August 2, 2021

Kuorma-auto-onnettomuus Lohnessa: A1 on suljettu iltaan asti | NDR.de – Nachrichten – Ala-Saksi

Tila: 07.07.2021 00:06

Ajoradan korjaus maanantaina tapahtuvan kuorma-auto-onnettomuuden jälkeen kestää kauemmin kuin alun perin ajateltiin. A1 Vechta-alueella on suljettu molempiin suuntiin tähän iltaan asti.

Klo 1.00 alkaen Lohne / Dinklagen ja Holdorfin välinen A1 on suljettava kokonaan molempiin suuntiin. Vastuullisen moottoritieyhtiön mukaan se on taas käytettävissä kahdella kaistalla Bremenin suuntaan aikaisintaan klo 18 – Osnabrückin suuntaan sitä ei todennäköisesti ole saatavissa vasta klo 22. Maanantaina onnettomuudessa vuotanut diesel vahingoittanut tienpintaa niin pahasti, että se on poistettava ja vaihdettava 500 metrin pituudelta. Onnettomuuspaikalla on rakennustyömaa, joka on ensin purettava ajoradan korjaustöitä varten ja myöhemmin asennettava uudelleen.

Ruuhkaiset vaihtoehtoiset reitit, ruuhkaiset kaupungit

Vaihtoehtoiset reitit olivat jo täysin ylikuormitettuja tiistaina. “Autot tulevat kirjaimellisesti kaikilta puolilta”, sanoi Dinklagen kaupungin edustaja NDR Ala-Saksiin tiistai-iltapäivällä. Se näyttää samanlaiselta Holdorfissa. Molemmat paikat ovat suoraan A1-tielle. Siellä puoliperävaunu oli mennyt tieltä maanantai-iltapäivällä, osunut suojakaiteeseen ja säiliö repeytyi auki: moottoritielle jaettiin 500 litraa dieseliä. Puoliperävaunun kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Useita vakavia onnettomuuksia kesäkuun puolivälistä lähtien

Lohnen ja Holdorfin välillä A1: llä on viime viikkoina lisääntynyt vakavia onnettomuuksia – kaksi ihmistä kuoli, useita oli vakavasti loukkaantuneita. Onnettomuusalttiilla osuudella ajorata kapenee rakennustöiden vuoksi. Suojatoimenpiteitä on jo muutettu.

lisäinformaatio

Sarjan onnettomuuksien takia liittohallitus haluaa nostaa A1-nopeusrajoitusta ja ohituskieltoa Vechta-alueella. (07.02.21) lisää


Liikenneruuhkat, rakennustyömaat ja vaaravaroitukset: ajankohtaiset liikennetiedotukset Hampurista, Ala-Saksiista, Schleswig-Holsteinista ja Mecklenburg-Länsi-Pommerista. lisää

Milloin tahansa kuunnella

Näkymä Lappaniin, Oldenburgin kaupungin maamerkkiin.  © NDR Kuva: Julius Matuschik

8 Min

NDR 1 Niedersachsen 15: n alueellisten uutisten nauhoituksesta voit kuulla alueellasi tärkeitä tietoja. 8 min

Tämä aihe ohjelmassa:

NDR 1 Ala-Saksi | Nykyinen | 07/06/2021 | 18:00

NDR-logo

.

hänen