July 31, 2021

CE 04: BMW: n uusi futuristinen ulkoasu

3

C-evoluution jälkeen BMW esittelee uuden sähköisen skootterin, CE 04. Se ilmoittaa jopa 130 km itsenäisyyttä, mutta sen futuristinen tyyli ei jätä sinua välinpitämättömäksi.

BMW CE 04

Ei tarjouksia tällä hetkellä

BMW ei ollut valehdellut esittäessään Concept Definition CE 04 -sarjaansa hyvin lähellä sarjaa. Siksi saksalainen tuotemerkki esittelee tänään tuloksena olevan mallin, joka säilyttää nimen CE 04 ja konseptin päälinjat.

C-evoluution jälkeen, jota ei enää ole luettelossa, tässä on CE 04, uusi BMW-skootteri. C-evoluutio ei todellakaan ollut välttämättä kovin huomaamaton sen suosikki väriyhdistelmän, valkoisen ja vihreän, kanssa, mutta sen muotoilu säilyi suhteellisen klassisena makoskootterille. Tämä ei koske tätä uutta ennennäkemättömän suurta CE 04 -mallia.

Ainutlaatuinen tyyli

Tällä uudella kaksipyöräisellä on siis pitkä tyyli, kuten sen tasainen “kelluva” satula. Saatavana on kuitenkin erilainen satula, jossa on selkänoja. Satulan alla olevaan varastotilaan pääsee skootterin sivulta. Valaistus on johdettu, edessä ja takana.

BMW CE 04

Sähkömoottori kehittää enintään 31 kW (42 hv) maksimitehon 15 kW: n (20 hv) nimellisteholle. Tämän vuoksi sinulla on oltava A2-ajokortti tämän CE 04: n ajamiseksi tai valittava L3e-A1-laipallinen versio, jonka teho on 23 kW (31 hv) ja nimellisteho 11 kW (15 hv), johon pääsee A1-mallilla lisenssi.

Vaihteisto on uskottu hammashihnalle. BMW CE 04: n tekninen esite näyttää huippunopeuden 120 km / h ja 0-50 km / h 2,6 sekunnissa (2,7 s A1-versiossa). Se on hieman parempi kuin C-evoluutio, joka kesti 2,8 sekuntia tähän harjoitukseen huolimatta sen suuremmasta maksimitehosta, joka oli 35 kW (47,5 hv). CE 04 antaa kuitenkin C-evoluutiolle yli kaksi sekuntia, kun harjoittelet nopeudesta 0-100 km / h. Aika on 9,1 s versiossa A2 ja 9,9 s versiossa A1. 234 kg: lla CE 04 on 44 kg kevyempi kuin C-evoluutio.

Tarjolla on neljä ajotilaa: ECO, sade, tie ja dynaaminen. Ne toimivat vastauksena kiihdyttimeen, mutta myös energian talteenottoon.

BMW CE 04

BMW CE 04: n 8,9 kWh: n akun ansiosta se voi matkustaa noin 130 km yhdellä latauksella (100 km versiossa A1). Latauspuolella sähköinen kaksipyöräinen vaatii noin 4 tuntia 20 minuuttia, jotta se siirtyy 0: sta 100%: iin tavallisella 2,3 kW: n laturilla (3 h 20 min A1-versiossa). On mahdollista valita lisävarusteena saatava 6,9 kW: n laturi tämän prosessin nopeuttamiseksi. Latausaika laskee 1 h 40 min (1 h 10 min versiossa A1). Sitten sinun on asennettava seinälaatikko, jotta voit hyödyntää maksimaalista lataustehoa.

Lopuksi, BMW on integroinut 10,25 tuuman näytön navigointiin CE 04. -järjestelmään. USB-C-liitäntä on saatavana ja apusovellus on saatavana Androidille ja iOS: lle.

BMW CE 04 -näyttö

BMW CE 04: tä tarjotaan Ranskassa hintaan 12 150 euroa, ja ensimmäiset toimitukset odotetaan vuoden 2022 alussa. A1- ja A2-versioita myydään samaan hintaan.

lisää hyödyllisiä vihjeitä