August 4, 2021

kaikki tulokset akatemian mukaan, jo onnistumisaste

BAC 2021. Toinen hyvä vuosikerta! Bacin tulokset ovat (melkein) kaikki pudonneet ja hyväksyttyjen luettelot ovat käytettävissä. Ota yhteyttä odottamatta vuoden 2021 taistelun tuloksia ja löydä tärkeät luvut jo ennen saaliskokeet.

15:58 – Mikä onnistumisprosentti Besançonin akatemiassa?

Besançonin akatemiassa 6184 ehdokkaasta, joilla on pääsy ylioppilastutkintoihinsa, 5524 sai ylioppilastutkintotodistuksen. Näiden lukujen perusteella onnistumisaste on 89,33%, kun edellisessä istunnossa 96,25% ehdokkaista oli saanut myönteisen lausunnon.

15:42 – Mikä on ammattimaisten bacien menestysaste Dijonissa?

Dijonin akatemian ammatillista ylioppilasta varten toimittamien tulosten mukaan onnistumisaste on 83,9%. Keskimäärin hieman yli kansallisen tason, joka on 82,54%.

15:26 – 90% pro bacin onnistumisaste Reimsin akatemiassa

Vielä alustavien tulosten mukaan vuoden 2021 ammatillisen ylioppilastutkinnon suorittaneiden menestysaste on korkein Reimsin akatemiassa 90 prosentilla. Muistutuksena on, että maan keskiarvo on 82,54%.

15:11 – Mukautetun ammattilaisen menestysaste Grenoblessa

Vaikka pro bacin läpäisyaste oli 100% Grenoble-akatemiassa, luvut on oikaistu tulosten laskiessa, läpäisyaste on nyt 88,89%, kun taas keskimääräinen kansallinen taso on 82,47%.

14:55 – Nancy-Metzin akatemian ammattitaidon menestysprosentti

Nancy-Metzin akatemian toimittamien tulosten mukaan vuoden 2021 ammatillisen ylioppilastutkinnon onnistumisaste on 83,81%. Luku hieman yli kansallisen keskiarvon, joka on vielä alustavien lukujen mukaan 82,54%.

14:45 – miltä menestymisaste näyttää Toulousen akatemiassa?

Keskipäivällä Toulouse-akatemia ilmoitti, että ylioppilastutkinnon suorittaneista 17 446 ehdokkaasta 15 767 sai sen. Suhde on siis 90,38%: n 95,13%: n menestys vuoden 2020 istunnossa.

14:35 – Amienin pro bacin menestysaste korkea?

Amiensin akatemian Amiens-ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneiden tulosten mukaan onnistumisaste on 81,17% vuoden 2021 painoksessa. Luku loogisesti alle yleisen ylioppilastutkinnon ja teknisen ylioppilastutkinnon väliaikaisen onnistumisasteen.

14:25 – Ensimmäiset tulokset Nancy-Metzissä, kuinka paljon mainintaa?

Alustavien lukujen osalta Nancy-Metzin akatemia tallentaa paremman maininnan. 15 767 uudesta kandidaatista 65,04% sai tutkintotodistuksen erotetusti, toisin sanoen vähintään keskiarvona 12/20. Viime vuonna lopullinen korko oli 64,86% maininnasta.

14:14 – Bac-tulosten saatavuuteen liittyvä ongelma: vaikeudet hoidossa

Joidenkin vuoden 2021 ylioppilastutkinnon suorittaneiden tulosten ja arvosanojen tarkastelu ei ollut vaikeaa. Kuten sanoimme aiemmin tässä suorassa, tuloksia järjestävän kansallisen opetusministeriön, Kykladien, verkkosivustolle ei ollut pääsyä tänä aamuna ja keskipäivällä. Monet lukiolaiset valittivat siitä verkostoissa, kuten SNES-FSU-liitto Twitterissä ilmoitti. Toimintahäiriöt levisivät nopeasti ministeriölle, joka kertoi pariisilaiselle vähän ennen keskipäivää, että vaikeuksia hoidettiin: “Ne ratkaistaan ​​vähitellen.”

14:06 – Mikä väliaikainen onnistumisaste vuoden 2021 taistelulle Nancy-Metzissä?

Nancy-Metzin akatemia julkaisi viimeisenä vuoden 2021 taistelun tulokset. Ensimmäisten lukujen mukaan 5601 ehdokasta pääsi vihdoin selvittämään tuloksensa ja 5 323 heistä sai tutkintotodistuksen, mikä johtaa 95,04 prosentin onnistumisasteeseen.

Luettelot vuoden 2021 BAC: iin hyväksytyistä ovat saatavilla jokaisessa akatemiassa. Jos hakukone ei sovi sinulle ja haluat mieluummin karttoja, olemme ajatelleet sinua: napsauttamalla valitsemaasi akatemiaa pääset välittömästi tutustumaan kyseisen akatemian bac-tuloksiin.

Muista, että tänä vuonna bac-tulokset laskettiin erittäin suurella määrällä jatkuvaa arviointia (yli 80% lopullisesta arvosanasta) mukautuksilla sekä filosofiakokeen että suuren suullisen kokeen osalta. . Luettelo hyväksytyistä ehdokkaista lähetetään sivustollemme kunkin ehdokkaan suostumuksella, mutta arvosanoja ei paljasteta, tulokset aiheittain pysyvät luottamuksellisina. Vaikka on käytännöllistä ja erittäin hyödyllistä tutustua vuoden 2021 Bac-tuloksiin Internetin käyttäjällä, älä unohda, että on välttämätöntä mennä hänen tenttikeskukseensa saadakseen rekisteröintiin tarvittavan ylioppilastutkintotodistuksen. tehokkaasti ylioppilastutkinnon jälkeisessä koulutuksessa.

neuvo