August 1, 2021

Ohio-kokouksessa Trump tuomitsee maahanmuuton ja kehottaa äänestämään republikaanien puolesta

Tribune Donald Trump on löytänyt kokoustilat. Ensimmäisessä Valkoisesta talosta poistumisensa jälkeen pidetyssä kampanjamiestyksessä entinen Yhdysvaltain entinen presidentti räjäytti Bidenin hallinnon maahanmuuttopolitiikan lauantaina 26. kesäkuuta ja kehotti kannattajiaan auttamaan republikaaneja saamaan enemmistön kongressissa.

Donald Trump on pitänyt puheita republikaanitapahtumissa demokraattisen presidentin Joe Bidenin tappion jälkeen, mutta tämä mielenosoitus valtiossa, jonka hän voitti vuoden 2020 presidentinvaaleissa, merkitsee paluuta sellaisiin mielenosoituksiin, jotka ovat olleet välttämättömiä vaalipiirien tuen ylläpitämisessä. pohja.

Lue myös Palattuaan näyttämölle Donald Trump ylläpitää jännitystä uudesta ehdokkuudesta

Donald Trump astui pois kannattajiensa tappavan tammikuun 6. päivän hyökkäyksen jälkeen USA: n Capitoliin, pian sen puheen jälkeen, jossa hän toisti vääriä väitteitään siitä, että hänen vaalitappionsa johtui petoksesta. Hän selvisi toisesta syytteeseenpanomenettelystä ja on säilyttänyt laajan vaikutusvallan republikaanipuolueeseen, jättäen avoimeksi kysymyksen siitä, aikooko hän ehdolla uudelleenvalintaan vuonna 2024.

“Otamme takaisin Amerikan”

Lauantaina tuhansien innostuneiden kannattajien joukossa Donald Trump esitti joitain tavanomaisia ​​valituksiaan kritisoiden Yhdysvaltain vaaleja ja painottaen erityisesti kasvavaa maahanmuuttajien määrää, joka saapuu Yhdysvaltoihin kotiensa kautta. eteläraja.

“Otamme haltuunsa parlamentin, otamme vastaan ​​senaatin ja otamme haltuun Amerikan, ja teemme sen pian.”, julisti hän.

Kongressin molemmissa taloissa demokraattien hyvin kapea enemmistö on vaarassa vuoden 2022 puolivälivaaleissa, ja historia suosii republikaanien mahdollisuuksia saada paikkoja näissä kyselyissä.

Ohiossa Donald Trump kampanjoi Valkoisen talon entisen avustajan Max Millerin puolesta, joka vastustaa talon republikaania Anthony Gonzalezia, joka on yksi kymmenestä talon republikaanista, jotka äänestivät Donald Trumpin syytteen 6. tammikuuta tapahtuneen hyökkäyksen jälkeen.

Ensimmäinen kolmesta suunnitellusta julkisesta esiintymisestä

Donald Trump on luvannut kampanjoida näitä kymmenen republikaania vastaan. Hän tuki myös senaattori Lisa Murkowskin vastustajaa, ainoaa seitsemästä senaatin republikaanista, jotka äänestivät hänen vakaumuksestaan ​​tammikuun syytteeseenpanonsa aikana ja joka on määrä valita uudelleen vuonna 2022.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Liz Cheneyn syrjäyttäminen vahvistaa Donald Trumpin ehdottoman kontrollin republikaanipuolueessa

Wellingtonin ralli, noin 40 mailia lounaaseen Clevelandista, oli ensimmäinen Donald Trumpin suunnittelemasta kolmesta julkisesta esiintymisestä. Niitä seuraa matka Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle Texasin kuvernöörin Greg Abbottin kanssa 30. kesäkuuta ja mielenosoitus Fla Sarasotassa 3. heinäkuuta.

Hänen kannattajansa toivoivat Donald Trumpin käyttävän tapahtumia auttaakseen yhdistämään puoluetta samanmielisten kongressikandidaattien takana.

Maailma Reutersin kanssa

Valitse tästä