August 1, 2021

Jos käytät Windows 7: ää, et voi päivittää Windows 11: ksi

Vaikka Microsoft 7 on jo menettänyt tuensa, se vaatii pysymistä aktiivisena ja laajalla käyttäjäkunnalla. Tämä järjestelmä näyttää olevan vanhentunut Windows 10: stä ja kestää Windows 11: tä.

Kuten edellisessä versiossa, Microsoft päätti antaa käyttäjille mahdollisuuden päivittää ilmaiseksi Windows 11: een. Nyt on kyse siitä, että säännöt ovat muuttuneet eivätkä salli päivitystä suoraan Windows 11: een.

Päätös pitää Windows 11 -päivitys ilmaiseksi on houkutellut monia käyttäjiä, jotka käyttävät aiempia versioita. Tämä tyytyväisyys on vieläkin suurempi, kun he keskittyvät käyttäjiin, jotka käyttävät edelleen Windows 10: n aikaisempia versioita.

Windows 7: n loppuessa monet käyttäjät kohtaavat nyt mahdollisuuden siirtyä suoraan Windows 11: een, ohittaen edelliset versiot. Nämä ovat edelleen käytettävissä, kuten Windows 10: n tapauksessa, vaikka ei virallisesti ja suoraan.

Suurin osa ostettavissa olevista laitteista on nyt päivitettävissä Windows 11: ksi. Voit päivittää, siivota tai kuvata Windows 10: n siirtyäksesi Windows 11: een. Laitteistovaatimukset täyttävien Windows 7 -laitteiden on tehtävä puhdas asennus tai palaa suoraan siirtymään Windows 11: een.

Microsoftin paljastama voi kuitenkin jättää monet Windows 7 -käyttäjät ongelmiin ja haluttomiin päivittää. Jos Windows 10: n tapauksessa päivitys oli mahdollista suoraan, se ei ole enää mahdollista Windows 11: n kanssa.

Ohjelmistojätti on määritellyt sen, että nyt siirtyminen Windows 7: stä Windows 11: een on tehtävä uudella asennuksella ja poistamalla edellinen versio kokonaan. Tämä on monimutkaisempi prosessi, ja siihen liittyy myös muita ongelmia.

Suurin ongelma on tietojen menetys ja tarve nollata sovellukset ja kaikki jo tehdyt asetukset. Monille tämä voi olla ongelma ja tekijä, joka estää päivityksen Windows 7: stä Windows 11: ksi.

Ei ole mitään syytä, miksi Microsoft asettaa tämän säännön Windows 7 -käyttäjille. Siirtyminen Windows 11: een olisi monille mahdollisuus tehdä kauan toivottu päivitys.

Katso täältä