August 3, 2021

Delphine Jubillar: miehensä lakimiehen paljastukset heidän sukupuolielämästään

Maître Alexandre Martin, yksi Cédric Jubillarin lakimiehistä, puhui Midi Libren sarakkeissa torstaina 8. heinäkuuta. Hän luotti pariskunnan seksielämään.

Odottamattomat paljastukset. Delphine Jubillaria ei ole löydetty 16. joulukuuta lähtien. 33-vuotias sairaanhoitaja katosi kotinsa Cagnac-les-Minesista jättämättä jälkiä. Vaikka tutkimus aloitettiin nopeasti, mikään aavistus ei ole antanut tietää enemmän tästä salaperäisestä katoamisesta. Rebound tapahtui 18. kesäkuuta syytteeseen “puolison tahallinen murhaCédric Jubillar. Toulousen hovioikeudessa torstaina 8. heinäkuuta pidettiin kuulemistilaisuus. Me Alexandre Maritn, yksi nuoren naisen aviomiehen lakimiehistä, luotti Vapaa keskipäivä. Hän puhui pariskunnan yksityiselämästä. “Emme ole koskaan kiistäneet, että olemme eron yhteydessä, ja kaikki on vaikeaa, kun on kyse parista, joka on asunut yhdessä 17 vuotta, hän sanoo ensin ennen tarkentamista: Mutta jos Cédric Jubillar ei hyväksynyt avioeroa viime kesänä, tilanne oli sittemmin muuttunut paljon ja rauhoittunut”. Lisäksi Delphine ja Cédric Jubillar jatkoivatharrastaa seksiä. He olivat aikakaudella, kuten elämässä tapahtuu, jolloin ihmisten käyttäytyminen ei ole täysin valkoista tai mustaa., toteaa Maître Martin.

Ihanteellinen syyllinen? Kuulemistilaisuuden aikana syyttäjäviranomainen ilmoitti aikana löydetyistä elementeistä naismurhat koska Delphineä ja Cédric Jubillaria kuvataan alusta alkaenaviopuoliso kieltäytyi kriisissä olevasta pariskunnasta”. Mestari Martinin mukaan se on ”ihanteellinen syyllinen näyttö“, Hän sanoo ennen kuin antaa lisätietoja:”Ei, väliset asiat olivat rauhallisia, ja heidän läheisiin suhteisiinsa Cédric, mutta myös Delphineen läheiset todistajat, totesivat, että he jatkoivat nukkumista yhdessä”. Itse asiassa hän lisää sen molemmilla olikukin oli jo ottanut yhteyttä asianajajiin tätä tarkoitusta varten, he olivat jo hyväksyneet mahdollisuuden vaihtoehtoiseen asuinpaikkaan lapsille. Sanat, jotka ovat ristiriidassa tämän tutkimuksen alussa ilmoitettujen kanssa. Vaikka Cédric Jubillar otettiin äskettäin pidätykseen, hän teki vapauttamispyyntö, joka hylättiin torstaina 8. heinäkuuta. “Toulousen hovioikeus vetoaa yleisen järjestyksen häiritsemisen riskiin, todistajiin kohdistuvan painostuksen riskiin, asiakkaan edustuksen takeisiin ja todisteiden säilyttämisen tarpeeseen.“, osoittaa Alexandre Martin. “On erittäin utelias herättää riski painostaa Cédric Jubillarin todistajia, kun hän oli vapaa kuusi kuukautta eikä hänellä ollut koskaan pienintäkään käyttäytymistä, joka osoittaisi pyrkivänsä puuttumaan tutkinnan sujuvaan etenemiseen., hän päättelee.

Cédric Jubillar: oliko hän avoimia tuomioistuinten kanssa tutkinnan aikana?

Yli kuuden kuukauden tutkinnan jälkeen mikään ei ole antanut tietää enemmän nuoren naisen salaperäisestä katoamisesta. Vaikka Cédric Jubillar sanoo ajattelevansa että hän on Espanjassa, hänen asianajajansa julistaa, että hän on aina ollut hyvin yhteistyössä santarmien kanssa. “Hän on mies, joka on aina ollut oikeuden käytettävissä. Hänellä ei ole tahtoa paeta, vaan päinvastoin osoittaa syyttömyytensä, hän sanoo. Alexandre Martin täsmentää, että santarmilla on teki kaikki tarvittavat tutkimukset talossa ja autossa siinä määrin, että talo ja auto on sittemmin palautettu asiakkaalleni”, Hän totesi.

Tilaa Closermag.fr-uutiskirje, niin saat uusimmat uutiset ilmaiseksi

15.2. –

Delphine Jubillar
Hän ei antanut mitään merkkejä elämästä.

© BFMTV

15.3. –

Delphine Jubillar
Missä on Delphine Jubillar?

© BFMTV

15.4. –

Delphine Jubillar
Ilmoitukset seuraavat toisiaan.

© Facebook

15.5. –

Delphine Jubillar
Alexandre Martin, yksi Cédric Jubillarin lakimiehistä, teki joitain luottamuksia.

© Facebook

15.6. –

Delphine Jubillar
Pari aikoi erota.

© Facebook

15.7. –

Delphine Jubillar
Niiden välinen tilanne lopulta rauhoitettiin.

© Facebook

15.8. –

Delphine Jubillar
He olivat onnistuneet poistamaan jännitteet.

© Facebook

15.9 –

Delphine Jubillar
Lakimies totesi, että he nukuivat yhdessä.

© Facebook

15.10. –

Delphine Jubillar
Hän harrastaa seksiä.

© Facebook

15.11. –

Delphine Jubillar
Sanat, jotka ovat ristiriidassa alussa sanotun kanssa.

© Facebook

15.12. –

Delphine Jubillar
Tutkinta jatkuu.

© Google Maps

13/15 –

Delphine Jubillar
Hän katosi Cagnac-les-Minesissa.

© BFMTV

14/15 –

Delphine Jubillar
Onko hän edelleen elossa?

© Facebook

15/15 –

Delphine Jubillar
Cédric Jubillarin mukaan hän voisi olla Espanjassa.

Vilkaisu tähän