August 2, 2021

Troadec-oikeudenkäynnissä Hubert Caouissinia vastaan ​​vaadittu elinkautinen vankeus nelinkertaiseen murhaan

Kahden viikon oikeudenkäynnin jälkeen, joka tuli valaisemaan Hubert Caouissinin murhanhimoisen lähteen valintaa, vaatimukset putosivat tiistaina 6. heinäkuuta Troadec-asiassa. Ennen Loire-Atlantiquen hyökkäämistä vaadittiin elinkautinen vankeusrangaistus 50-vuotiaalta Hubert Caouissinilta Troadec-perheen nelinkertaisesta murhasta helmikuussa 2017 Orvaultissa Nantesin lähellä.

“Herra. Caouissin on neljän ihmisen kuoleman takana kauhistuttavassa verilöylyssä. (…) Hän on liian vaarallinen, ei ole kysymys hänen lähtemisestä ”, käynnisti eläkevankeusrangaistusta pyytäneen asianajajan Charlotte Gazzeran, jolla oli 22 vuoden turvaamistuomio.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Troadec-tapauksen oikeudenkäynnissä kahdeksan tunnin kuulustelu epätodennäköisyydestä kauhuun

Syytetty, Brestin arsenalin entinen työntekijä, on syytteessä Brigitte ja Pascal Troadecin (49-vuotiaiden) sekä heidän lastensa Charlotteen (18-vuotiaan) ja Sébastienin (21-vuotiaiden) murhasta takapotkuilla kotona Orvaultissa lähellä Nantesia 16.-17. helmikuuta 2017.

“Paranoidi delirium”

Herra Caouissin on toistanut useaan otteeseen, että hänen anopinsa pahoinpitelivät häntä, kun hän tuli yöhön heidän paviljongiinsa ja joutui tappamaan heidät puolustautuakseen. “Hänen kuvaamallaan näkymällä ei ole mitään järkeä”, viipaloitu Mminä Gazzera. “Sinun on kysyttävä itseltäsi, voimmeko neljä vastaan ​​yksi päästä ulos vahingoittumattomana, ilman naarmuja”, hän kertoi tuomareille halveksimalla “Rantings” kirjoittanut M. Caouissin.

Tuomari pyysi tuomareita myös olemaan ottamatta huomioon “Paranoidi delirium” mistä Caouissin kärsii ja joka todennäköisesti antaisi hänelle mahdollisuuden hyötyä rangaistuksen lieventämisestä: “En aio kieltää tätä paranoidista deliriumia, jonka kaikki sanovat olevan siellä (…). Delirium tuntuu hyvin selvältä vielä siellä (…). Pyydän teitä sivuuttamaan sen. “

Enimmäisrangaistus, kolmen vuoden vankeus, vaadittiin myös Caouissinin entiseltä kumppanilta, 52-vuotiaalta Lydie Troadecilta, joka yritti rikoksen muuttamisesta ja ruumiiden kätkemisestä. “Se ansaisi paljon korkeamman rangaistuksen”, sanoi julkisasiamies Stéphane Cantero, joka pilkkasivat roolia ”Alistuva nunuche (…) äidille ja hänen toverilleen mitä syytetyt pelaisivat paeta liian raskasta tuomiosta? Hän kuvaili paria “Yhdessä kilpailevien parien vihauksessa”, “Vihassa hyvin toimeentulevaa Nantesia”.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Troadec-oikeudenkäynnissä psykiatrit selittivät “kahden elämässä loukkaantuneen” harhaanjohtavan mekaniikan

Maailma AFP: n kanssa

ankkuri