August 1, 2021

kuinka varata paikka esikatselussa nähdäksesi elokuvan?

KAAMELOTT-ELOKUVA. Kaamelottin esikatselujen ennakkomyynti, ensimmäinen osa, on auki! Mahdollisuus kaikille saagan faneille nähdä elokuva mahdollisimman pian. Näin voit varata paikkasi.

[Mis à jour le 07 juillet 2021 à 12h53] Mennään ennakkovarauksiin Kaamelottin ensimmäisestä osasta. Ohjaaja: Alexandre Astier, elokuvaa on odotettu jo yli kymmenen vuotta, ja sen on seurattava M6: n lähettämää televisiosarjaa käynnistämällä elokuvatrilogia. Tämän tapahtuman kunniaksi elokuvan lähetystoiminnan harjoittaja SND järjestää lukuisia esikatseluesityksiä koko Ranskassa 20. heinäkuuta eli päivää ennen elokuvan kansallista julkaisua. Ennakkomyynti on ollut verkossa keskiviikkona klo 12 alkaen. Nähdäksesi Kaamelottin, elokuvan mahdollisimman pian, voit ennakkovaraa paikkasi Kaamelottin esikatselua varten täältä.

Hyviä uutisia, samassa elokuvateatterissa ajoitetaan joskus useita esikatselunäytöksiä tiistaina 20. heinäkuuta. Yksi noin 19.30-20.00 ja toinen myöhemmin klo 22. Mikä antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia nähdä Kaamelott, ensimmäinen osa teattereissa päivää ennen virallista julkaisua kaikkialla Ranskassa. Ota huomioon, että varaussivustolla on jonkin verran hitautta kävijämäärän vuoksi. Kirjoitushetkellä siihen ei ole suorastaan ​​pääsyä. Älä anna tämän pettää sinua ja yritä myöhemmin uudelleen yrittääksesi onneasi uudelleen.

Virallinen sivusto ei ole käytettävissä? On vielä ratkaisuja

Huomaa, että esikatseluistunnot ovat saatavilla niitä järjestävien huoneiden virallisilla verkkosivustoilla. Voit nyt varata paikkasi Kaamelottille, Gaumont Pathén, CGR: n, Kinepolis-sivuston ensimmäiselle osalle, mutta myös itsenäisten elokuvateattereiden (mukaan lukien esimerkiksi Grand Rex) sivustoille, jotka järjestävät esikatselunäytöksiä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti etsimällä Kaamelott hakupalkista ja etsimällä istunnon lähelläsi. Varaussivusto Fnac Spectacles tarjoaa myös varauksia nyt.

Twitterissä voimme lukea monia viestejä faneilta, jotka ovat onnellisia voidessaan varata paikkansa Kaamelottille, ensimmäinen osa. Mutta voimme myös lukea harrastajia, jotka ovat huolissaan siitä, että he eivät näe istuntoja kaupungissa tai eivät pääse viralliseen sivustoon. Tällä hetkellä kaamelott-seances.com -sivustolla on vakavia hidastumisia. Suosittelemme, että menet suoraan elokuvateatterisi verkkosivustolle, jotta sinulla olisi paremmat mahdollisuudet varata paikkasi esikatselussa.

Elokuvan jakelija reagoi virallisesti Twitteriin, kun Internet-käyttäjien huoli sijoittamisesta Kaamelottin ensimmäisen osan paikkojen lataamiseen verkossa. SND on todellakin täsmentänyt, että uudet näytökset lisätään vähitellen lippusivustoon. Tämä viittaa erityisesti Internetin käyttäjien moniin viesteihin, jotka ovat yllättyneitä siitä, että he eivät voi varata paikkoja esikatselussa Lyonin keskustassa. Siksi SND pyytää Internet-käyttäjiä “vähän kärsivällisyyttä”.

Tällainen laite muistuttaa ennakkovarausjärjestelmiä, jotka on otettu käyttöön ennen amerikkalaisia ​​menestystuotteita, kuten Marvel-studion tuottamia elokuvia tai jopa Tähtien sota -leimattuja tuotantoja. On sanottava, että Kaamelott-saaga nauttii suurta suosiota ranskalaisen yleisön keskuudessa, joka on seurannut sarjaa kuusi vuodenaikaa ja odottanut kymmenen vuotta löytääkseen lopputuloksensa elokuvateatterissa. Alexandre Astier ei todellakaan ole piilottanut haluaan viimeistellä Kaamelott tyylikkäästi trilogialla valkokankaalla. Kaamelottin, ensimmäisen osan, on käynnistettävä tämä suuri finaali, jota fanit itse asiassa odottavat innokkaasti. He todennäköisesti kiirehtivät teattereihin etsimään elokuvaa. Ennakkomyynti on siksi napsautettava!

Huomaa, että Alexandre Astier ei ole lakannut varoittamasta fanejaan siitä, että hän halusi tehdä trilogian Kaamelott-saagan ympärille. Ensimmäisen elokuvan poistuminen laatikoista kesti kauan yksinkertaisesta syystä: sen tekemiseen tarvittavien varojen kerääminen oli monimutkaista. Nyt kun Kaamelott, ensimmäinen osa on julkaistu teattereissa, on aika tukea projektia. Jos katselujen määrä on riittämätön, jatko ei ehkä näe päivänvaloa elokuvissa. Siksi on hyvin todennäköistä, että monet Kaamelott-fanit saapuvat teattereihin osoittamaan tukensa elokuvalle.

Kaamelottin virallinen juliste, ensimmäinen osa

Kaamelott-elokuva, ensimmäinen osa, saapuu pian Ranskan teattereihin. Alexandre Astierin mahdollisuus paljastaa ensimmäistä kertaa virallinen juliste elokuvalle, jonka tarkoituksena on käynnistää trilogia elokuvateatterissa, jonka tavoitteena on päättää M6: lla aloitettu Kaamelott-saaga ennen esitysaikaa esiintyvän puutteen muodossa. Julisteessa on hupullinen hahmo, joka on epäilemättä Arthurin oma. Juliste edustaa aavikkoa, mutta myös Bretagnen maaseutua ja lopuksi Kaamelottin linnoitusta, jonka kuningas Arthur yrittää ottaa takaisin kilpailijaltaan Lancelot du Lacilta niiden ritareiden avulla, jotka ovat muodostaneet vastarinnan uuden hallitsijan tyrannista ikettä vastaan. .

Kaamelottin perävaunu, ensimmäinen osa

Vain kuukausi ennen julkaisupäivää Kaamelott-elokuvan ensimmäinen erä oli paljastanut ensimmäisen todellisen trailerin yli vuoden kuluttua ensimmäisestä videopelistä. Alexandre Astierilla on mahdollisuus paljastaa vähän enemmän (mutta ei liikaa) elokuvasta, jonka on käynnistettävä trilogia M6: lla aloitetusta saagasta lopputuloksen muodossa, ennen kuin se saa pituuden ja eeppisen hengityksen. Kaamelott, ensimmäinen osa, on Alexandre Astierin pitkäaikainen projekti, joka kuitenkin kesti 11 pitkää vuotta päivänvalon johtuen vaikeuksista kerätä tarvittavaa budjettia sen luomiseen. Elokuva julkaistaan ​​vihdoin 21. heinäkuuta 2021 saagan fanien iloksi. Löydä alla oleva Kaamelottin perävaunu, ensimmäinen osa.

Lataa video

“Kaamelott, ensimmäinen osa: Trailer”

Tämän uuden perävaunun mukana on myös upouusi yhteenveto, joka paljastaa hieman enemmän tämän kauan odotetun Kaamelott-elokuvan käsikirjoituksesta, joka on edelleen hyvin salainen. Saamme erityisesti tietää, että Lancelot-du-Lac hallitsee tyrannina Logresin valtakuntaa hänen palkkasoturiensa avulla. Tämä diktatuuri herättää jumalien vihaa, jotka muistuttavat Arthur Pendragonia, mutta kannustavat myös vastustamaan Lancelotia ja hänen voimiaan. Arthurin on vielä yritettävä koota kapinalliset saman lipun ympärille kaatamaan Lancelot ja ottamaan takaisin Kaamelottin linna rauhoittamaan Bretagnea.

20 julistetta, jotka on omistettu elokuvan Kaamelott-hahmoille

Kesäkuun puolivälissä noin 20 elokuvan Kaamelott-julistetta paljastettiin Alexandre Astierin virallisella Twitter-tilillä. Jokainen heistä oli omistettu hahmolle, jolla on paikkansa Kaamelott-elokuvan ensimmäisessä osassa. Löysimme myös näiden hahmojen kasvot, jotka fanit tuntevat tai eivät, samoin kuin elokuvassa heille annetun lainauksen. Kaamelott-sarjan faneille mahdollisuus löytää tavallinen Léodaganin, Percevalin tai Karadocin muotoilu, mutta myös löytää, ovatko jotkut niistä muuttuneet kymmenen vuoden aikana Kaamelottin kauden 6 ja elokuvan välillä. Olemme koonneet nämä kuvat alla olevaan diaesitykseen.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kaamelott-elokuvasta

Alexandre Astierin ohjaama Kaamelottin ensimmäinen osa on tarkoitettu jatkoa humoristis-dramaattinen-historialliselle sarjalle, josta on tullut kultti M6: lla, mutta myös Kaamelottin universumille omistetun lopullisen trilogian alku. Vuonna 2005 syntynyt lyhyt ohjelma M6: lla Kaamelottista on tullut kulttisarja Ranskassa. Muutamasta humoristisesta minuutista sarja vapautui ensimmäisten kausien muodon koodeista ja siitä tuli todellinen dramaattinen sarja, joka lähetettiin 40-50 minuutin jaksoissa kausien 5 ja 6 aikana. kuudennen kauden aikana Alexandre Astier oli luvannut faneille, että Kaamelott-seikkailun jatkoa ei tapahtuisi pienellä valkokankaalla, vaan elokuvateatterissa trilogiaksi suunnitellulla tavalla. Rahoituksen hankkiminen oli vaikeaa, ja trilogian valmistuminen kesti lähes yksitoista vuotta.

Kaamelott-elokuvan ensimmäinen teaser julkaistiin 22. tammikuuta 2020 sarjan elokuvan melkein yksitoista vuotta odottaneiden fanien iloksi. Tässä lyhyessä teaserissa voimme nähdä myös hyvän osan näyttelijöistä, jotka tekivät Kaamelott-saagan maineen: Perceval, Karadoc ja Léodagan johtavassa asemassa. Huomaa kuitenkin, että Alexandre Astier ei näy kuningas Arthurina aivan kuten Thomas Cousseau Lancelotissa. Kesäkuussa Kaamelottissa paljastettiin ensimmäinen perävaunu. Se näkyy tämän artikkelin yläosassa.

Kaamelott-fanit ovat odottaneet Alexandre Astierin lupaaman elokuvan julkaisua jo 11 vuoden ajan, jonka tavoitteena on saada hänen suuri työnsä päätökseen elokuvan trilogialla. Jos elokuva julkaistiin ensimmäisen kerran ranskalaisissa teattereissa vuonna 2020, sitä on lykätty monta kertaa pandemian vuoksi. Kun terveystilanne paranee, elokuva julkaistaan ​​vihdoin 21. heinäkuuta 2021 ranskalaisissa teattereissa.

Paljastettuaan noin kaksikymmentä julistetta, joista kukin on omistettu Kaamelott-elokuvan ensimmäisen osan hahmolle, monet fanit ihmettelivät Audrey Fleurot -nimisen Järven Neiti -alueen läsnäoloa pitkässä mittauksessa. Näyttelijä hajotti nämä epäilyt nopeasti Monte Carlon festivaalin aikana. Audrey Fleurot kertoo olevansa “erittäin iloinen voidessaan olla mukana siinä”, mutta täsmentää, että hän osallistui kuvaamiseen vain “kaksi päivää”. Sen pitäisi sen vuoksi olla välähdettävä Kaamelottissa, ensimmäinen osa! Näyttelijä sanoo joka tapauksessa, että hän otti sarjassa tunnelman sarjan tunnelmasta. Kuten suurella aikakaudella, meille annettiin teksti meikkiä varten … mutta paljon enemmän resursseja! Se oli hauskaa! koska valmistusprosessi on täsmälleen sama ”kuin sarjan kuvaamisen yhteydessä.

Trailerista voimme löytää Kaamelott-saagan hahmot, kuten Perceval, Karadoc tai Léodagan, jotka vahvistavat heidän paluun elokuvaan. Muut sarjaan käytetyt hahmot ovat palanneet, kuten Dame Séli, Merlin ja Venec. Videoklipun monien näyttelijöiden joukossa voimme nähdä myös Christian Clavierin, joka jatkaa oikeuskonsulttina, mutta myös Alain Chabatin Akvitanian herttuana. Antoine de Caunes on myös osa Dagonetin roolia. ESarjan tavallisten kasvojen lisäksi voimme ensimmäistä kertaa löytää uusia kasvoja, kuten Clovis Cornillac ja Guillaume Gallienne sekä laulaja Sting! Tämä lupaa kehittää Kaamelott-saagan hahmogalleriaa, joka lisää heidän nimensä sarjan mytologiaan.

Kaamelott, elokuva – Elokuvateatteri 21. heinäkuuta 2021lisätietoja