August 1, 2021

puolustavampi Italia voittaa Espanjan ja pääsee finaaliin

Yön lopussa saatu voitto ja pätevyys. Italia on selvästi hallitseva houkutteleva espanjalainen joukkue, ja Italia pääsi tiistaina 6. heinäkuuta finaaliin Euro 2021: ssä rangaistuksilla (1-1; 4 välilehti 2). Yli 60 000 katsojan edessä Lontoon Wembley-stadionilla valoa tuli lopulta Jorginhosta, joka teki rauhallisen viimeisen laukauksen heti Alvaro Moratan ohittaman laukauksen jälkeen.

Koe ottelu uudelleen: Italia voittaa Espanjan rangaistuksilla päästäen finaaliin

Jälkimmäinen, jota kritisoitiin Espanjassa paljon ja joka korvasi kokouksen alussa, oli kuitenkin onnistunut tuomaan joukkueensa takaisin tulostauluun normaaliaikana (80e), sen jälkeen kun Federico Chiesa (60e).

Erittäin animaatiotapahtuma ratkaistiin erityisesti toisella puoliskolla, jolloin kaksi joukkuetta antautui isku. Hyvin innoittamana pitkistä hallussapidoista espanjalaisilla oli monia mahdollisuuksia kaataa Italia tasoituksen jälkeen, mutta italialainen puolustus piti huolta väsymyksestä ja aalloista, jotka pyyhkäisivät Donnarumman häkit. Squadra Azzura, joka yhdistää 33e voittamaton ottelu, osoitti toisenlaiset kasvot euron alusta lähtien puolustamalla paremmin ja toimimalla etenkin lohkojen kohdalla, jotka ovat vahingoittaneet Espanjaa erittäin pahasti.

“Tiesimme kärsivämme”

Huolimatta muutamasta mahdollisuudesta, joka on vielä jatkoajan alussa, La Roja ei voinut välttää uutta rangaistuspotkua Sveitsin voittavan voiton jälkeen. Ja se alkoi hyvin, kun maalivahti Simon otti Locatellin ensimmäisen yrityksen. Mutta Olmo, sitten valitettava sankari Morata, antoi Squadra Azzuralle mahdollisuuden käyttää selvää etua tässä jännittävässä istunnossa. Tämän voiton ansiosta Italian valintakilpailu häviää vuonna 2012 Espanjaa vastaan ​​yhdeksän vuotta viimeisen jälkeen.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Euro 2021: Sassuolo, uusi jalkapallolaboratorio

”Se oli erittäin kova peli. Espanja on erittäin hieno joukkue, joka on pelannut erittäin hyvin. Meillä oli hyvä ottelu, ei aivan kuten tavallista …, tervehti Roberto Mancinia kokouksen jälkeen. Tiesimme kärsivämme tällaisessa ottelussa. He aiheuttavat meille ongelmia. He hallitsevat palloa. ” Siksi Italia pyrkii toiseen kruunajaiseensa vuoden 1968 jälkeen sunnuntaina Wembleyssä. Se on Englantia tai Tanskaa vastaan, jotka kohtaavat keskiviikkona kello 21

Valikoimamme artikkeleita Euro 2021: stä

Maailma

heidän verkkosivustonsa