August 3, 2021

Arnaud Mimranin itsemurhayritys, liikemies tuomittiin 13 vuodeksi vankeuteen roolistaan ​​sieppauksessa

Tämän entisen kauppiaan tuomitseminen 13 vuoden vankeuteen perjantaina 25. kesäkuuta oli jättänyt hänet ammutuksi. Arnaud Mimran yritti osallistua sveitsiläisen rahoittajan sieppaukseen itsemurhaa palattuaan vankilaan, kuten hänen lakimiehensä kertoivat Agence France-Presse -yhtiölle (AFP).

“Arnaud Mimran teki itsemurhayrityksen palatessaan vankilaan Fleuryssa[-Mérogis (Val-de-Marne)]. Palomiehet puuttuivat asiaan, ja hän oli edelleen sairaalassa lauantaina “, kertoi Mse on Jean-Marc Fédida ja Laurence Cechman, herra Mimranin lakimiehet.

Arnaud Mimran oli tyytymättömästi tervehtinyt häntä vastaan ​​perjantai-iltana annetun tuomion. Hän oli kaatunut laatikkoonsa lukiessaan Assize-tuomioistuimen presidentin Franck Zientaran tuomiota.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Entinen kultainen poika Arnaud Mimran tuomittiin kolmetoista vuoden vankeuteen

Arnaud Mimran oli huolissaan muissa tapauksissa

Syyttäjän mukaan Arnaud Mimran, 49, oli “Suunnittelija ja kapellimestari” varakkaan sveitsiläisen rahoittajan Yomi Rodrigin kiristys, joka oli siepattu ja siepattu vuoden 2015 alussa. Herra Mimranin asianajajille heidän asiakkaansa ei sitoutunut “Ei sieppausta, laitonta vangitsemista eikä kiristystä”, siltä osin kuin hän ei koskenut euroa tämän surkean tapauksen yhteydessä.

Liikemiehen puolustuksen mukaan sieppaaminen ja takavarikointi olisi ollut Titax-nimisen miehen jengin työtä, joka on järjestäytyneen rikollisuuden hahmo ja Mimranin epämääräinen tuntemus. ”Titaxilla” yksin olisi ollut ajatus sieppauksista ja kiristämisestä, mikä tukee puolustusta. “Titax” tapettiin talonsa edessä sveitsiläisen kidnappauksen aikana. Hänen kuolemaansa ei liity sieppausta ja pakkosiirtoa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Entisen kultaisen pojan Arnaud Mimranin oikeudenkäynnissä “miksi tehdä siitä yksinkertainen, kun voit tehdä siitä monimutkaisen? ”

Neljä hupullinen mies sieppasi Yomi Rodrigin 15. tammikuuta 2015, ja hänet vietiin sitten huoneistoon Pohjois-Pariisissa. Hänen vanginvartijansa olivat pakottaneet hänet ostamaan muutaman miljoonan euron arvopaperit amerikkalaisen lain mukaisesta yrityksestä, “tyhjä kuori” ilman arvoa, jonka tosiasiallisesti omistaa Arnaud Mimran.

Herra Rodrig vapautettiin lopulta melkein kuuden päivän synnytyksen jälkeen. Myös Arnaud Mimran oli siepattu 24 tuntia sveitsiläisen kauppiaan jälkeen, mutta syyttäjän mukaan se oli “Lavastus”, jonka tarkoituksena oli murtaa Yomi Rodrig.

Vuonna 2016 Arnaud Mimran oli jo tuomittu kahdeksaksi vuodeksi vankilaan laajasta hiiliveropetoksesta. Vaikka hänet oli tarkoitus vapauttaa muutama päivä ennen oikeudenkäyntiä aasialaissa, huhtikuussa hänet syytettiin ja hänet asetettiin pidätykseen osana tutkintaa entisen kaunotar-isänsä, miljardööri Claude Drayn, murhasta vuonna 2011, ja että vuoden 2010 hiilidioksidipäästöjen toisen hahmon, Samy Souiedin, murhasta. Arnaud Mimran kiistää osallistumisensa näihin kahteen tapaukseen.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Sieppaukset, sieppaukset, jengien järjestäytynyt kiristys: Arnaud Mimran kärsimysten edessä

Maailma AFP: n kanssa

lähde