutamaa päivää myöhemmin häntä pyydettiin ilmoittamaan poliisiasemalle.

“Ja siellä tuntien aikana ymmärsin, että veljeni oli pääasiallinen syytetty. ”

Ronan ei ollut “ymmärtänyt mitään tästä kultaisesta tarinasta”

Ronan Caouissin ei halua itkeä. Näyttää siltä, ​​että hän panssaroi itsensä ennen saapumistaan. Eräänä iltana hänen kotonaan hän sai puhelun naiselta, jota hän ei tuntenut ja joka esitteli itsensä Hubertin sisareksi. Hänen nimensä oli Brigitte Troadec, hän halusi hänen puuttuvan asiaan, koska hänen mukaansa hänen veljensä oli hullu: hän syytti häntä ja hänen aviomiehään varastamasta kultaa ja kylväneet erimielisyyksiä perheessä.

Ronanilla oli “Mikään ei ymmärtänyt tästä kultaisesta tarinasta” että hän yritti kertoa hänelle. Ennen kaikkea hän vihastui, kun Brigitte Troadec soitti veljelleen Hubertille ”Manipulaattori”. “Mutta tiedätkö kenen kanssa puhut?” Olen hänen veljensä! “, hän kertoi hänelle ennen luurin ripustamista. Ronan mietti sitä ja ajatteli itsekseen, että on parempi olla kertomatta Hubertille tästä puhelusta, sitten hän sanoi. “Zapped” hänkin. Tähän maaliskuun 2017 päivään saakka, jolloin hän sai tietää neljästä murhasta ja Hubertin tunnustuksesta.

Sinulla on jäljellä 50,06% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Katso näitä tyyppejä