August 1, 2021

Jaime Ordiales, päivät laskettuna Cruz Azulissa

Versiot viittaavat siihen, että Jaime Ordiales ei jatka Cruz Azulin johtajana huolimatta liigan tittelin saamisesta, koska hän tuli klubiin Billy Álvarezin hallinnassa.

Jaime Ordiales on organisaation kaavion ulkopuolella Sininen Risti, tietoinen ESPN Digital lähteistä La Noria -tiimin ympärillä.

Jaime Ordiales, jonka toiminnot ovat vähitellen vähentyneet vuonna 2004 Sininen Risti Ja hänen ei katsottu tekevän matkaa Yhdysvaltoihin Juan Reynoson johtaman joukkueen kanssa. Hän jättää nykyisen Meksikon jalkapallomestarin saapuessaan taivaalliseen joukkueeseen Clausura 2020: een johtajan tulevaisuutta koskevien versioiden mukaan.

Klubin sisällä on asiasta salassapitovelvollisuus, vaikka tämä media voisi tietää kahdesta lähteestä, että Ordialesin tulevaisuus on kaukana taivaallisesta instituutiosta. ESPN Digital yritti ottaa yhteyttä johtajaan, mutta ei saanut vastausta.

Ordiales jäähyväiset Sininen Risti tyytyväisenä siitä, että hän on tehnyt osuutensa saadakseen äskettäisen liigan tittelin, jonka sementtiryhmä voi voittaa 23 vuoden paaston jälkeen.

Hänen toimikautensa aikana urheilujohtajana Sininen Risti, Ordiales Hän osoitti osan silmästään vahvistusvalinnassa ja käytti kokemuksensa Cruzazulino-klubin talouden ylläpitäjänä.

Kanssa Jaime Ordiales Luis Romo ja Ignacio Rivero saapuivat joukkueeseen, kaksi suurta menestystä sementtiryhmässä Sebastián Juradon, Joaquín ‘Shaggy’ Martínezin, Lucas Passerinin, Pablo Ceppelinin, Álex Castron ja Jonathan Borjan lisäksi.

Ceppelinillä, Castrolla ja Borjalla ei ollut odotettua säännöllisyyttä, ja lopulta heidän täytyi lähteä klubista.

Jaime Ordiales pystyi johdonmukaisesti toteuttamaan tapaa säästää rahaa Sininen Risti, kun hänen taloutensa romahti Guillermo Álvarez Cuevasin oikeudellisten ongelmien jälkeen, jota syytettiin laittomasti peräisin olevien varojen kavaltajasta.

Matkalla sisään Sininen Risti, Jaime Ordiales Hän toi seuraan Jaime Cuestan ja Armando Gonzálezin, joiden kanssa hän oli työskennellyt Querétarossa. Ensimmäinen saapui U-17-joukkueen teknisenä johtajana, kun taas toinen liittyi cruzazulinoihin U-20-luokan ruorimiehenä.

Kuten muistat, Armando González ammuttiin äskettäin Sininen Risti, lupaavan ensimmäisen turnauksen jälkeen, mutta saatuaan huonoja tuloksia viimeisessä liigakilpailussaan, kun taas Jaime Cuesta on juuri jättänyt eroamisensa ja oletetaan, että hän on jo liittynyt Xolos de Tijuanaan vastuussa perusvoimista.

Paljon irtisanomisia

Vähitellen, Sininen Risti jatkaa Billy Álvarezin liittolaisten irtisanoutumista ja jää vain sen nykyisten hallintovirkamiesten palkkaamien ihmisten joukkoon, jota johtaa osuuskunnan hallinto- ja valvontaneuvoston puheenjohtaja Víctor Manuel Velázquez Sininen Risti.

Päivä aikaisemmin taivaallisen joukkueen lehdistövirkailijana toiminut Manuel Velázquez, joka oli edellisen presidentin ehdoton, jätti klubin, ja ennen tätä joukkueen logistiikasta vastaava Sergio Vázquez oli astunut syrjään. myöhemmin Carlos Villar astui virkaan. Jälkimmäinen on kuitenkin juuri siirretty suhdetoiminnan alueelle.

On huomattava, että muutama viikko sitten Guidermo Álvarez Cuevasin serkkun Óscar Sánchezin lapset, jotka olivat vastuussa Hidalgo-joukkueiden hallinnasta, erotettiin. Puolestaan ​​Óscar Sánchez oli kokenut saman kohtalon kuin hänen ikäisensä viime vuoden lopussa.

.

Katso sivustoa täältä