August 2, 2021

Asennetaanko Windows 11? Nämä vaiheet ylittävät TPM: n ja muut rajat.

Microsoftin Windows 11 -standardit ovat jättäneet käyttäjät hieman hämmentyneiksi ja epäilevästi tarpeellisuudesta. Jos lopullisessa versiossa on joukko spesifikaatioita, niitä kevennetään Insider-ohjelmassa.

TPM näyttää olevan standardi, joka on täällä pysyä, mikä asettaa käyttäjille joitain rajoituksia. Monien viimeaikaisten koneiden väitettiin tukevan, mutta totuus on, että näin ei tapahdu. Autamme tänään selittämään, miten TPM ja muut rajat ylitetään.

Windows 11 tuo uudet suojausstandardit Microsoft-tuotteisiin. Ohjelmistojätti on todennut, että TPM: n ja Secure Bootin on oltava läsnä voidakseen asentaa tämän uuden version, jota kaikki käyttäjät eivät pysty täyttämään edes uudemmissa koneissa.

Onneksi tätä rajoitusta voidaan kiertää, vaikka se ei olekaan virallinen ja tulee Microsoftilta. Heidän on vain muutettava Windows-rekisteriä lisäämällä avaimet TPM: n, Secure Bootin ja jopa määritetyn RAM-muistin ohittamiseksi.

Windows 11 -asennusprosessissa on hetki, jolloin näyttöön tulee viesti, joka ilmaisee, että tietokone ei täytä vaatimuksia. Silloin heidän pitäisi soittaa DOS-ikkunaan, mitä he voivat tehdä pikakuvakkeella Vaihto + F10.

DOS-ikkuna avautuu välittömästi, jossa heidän on kirjoitettava komento regeditja sen jälkeen Enter. Rekisterieditori-ikkuna avautuu välittömästi, ja se on navigoitava avaimeen. HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM Asetus, jonka jälkeen avain on luotava LabConfig.

Windows 11 TPM -määritysten vaatimusten rekisteröinti

Tällä uudella rekisterialueella sinun on luotava useita DWORD-avaimia (32-bittisiä), kukin tarkoitukseensa (TPM, RAM ja suojattu käynnistys) ja vaatimuksiinsa:

  • OhitaTPMTarkista - arvolla 1
  • OhitaRAMCheck - arvolla 1
  • BypassSecureBootCheck - arvolla 1

Tämän vaiheen jälkeen sulje editori ja anna komento poistua DOS-ikkunassa sulkeaksesi sen. Napsauta sitten ja vaatimusten virheikkunassa vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolta.

Windows 11 TPM -vaatimusten rekisteröinti

Vaatimusten vahvistusprosessi käynnistetään uudelleen ja kaiken pitäisi nyt onnistua. Tämän jälkeen näyttöön tulee ikkuna, jossa hyväksyt Windows 11: n asennuksen ja ehdot, ja noudata sitten koko prosessia.

Tämä on prosessi, joka ylittää kaikki rajoitukset, jotka Microsoft asettaa Windows 11: n asentamiseen. Se ei ole ihanteellinen skenaario, etenkään RAM-muistille, mutta riittää, että annat pääsyn tähän versioon testattavaksi.

verkkosivustomme