July 31, 2021

Chiellini halaa Albaa lämpimästi halata ennen rangaistuspotkukilpailua – ilmeisesti siihen oli syy

Viileä reaktio
Chiellini halaa Albaa lämpimästi halata ennen rangaistuspotkukilpailua – ilmeisesti siihen oli syy

Espanjalainen kapteeni Alba haluaa ilmeisesti huijata ja Chiellini halaa häntä siitä

© Matt Dunham / Getty Images

Giorgio Chiellini, Italian maajoukkueen kapteeni, halasi yhtäkkiä Jordi Albaa ennen rangaistuspotkukilpailun ottelua Espanjaa vastaan ​​- mikä hieno ele. Ja ilmeisesti hänellä oli syy.

Giorgio Chiellini on ilmiö. Lähes 37-vuotiaana Juventuksen keskuspuolustaja pelaa edelleen korkeimmalla tasolla. Hän on myös valmistunut Torinon yliopistosta liiketalouden tutkinnosta ja on nyt kirjoittanut neljä kirjaa. Nyt Squadra Azzurran kapteenina hän on Euroopan mestaruuskilpailujen finaalissa ja siten jalkapallouransa mahdollisesti suurimman voiton partaalla.

Mikä erottaa hänet myös, selvisi kohtaus Espanjan ja Italian välieristä välieristä tiistai-iltana. 120 minuutin kuluttua tilanne oli 1-1 ja Chiellini ja hänen espanjalainen kollegansa Jordi Alba olivat erotuomari Felix Brychin kanssa – rangaistuspotkukilpailun arvonta johtui. Heti kun puolivalinta oli tehty, Chiellini halasi espanjaa ja halasi häntä. Hän jopa nosti sitä hetkeksi ylös ja nautti siitä hyvin.

Niin paljon lämpöä on poikkeuksellista

Oli yllättävää, että italialaisen tunnelma oli niin hyvä, loppujen lopuksi rangaistuspotkukilpailu EM-puolivälierissä on pikemminkin hermostuttava asia. Mutta Chiellini oli varsin onnellinen halailustaan ​​espanjalaisen kanssa, joka ei pitänyt sitä aivan niin hauskana kuin hänen ilmeensä selvästi osoittivat. Silti se oli hieno ele. Niin paljon löysyyttä ja sydämellisyyttä vähän ennen päätöstä, joka voi viedä sinut lähemmäksi suurinta urheiluvoitoa, on poikkeuksellinen. Kiitos italialaiselle pelkästään siitä.

Kohtaus mainittiin myös ARD-studiossa – ja asiantuntijalla ja U21-valmentajalla Stefan Kuntzilla oli selitys Chiellinin lämpimälle reaktiolle. Kuntzin mukaan se ei ollut ilman syytä, kuten se alun perin näytti, mutta Alba oli ilmeisesti yrittänyt vaikuttaa saksalaiseen tuomariin puolueiden valinnassa. Hän todennäköisesti halusi sekoittaa hänet valittuihin väreihin ja varmistaa, että rangaistuspotkukilpailua ei tapahdu ennen italialaista kulmaa. Mutta yritys epäonnistui. Sen sijaan Chiellini halasi Albaa, ja mahdollinen huijari huvitti häntä. Jos näin on, Chiellini on vielä rennompi kuin poliisi sallii. Tällaisen kapteenin avulla voit tulla vain Euroopan mestareiksi.

tis

verkkosivustot