August 1, 2021

Italia osaa aina puolustautua ja menee finaaliin

Hyviä uutisia niille, joita historialliset kliseet rauhoittavat, italialaiset osaavat aina puolustaa ja kumartua saadakseen paremman voiton, toisinaan loistavampaa kuin he. Rikkamattoman kapteenin Giorgio Chiellinin (36) joukkuetoverit eliminoivat Espanjan, joka silti dominoi tämän Euro 2021: n välierissä (1-1 ap, 4-2 välilehti) tiistaina 6. heinäkuuta Lontoossa. Mutta kukaan ei halua syyttää voittajia kaikesta.

Siellä on tulos, sisältö ja aikomukset. Houkutteleva ja leikkisä turnauksen alusta lähtien kansallinen ei ole kieltäytynyt lähestymästä otsikkoa, joka on vastustanut sitä vuodesta 1968. Mitä tulee kolme vuotta ja Roberto Mancinin saapumiseen valmentajana, Italia on yrittänyt tuottaa tämän houkuttelevan pelin, makuelämän avioliiton taktista kurinalaisuutta varten tämän tavoitteen avulla. hallita palloa sen sijaan, että uskot liian yksinomaisen vartijan vastustajalle.

Mutta juhlallisessa Wembleyssä – jossa 57811 katsojaa melkein sai sinut unohtamaan maan Delta-muunnoksen aiheuttamat taivaalliset tapaukset erittäin hyvälle ottelulle – italialaiset törmäsivät pieneen Rojaan. Hänen hallussaan 70 prosenttia pallosta ja kymmenen mahdollisuutta, Espanja palautti vastustajansa täydelliseen taiteeseen puolustukseksi. Suuri toimittaja ja kirjailija Gianni Brera väitti myös, että italialaisella jalkapallolla oli hänelle järjestäytyneisyyden tunne ja maku uhrautumisesta, joka juontaa juurensa Rooman armeijoihin.. Ja näin, ja ei muuten, hän rakasti ja raskaaksi hänet kuolemaansa asti vuonna 1992.

Erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia joskus, kuten tänä tiistaina Wembleyssä. “Se on vaikein peli, jota olen koskaan pelannut. Kiitokset Espanjalle siitä, mitä he asettivat maahan ”, tervehti sadanpäämies Leonardo Bonuccia (34), jonka Rai haastatteli. Roberto Mancini, jolla voi olla salaisuus pitää valkoinen paitansa aina raikkaana jopa 120 minuutin asettamisen ja pelaajien sijoittamisen jälkeen, tunnusti hikisen ja joustavan välierän heidän puolestaan.. « Tiesimme kärsivämme tällaisessa ottelussa. He aiheuttavat meille ongelmia. He hallitsevat palloa. ”

“Jalkapallojoukkueet hyökkäävät ja puolustavat”

Rai-mikrofonissa entinen hyökkääjä ei katkaissut kysymystä miltä se näyttäisi “Italian voitto”. Lyhyt mutta asiaankuuluva vastaus: ”Jalkapallojoukkueet hyökkäävät ja puolustavat. Ei ole olemassa sellaisia ​​joukkueita, jotka vain hyökkäävät. “Koska keskikentän ja pallon hallinnan taistelu on hävinnyt, Italia on siksi puolustanut lähinnä.

Sinulla on 56,5% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Tarkista täältä