August 2, 2021

Troadec-oikeudenkäynnissä syytteeseenpano pelkoa vastaan

Kaksi ääntä vastaa toisiinsa, yhdistää, kyllästää nurmikentän tilan. Charlotte Gazzeran suora, kireä, terävä, pureva syyttäjäviraston päältä. Stéphane Cantéron tulinen ja kupliva oikeussalista. He lähentyvät kohti yhtä tavoitetta: vakuuttaa tuomioistuin ja Loire-Atlantiquen tuomarit, jotka tuomitsevat Troadec-tapauksen, julistamaan kahden vastaajan enimmäisrangaistus.

Hubert Caouissinia vastaan ​​elinkautinen vankeus ja 22 vuoden turvallisuus. ”Vakavasta murhasta voidaan määrätä elinkautinen vankeusrangaistus. Tuomitsette tässä törkeän murhan ja ensimmäisen rikoksen. Toisesta rikoksesta. Kolmannesta rikoksesta. Neljännestä rikoksesta alkaen ”, Stéphane Cantéro, yksi kahdesta julkisasiamiehestä, totesi. Kumppaniaan Lydie Troadecia vastaan ​​häntä syytetään kolmen vuoden vankeudesta ilman ehdonalaista vapauttamista kahdesta rikoksesta – “ruumiiden kätkemisestä” ja “rikospaikan muuttamisesta”.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Troadec-tapauksen oikeudenkäynnissä kahdeksan tunnin kuulustelu epätodennäköisyydestä kauhuun

Yhteinen pelko

Tiistaina 6. heinäkuuta annettu kaksisuuntainen syytös on yhtä paljon eksorcismia kuin ulostuloa. Pascalin, Brigitte, Charlotte ja Sébastien Troadecin murhat heidän edessä paviljongissaan Orvaultissa (Loire-Atlantique) yöllä 16.-17. Helmikuuta 2017, Charlotte Gazzera kutsuu heidän aiheuttamansa kollektiivisen pelon.

Että ” seuraava päivä “ asui perhe “Keholta riistetty, surulta riistetty”, naapurustossa “Kuka tajuaa, että paha naapuri, jolle emme välttämättä sanoneet hei, tapettiin perheensä kanssa, kun me nukuimme”, taajaman ”Jo perhetragedia leimaa [l’affaire Dupont de Ligonnès], kenellä on vaikutelma, että historia toistaa itseään “, alueittain Kuka ei voinut kuvitella, että fantasia kultalaatikosta putosi rahdista toisen maailmansodan aikana [que Lydie Troadec et Hubert Caouissin imaginaient entre les mains de Pascal] valloilleen sellaiset perheen intohimot ”. Charlotte Gazzera jättää heidät tuomioistuimen ja tuomarien eteen, kuten niin monet kauhistuneet todistajat, että hän pyytää heitä ottamaan mukaan neuvottelut. “Tehdyn rikoksen julmuuden on oltava etusijalla toiminnan tekijän syvän motivaation kanssa”, hän sanoo.

Orvaultin kauhulle neljä psykiatria-asiantuntijaa antoivat toisen nimen, ”Delirium kahdelle, henkinen tartunta. Ajatuksesta yhdestä tulee toisen ajatus ”. “Psykiatria ei ole koskaan tuntenut yhtä täydellistä kuin tämä”, oli havainnut lääkäri Michel Dubecin, jota hänen kollegansa Daniel Zagury, Roland Coutanceau ja Paul Bensussan syytettiin syytetyn tutkimisesta. Perjantaina 2. ja maanantaina 5. heinäkuuta kuultuina kaikki päättelivät, että Hubert Caouissinin tuomiota oli muutettu. Kolme heistä teki saman diagnoosin Lydie Troadecissa.

Sinulla on jäljellä 64,13% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

sisältö