July 31, 2021

valitus, joka aiheuttaa valtioneuvoston sekaannuksen

Se on arkaluontoinen asia, joka todistaa Ranskan korkean hallintotuomarin voimakkaista jännitteistä. – Maailman, Pariisin hallintotuomioistuimen varapuheenjohtaja AM, teki 3. kesäkuuta 2020 valituksen “moraalisesta häirinnästä” Pariisin syyttäjälle Rémy Heitzille. Seuraavana päivänä Pariisin syyttäjänvirasto aloitti oikeudellisen tutkinnan X: ää vastaan, vahvistaa oikeudellinen lähde.

Asiakirja on sitäkin räjähtävämpi, koska kantelija kohdistaa hierarkkisen esimiehensä Jean-Christophe Duchon-Dorisin, Pariisin hallintotuomioistuimen presidentin huhtikuusta 2019 lähtien, sekä valtioneuvoston varapuheenjohtajan Bruno Lasserren. Viimeksi mainittua on syytetty lokakuusta 2019 lähtien myös “osallisuudesta moraalisessa häirinnässä”: Herra Lasserre on asetettu syytteeseen osana tutkintaa yhden entisen alaisensa kuolemasta vuonna 2014, kun hän toimi kilpailuviranomaisen puheenjohtajana (2004 -2016).

Lue myös Valtioneuvoston varapuheenjohtaja Bruno Lasserre syytetään “osallisuudesta moraalisessa häirinnässä”

AM syyttää valituksessaan M.Duchon-Dorista osallistumisesta eristyneisyyteen Pariisin hallintotuomioistuimessa ja M.Lasserreä hänen uransa estämisestä.

Hänen vaimonsa itsemurha

Tuomarin mukaan kaikki alkoi itsemurhan jälkeen puolustamalla Pariisin muutoksenhakutuomioistuimen virkailijan vaimonsa vuonna 2014 ja “Ammatillisessa kärsimyksessä asteittaisesta alentamisesta”. ”Siitä hetkestä lähtien, kun uskalsin kyseenalaistaa tuomioistuimen johdon johtaneen vaimoni terveyden heikkenemiseen, lenkki sulkeutui vähitellen: minut syrjäytettiin. Muodostettiin vahingollinen ympyrä, jonka tarkoituksena oli eristää minut ”, hän uskoo.

“Halusin vakavan, korporatiivisuudesta vapaan tutkimuksen vaimoni itsemurhan ja hänen ammatillisen tilanteensa välisestä yhteydestä”, tuomari selittää.

Vuoden 2018 alussa AM pyysi tuolloin valtioneuvoston varapuheenjohtajaa Jean-Marc Sauvét suorittamaan hallinnollisen tutkimuksen vaimonsa itsemurhan syistä. “Halusin vakavan, korporatiivisuudesta vapaan tutkimuksen vaimoni itsemurhan ja hänen ammatillisen tilanteensa välisestä yhteydestä korostaen eri päähenkilöiden vastuuta”, hän sanoi. Valtioneuvoston pääsihteerin Thierry-Xavier Girardot’n mukaan tämä tutkimus todellakin suoritettiin, mutta sen tammikuussa 2019 tekemät johtopäätökset “Eivät olleet tyydyttäviä” herra A.: n silmissä

Sinulla on 68,65% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

verkkosivustomme