August 4, 2021

TikTok-tähti Swavy kuolee päivänvalossa

  • TikTok-tähti Swavy kuolee päivänvalossa
  • Viranomaiset vahvistivat, että maanantaina 19-vuotias ammuttiin kohtalokkaasti Delawaren Wilmingtonin Southbridgen naapurustossa.
  • Kun uutiset olivat tiedossa, hänen seuraajansa tulvivat sosiaalisia verkostoja surullisilla viesteillä valittaen vaikuttajan kuolemaa

TikTok-tähti Swavy tapetaan päivänvalossa. Viranomaiset vahvistivat, että 19-vuotias ammuttiin kohtalokkaasti maanantaina Delawaressa, Wilmingtonin Southbridgen naapurustossa.

Nuori tanssija Matima Miller, joka tunnetaan paremmin TikTokissa nimellä Swavy ja Babyface, ammuttiin kohtalokkaasti. Kun uutiset olivat tiedossa, hänen seuraajansa tulvivat sosiaalisia verkostoja surullisilla viesteillä valittaen vaikuttajan kuolemaa.

TikTok-tähti Swavy kuolee päivänvalossa

Kuva: Instagram

Maanantaina 5. heinäkuuta poliisi sai hätäpuhelun klo 10.42. Kun virkamiehet saavuttivat Elbert Placen 700 korttelin, he löysivät miehen, jolla oli ampuma haava, joka vietiin välittömästi läheiseen sairaalaan.

Viranomaiset vahvistivat, että nuori mies, jota ei vielä ollut tunnistettu, kuoli terveyskeskuksessa, Delaware Online kertoi. He eivät ilmoittaneet, missä hänet ammuttiin, eivätkä tarjonneet lisätietoja tapauksesta. Myöhemmin tuli tunnetuksi, että se oli kuuluisa tanssija, jolla oli miljoonia seuraajia sosiaalisissa verkostoissa.

Millerin perhe kertoo menetyksestään

Kuva: Instagram

Muutama tunti sitten Millerin perhe julkaisi sosiaalisen lausunnon: ”Haluamme kiittää perheemme puolesta jatkuvasta tuestasi ja rakkaudestasi Matima Milleria, joka tunnetaan myös nimellä Swavy tai Babyface. On hyvin surullista, että ilmoitamme Swavyn siirtymisestä 5.7.2021 ”.

”Se otettiin meiltä mielettömän aseväkivallan vuoksi. Valitettavasti laillisuuden vuoksi emme pysty tarjoamaan paljon tietoa hänen kuolemansa tapahtumista. Perhe työskentelee kuitenkin ahkerasti saadakseen oikeuden Swavylle ”, he jatkoivat selitystä.

Swavyn perintö

TikTok-tähti Swavy kuolee päivänvalossa
Kuva: Instagram

“Tämä on vasta alkua, pidämme aina hänen nimensä hengissä ja jatkamme hänen perintöään! Sen vaikutus muihin on edelleen vertaansa vailla: kunnioitamme perhettämme, pyydämme sinua olemaan antamatta vääriä tai vahvistamattomia tietoja Swavystä ”, lausunnossa todettiin lopullisesti osoittamatta ensin perheen virallisia lähteitä.

Delaware-nuoren miehen TikTok-tilillä on yli 2,3 miljoonaa seuraajaa ja Instagram-tilillä yli 400 000 seuraajaa. Miller julkaisi jatkuvasti videoita tanssista, paintballin pelaamisesta ja joitain komedialeikkeitä.

Muut verkkojen tähdet surevat hänen lähtöään

Kuva: Youtube

Kama Maurina tunnettu YouTube-tähti Damaury Mikula puhui ensimmäisten joukossa ystävänsä Swavyn kuolemasta, kun hän lähetti maanantaina videonsa järkyttyneenä valitettavasta uutisesta.

“Joo ystäväni Swavy, mies, he ampuivat hänet”, Mauri paljasti pyyhkiessään kyyneleet silmistä. “Hän teki vain videoita: videoita, videoita, videoita, lataamista, lataamista, lataamista, lataamista”, hän lisäsi puhuen viattomuudestaan. “Rakastan sinua, veli”, hän sanoi itkien.

Kuvaukset Delawaressa

Lisää veitsihyökkäyksiä
Kuva: arkisto

Matima Millerin kuoltua maanantaina murhien määrä Wilmingtonissa, Delaware, kasvaa 16: een juuri tähän mennessä vuonna 2021. Delaware Onlinen mukaan kaupunki on jo rekisteröinyt 82 ampumista vuodessa.

Jos sinulla on tietoja Millerin hyökkääjästä tai olet nähnyt toisen ampumisen alueella, viranomaiset suosittelevat yhteydenottoa suoraan etsivä Mackenzie Kirliniin numeroon 302-576-3653. Voit myös soittaa Delaware Crime Stoppers -palveluun soittamalla numeroon 800-TIP-3333 tai osoitteeseen DelawareCrimeStoppers.com.

Hänen seuraajansa reagoivat

Meksikon peso 5. elokuuta
AP-kuvat

Kun uutinen julkaistiin, tiktokerin seuraajat tulvivat sosiaalisia verkostoja valittaen hänen lähtöään. “BRO EI. ÄLÄ KOSKE MINUN SINUN TODELLA ”, kirjoitti uskomaton henkilö viimeisimmässä Instagram-postissaan.

“Rip”, “Rest kaveri”, “ei tämä paska on hämmästyttävä veli”, “lentää korkea mies”, “Rakastan sinua bro #ripswavy”, “Rakastan sinua veli”, “Rakastamme sinua ja kaipaat sinua”, ” Rakastan sinua mies “,” Kaipaan sinua, veli “,” Lähetän surunvalitteluni kaikille perheellesi ja ystävillesi. Nautin tiktokista hänelle ”,“ WE LOVE YOU SWAVY ”,“ Swavy please come back ”, olivat joitain hänen faniensa kommentteja. TikTok-tähti Swavy kuolee päivänvalossa.

Tarkista, että