August 1, 2021

Viikossa Microsoftin sovelluskauppa parani paljon

Windows 11: n esittelyssä Microsoft meni paljon pidemmälle ja paljasti myös sovelluskaupansa uudistamisen. Tämä ei ole vain esteettinen muutos, ja sillä on myös joitain uusia voimavaroja.

Nyt kun se on ollut käytettävissä vain viikon ajan, kauppa on saavuttanut enemmän kuin viimeisten 6 vuoden aikana. On olemassa uusia ja tärkeitä sovelluksia, jotka ovat valmiita Windows 11 -käyttäjien käyttöön, mikä osoittaa ainutlaatuisen tarttuvuuden suurilta kehittäjiltä.

Windows 11 lupaa muuttaa ja keksiä Microsoftin ja sen käyttäjien taustalla olevan ekosysteemin. Se uudistaa laajan valikoiman elementtejä ja ominaisuuksia, jotka eivät rajoitu esteettiseen ja visuaaliseen muutokseen.

Yksi eniten huomiota herättävistä elementeistä oli Microsoft-sovelluskauppa. Tämä tulee olemaan uusi paikka Windows 11: ssä Win32-sovellusten ja jopa ainutlaatuisen uuden ominaisuuden kanssa. Täältä löytyvät Android-sovellukset, joihin järjestelmä pääsee.

Nyt kun Windows 11: n ensimmäinen versio on tulossa, kauppa on ollut kehittäjien saatavilla, vaikkakin rajoitetusti. Totuus on, että se ei voisi olla parempi skenaario kaikille. Uusien sovellusten määrä kasvoi, etenkin Win32.

Muutamassa päivässä näimme tarjouksia, kuten OBS, Zoom, WinRAR, Canva ja jopa Adobe Acrobat Reader. WMP: n hylkääminen ja keskittyminen Windows Package Manageriin osoitti, että avaaminen win32-sovelluksille olisi voinut olla varma veto.

Windows 11: n Microsoft-sovellusten myymälä

Meidän on edelleen toivottava, että pääsy Android-sovelluksiin, jotka Microsoft lupasi tuoda Windows 11: een, on avoin kaikille. Nämä toimivat luonnollisesti ilman, että riippuvat älypuhelimesta tai muista laitteista. Järjestelmä käsittelee kaiken emuloinnin automaattisesti.

Tulevat ajat lupaavat tuoda monia uusia ominaisuuksia tähän Microsoft-sovelluskauppaan. Sopeutumista luvataan Windows 11: lle, mutta saattaa olla loogista laajentaa se Windows 10: een ja luoda laajempi ekosysteemi.

Kokeile tästä