July 28, 2021

Jalkapallo tänään 6. heinäkuuta * 0: 0 * Football EM -välierät 2021 * Kuka pelaa tänään? * EM televisiossa ARD: lla

Nyt on tullut aika – EURO 2020: n välierät pelataan. Sen jälkeen, kun puolivälierät ovat pitäneet jännittäviä pelejä, taistellut kaksintaistelut ja kuumille taisteluille, jotka ovat valmiita faneille, turnauksessa on jäljellä vain neljä maajoukkua. Italia, Espanja, Tanska ja Englanti – kolme isoa nimeä ja emotionaalinen yllätys, jonka puolesta puolet Euroopasta pitää sormiaan. Tänään 1. välierät ovat täynnä.

Italialainen valmentaja Roberto Mancini ja espanjalainen Luis Enriqu ennen puolivälieriä Wembley-stadionilla Lontoossa 6. heinäkuuta 2021. (Kuvat Filippo MONTEFORTE ja STUART FRANKLIN / eri lähteet / AFP)

UEFA on suunnitellut välierät kahteen eri ottelupäivään. Kaksi ensimmäistä maajoukkuetta saapuu tänään neljän parhaan joukkoon. Tästä lähtien kaikki pelit pidetään Lontoon Wembley-stadionilla. Jännitys kasvaa – vasta muutama päivä ja tiedämme kuka voi ylpeänä kutsua itseään Euroopan jalkapallon mestareiksi vuonna 2021.

“Se on meille vaikea peli ja täysin erilainen peli kuin Belgiaa vastaan. Espanja on pelannut poikkeuksellisen korkealla tasolla jo vuosia. He ovat muuttuneet hieman ja joukkue on nuorentunut. Mutta heillä on hyvä valmentaja ja paljon vahvoja pelaajia. “Roberto Mancini, italialainen kouluttaja:

“En usko, että kumpikaan joukkue ei pysty täysin hallitsemaan peliä. On mielenkiintoista nähdä kuka vallitsee kaksintaisteluissa. Molemmilla joukkueilla on hetket. Joukkueurheilussa on mahdotonta saavuttaa jotain suurta, jos uskot, että yksilöt ovat tärkeämpiä kuin yhtenäisyys. “Luis Enrique, kouluttaja Espanja:

Viimeisimmät uutiset Espanjan EM-ottelusta Italiaa vastaan

20.00 – Tähtikuviot ovat tulossa pian, olemme innoissamme!

Espanjan ja Italian kokoonpanot
Espanjan ja Italian kokoonpanot
Espanjan ja Italian kokoonpanot

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson – Barella, Jorginho, Verratti – kirkko, liikkumaton, insigne
Jotain puuttuu: Spinazzola (Achilles-jänne)

Espanja: Unai Simón – Azpilicueta, García, Laporte, Jordi Alba – Koke, Busquets, Pedri – Ferran Torres, Oyarzabal, Olmo
Jotain puuttuu: Sarabia (Luit)

Kello 19 – Nämä kaksi valtiota tapaavat neljännen kerran peräkkäin UEFA EURO: ssa.

Klo 18 – Tietoja pelistä – tulokset ovat hyvin tasaiset: 11 voittoa Italialle, 12 voittoa Espanjalle, 13 tasapeliä

Kello 17 – Tietoja pelistä – Espanja on aina tehnyt maalin neljän viimeisen UEFA EURO -pelin ensimmäisellä puoliskolla.

4 iltapäivällä – Tietoja pelistä -Italia on 32 peliä ilman tappiota! Viimeinen tappio tuli syyskuussa 2018 Portugalia vastaan, kun André Silvan maali päätti pelin Lissabonissa (0-1).

Sisällysluettelo – löydät sen täältä

Jalkapallo tänään 6. heinäkuuta – kuka pelaa tänään?

Lisätietoja EM-semifinaaleista

Jalkapallon EM-kisojen 2020/2021 välierät alkavat tänään, tiistaina. Joten on vain yksi peli kaikille intohimoisille jalkapallofaneille ja EM-katsojille. Koska toinen välierä on vasta huomenna, keskiviikkona 07.07. Italialaiset Squadra Azzurra ja Espanjan maajoukkue ottelevat tänään. Molemmat joukkueet haluavat siirtyä finaaliin, kun aloitus alkaa klo 21 Lontoon Wembley-stadionilla.

IN 2021 välierän yleiskatsaus
IN 2021 välierän yleiskatsaus

ARD live – Kuka näyttää EM-pelejä tänään?

EM-semifinaalit näytetään tietysti myös julkisessa televisiossa. Tämän päivän Espanjan ja Italian välisessä ottelussa ARD: llä ja suoratoistopalvelujen tarjoajalla Magenta TV: llä on lähetysoikeudet. Jos haluat katsella peliä ilmaiseksi televisiosta, voit virittyä klo 20.15. Koska heti päivittäisten uutisten jälkeen julkisen television lähetystoiminnan harjoittaja ARD alkaa lähettää klassikkoa Italian ja Espanjan välillä. Jälleen kerran moderaattori Alexander Bommes ohjaa raportointia. Häntä tukevat jälleen Almuth Schuld ja Stefan Kuntz – kaksi asiantuntijaa, jotka tukivat ARD: tä yhdessä eläkkeellä olevan Kevin Prince Boatengin kanssa. Klo 21.00 kommentaattori Tom Bartels ottaa mikrofonin haltuunsa.

Itse asiassa Magenta TV lähettää pelin hieman aikaisemmin. Klo 20.00 alkaen Johannes B. Kerner ja Michael Ballack vastaavat valmistautumisesta välieriin. Marco Hagemann kommentoi peliä.

Jalkapallo tänään klo 21. Italia: Espanja vastaan ​​Espanja (EM-välierät) suorana lähetyksenä ARD: ltä

EURO 2020: n ensimmäinen välierä odottaa meitä valtavasti. Koska nelinkertainen maailmanmestari Italia kilpailee Lontoon Wembley -stadionilla kolminkertaisen Euroopan mestarin Espanjan kanssa, paljon enemmän perinteitä ja arvostusta ei ole mahdollista. Ei voisi olla sopivampaa, että maajoukkueet tapaavat klo 21.00 Lontoon kunniakas Wembley-stadionilla. Nykyisessä EM-kisoissa oli monia yllätyksiä. Italialaiset ja espanjalaiset pystyivät kuitenkin toivomaan pääsyn EURO 2020: n välieriin heti alusta alkaen.

Italian puolustaja Francesco Acerbi (L) ja italialainen keskikenttäpelaaja Jorginho juhlivat jatkoajan jälkeen UEFA EURO 2020 -sarjan 16. välierän Italian ja Itävallan välisessä jalkapallo-ottelussa Lontoon Wembley-stadionilla 26. kesäkuuta 2021. (Kuva: JUSTIN TALLIS / POOL / AFP)
Italian puolustaja Francesco Acerbi (L) ja italialainen keskikenttäpelaaja Jorginho juhlivat jatkoajan jälkeen UEFA EURO 2020 -sarjan 16. välierän Italian ja Itävallan välisessä jalkapallo-ottelussa Lontoon Wembley-stadionilla 26. kesäkuuta 2021. (Kuva: JUSTIN TALLIS / POOL / AFP)

Turnaus oli erittäin erilainen kahdelle maajoukkueelle. Italialaiset voittivat itsevarmasti alustavassa ryhmässään itävaltalaisia ​​vastaan, kun he etenivät jatkoa. Silti italialaiset menestyivät hyvin. He ovat lyömättömiä yli 30 ottelussa. Se näyttää erilaiselta Espanjan maajoukkueen kanssa. Alustava kierros oli sekava. Kroatiaa vastaan ​​joudut menemään lisäaikaan ja Sveitsiä vastaan ​​jopa rangaistuksilla. Siitä huolimatta molemmat joukkueet aloittavat kaiken uudelleen tänään. Kaikki on mahdollista, kun kyseessä on Italia vs. Espanja tai Squadra Azzurra vs. Furia Roja Lontoossa.

Kahden maajoukkueen historia on täysin tasapainossa. Vedonvälittäjät pitävät italialaisia ​​helposti suosikkeja. Mutta jos espanjalaiset jalkapalloilijat parantavat edelleen mahdollisuuksiaan, myös heillä pitäisi olla oikeutetut toiveet etenemisestä.

napsauttamalla heidän selityksensä