August 2, 2021

Cannesin elokuvajuhlat: epäsymmetrinen ja pyöräilijän muotoilu, tämä Marion Cotillardin hullu ilme avaamiseen

Tänä tiistaina 6. heinäkuuta Cannesin elokuvajuhlien 74. painos alkaa esittelemällä Leos Caraxin ohjaama Annette-elokuva. Marion Cotillard, elokuvan pääesiintyjä, käytti lehdistötilaisuuden aikana ilmeen sanoen vähiten.

Muotipuolella on niitä, jotka haluavat pelata yksinkertaisesti, ja sitten on Marion Cotillard. Rohkeassa tunnelmassa näyttelijä näytti melko tiukan ilmeen tiistaina tänä iltana festivaalin avajaisissa esiteltävän Annette-elokuvan lehdistötilaisuuden aikana. Leos Caraxin, Adam Driverin – hänen kumppaninsa elokuvassa – ja muun näyttelijän lisäksi Marion Cotillard osallistui tavalliseen näyttelijöiden valokuvaukseen Chanel-sarjaan pukeutuneena. Mutta älä kuvittele siellä Coco-tweed-pukua. Ei, näyttelijällä oli eräänlainen musta ruokalappu, jota reunustivat isot valkoiset kirjaimet ja pyöräilyshortsit sekä mustat ja valkoiset nilkkurit, joissa oli hihansuut.. Hiuspuolella Marion Cotillard oli valinnut epäsymmetrisen leikkauksen, minkä seurauksena harja kääntyi kokonaan alas kallon toisella puolella. Katse melko sopusoinnussa ajan kanssa, koska se punkkaa logomania-laatikkoa ja urheiluvaatetuslaatikkoa, mutta ehkä hieman liian jakava Internetin käyttäjien makuun, joista monet ovat kommentoineet sitä verkossa. Saadaksesi idean, useat heistä vetivät rinnakkaisuuden Marion Cotillardin asun ja Tour de Francen välillä: sinun on itse nähdä, muistuttavatko vai eivät.

Spike Lee, Cannesin elokuvajuhlien puheenjohtaja

Aiemmin tänään tuomaristo poseerasi valokuvaajien joukon edessä. Sen kärjessä Spike Lee – jonka oli jo tarkoitus johtaa seremoniaa viime vuonna ennen sen peruuttamista – ympäröivät Maggie Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Tahar Rahim, Mylène Farmer, Itävaltalainen ohjaaja Jessica Hausner ja ranskalais-senegalilainen ohjaaja Mati Diop, eteläkorealainen näyttelijä Song Kang-ho ja brasilialainen ohjaaja Kleber Mendonça Filho.

Tilaa Closermag.fr-uutiskirje, niin saat uusimmat uutiset ilmaiseksi

12.12. –

Marion Cotillard
Marion Cotillard Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

12.3. –

Marion Cotillard
Marion Cotillard Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

12.4. –

Vuoden 2021 Cannesin elokuvajuhlien tuomaristo
Mylène Farmer, Kieber Mendonça Filho, Maggie Gyllenhaal (pukeutuneena Celine), Jessica Hausner, Mati Diop, Spike Lee (tuomariston puheenjohtaja), Mélanie Laurent, Tahar Rahim, Song Kang-Ho 74. kansainvälisen elokuvan virallisessa tuomaristopuhelussa festivaali Cannesissa 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

12.12. –

Marion Cotillard
Marion Cotillard Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

12/12 –

Marion Cotillard
Marion Cotillard Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

7/12 –

Marion Cotillard
Marion Cotillard Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

12.8. –

Annetten näyttelijät
Charles Gillibert, Leos Carax, Ron Mael, Marion Cotillard, Russel Mael, Adam Driver, Simon Helberg Paul Dominique Vacharasinthu Annette-elokuvan valopuhelussa 74. Cannesin kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

12.9 –

Marion Cotillard ja Adam Driver
Marion Cotillard, Adam Driver Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

10/12 –

Adam Driver, Leos Carax ja Marion Cotillard
Adam Driver, Leos Carax, Marion Cotillard Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

11/12 –

Marion Cotillard
Marion Cotillard Annette-elokuvan valopuhelussa Cannesin 74. kansainvälisen elokuvajuhlien aikana 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Bestimage

© JACOVIDES-MOREAU

12/12 –

Vuoden 2021 Cannesin elokuvajuhlien tuomaristo
Maggie Gyllenhaal (pukeutuneena Celine), Jessica Hausner, Mati Diop, Spike Lee (tuomariston puheenjohtaja), Mélanie Laurent, Mylène Farmer 74. Cannesin kansainvälisen elokuvajuhlien virallisessa tuomarivalokuvapuhelimessa 6. heinäkuuta 2021 © Jacovides / Moreau / Paras kuva

heidän verkkosivustonsa