August 3, 2021

ylpeysmatkan yhteydessä tuhannet ihmiset paraatiivat Pantinista Pariisiin

Iloinen monivärinen väkijoukko lähti noin klo 15: viimeinen ylpeys maaliskuu ennen Emmanuel Macronin viisivuotiskauden päättymistä. Useat tuhannet ihmiset vastasivat Inter-LGBT: n kutsuun ja kokoontuivat sateesta huolimatta Pantinin (Seine-Saint-Denis) Saint-Germain -kirkon eteen lauantaina 26. kesäkuuta. Mimosa, Uusi antikapitalistinen puolue (NPA), käynnistää mikrofonin kohdalla kappaleet ennen kulkueen lähtöä. ” Olemme täällä ! Vaikka Darmanin ei halua meitä, olemme täällä! Voittaa PMA ja että kaikilla on siihen oikeus! “, laulaa mielenosoittajia kuorossa, sateenkaarilippujen ja sateenvarjojen keskellä.

Militanttien lippujen edessä Daniela ja Jean-Franco johtavat tanssia tikkikorkoina, helmillä koristeltuissa uimapukuissa, paljeteissa ja suurissa siivissä värikkäillä höyhenillä. Takana ovat iskulauseet: “Sää on mätä, myös hallitus”, “Tarpeeksi tästä yhteiskunnasta, joka sortaa transia, padoja ja queereitä! “

Ei kuljettajia, jotka johtavat kulkueita tänä vuonna. Se on “Taistelujen napa”, koostuu erityisesti yhdistyksistä Acceptess-T, Act Up Paris, FièrEs ja NPA: n LGBTQIA + -komissiosta, joka johtaa osallistujia Place de la Républiquen suuntaan. Tunnussana: “Enemmän oikeuksia, vähemmän puhetta; liikaa lupauksia, me taantumme! “

“Radikaalisempi ja poliittisempi” ylpeys

Vaikka sitä ei voitu järjestää viime vuonna terveyskriisin vuoksi, on tarkoitus olla vuoden 2021 Pride March “Radikaalisempi ja poliittisempi kuin tavallisesti”, kertoo NPA: n aktivisti Elsa, 31. Muutama kuukausi ennen presidentinvaaleja, ”Ylpeyttä haluttiin politisoida niin, että se ei ollut vain juhlava hetki, vaan myös keino mainostaa [le]s droits ». Nuoren naisen kuvaamat oikeudet: taistelu LGBT-fobioita vastaan, kääntymishoitojen lopettaminen, kaikkien itsemääräämisoikeus ja lääketieteellisesti avustetun lisääntymisen laillistaminen halusivat olla vapaat ja vapaat kaikille.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös PMA kaikille: “Senaattorit, joka tapauksessa vastustajat, osoittavat, että heidät on erotettu yhteiskuntamme todellisuudesta”

“Olemme täällä puolustamaan oikeuksiamme, osoittamaan, että vastustamme yhteiskuntaa ja hallitusta, jotka eivät kunnioita meitä”, laukaisee Julien, 26, käsi kädessä poikaystävänsä kanssa. Kaikista heidän ottamistaan ​​marsseista tämä tuntuu heille tärkeimmältä. “Nykyisessä tilanteessa meillä ei ole varaa olla vaiti”, Julien toteaa näin.

Sinulla on 56,11% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Täällä